- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 24 годишно момче и 14-15 годишно момиче
За 4 години съм съм прочела много по тази тема. И щом толкова твърдиш какво пише в Конституцията, кажи ми точно къде го пише- Глава, член, алинея и ще ти повярвам.Първоначално написано от Wrathchild
Ako se obichat i uvajavat-zashto ne??![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Не, различни желания,разбирания :P
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
xaxaxa .. tfa e kat moita istoriq ... haresam si studenta mi po angl![]()
![]()
... ama mnou qsno 4e ne e vazmojno
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Може би...Обаче толкова ще се разминават във всичко, че просто няма накъде и в един момент това ще се усети.Нея няма да я пускат до късно, а той точно тогава излиза, примерно.Или пък той работи, опитва се да се издига в работата, а тя е 8 клас.За мен е смешно.Ако бях на мястото на мъжа ще ме е срам с колко годишна ходя.
Хах, добре... между другото моя грешка, пише го в наказателния кодекс.Първоначално написано от ludata90
Чл.149.
(1) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвокупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.
Чл.151.
(1) (Изм., ДВ, бр. 75 от 2006 г. – в сила от 13.10.2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Линк искаш ли? Заповядай http://www.econ.bg/law/enactments/article118568.html
Не се научихте, че на тема право и педофилия с мен не се спори...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма ли да спрете да питате такива тъпи въпроси,на които после естествено,че едната част казва ''Абсолютно НЕ'' ,другата - ''Разбира сеее''
Нито е абсолютно не ,нито е разбира се
Ебахти хората са различни...
''...ако си на 14 не може с 23 годишен''
''...ако си на 13 и си с 18 годишен може''
....и т.н.
Понякога момичето на 14 може да има и повече акъл от момчето и на 25 да е...
А че има и глупави дечурлига,които не си използват мозъка преди да направят някоя глупост... еми има..
Ама както все казвате ''не поставяйте всички под общ знаменател''
ХОРА ВСЯКАКВИ...
така,че..в крайна сметка отговора на всикчи тия малоумни запитвания е
ЗАВИСИ!
(то па е едно ''трудно'' човек сам да си прецени кой става и кой не става за него... мама му стара)
mi ne tova prosto e mnogo tupo 6e praat sex edin dva puti i 6e mu pisne i nakraq 6te q zareje![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Добре, моя е грешката за възрастта.Първоначално написано от Wrathchild
Важното е, че се разбрахме.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
възможно е една от моя клас ходи с 26 годишен(8 клас съм)ама едва ли може да има нещо друго освен сексПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
bojeeeee \/ razbira se 4e MOJE za6toto az samata sam s 4ovek 7g po-golqm ot mene i e super pe4en i to4en pi4 :P
![]()
Офффчестно казано аз имах такава връзка!Бях на 15, а той на 25!От личен опит мога да кажа, че аз го обичах, а за него незнам уж ми казваше, че ме обича, но дали е истина незнам!Любовта от моя страна продължи няколко месеца, но ходихме само един месец!Но дойде време, когато вече го забравих и сега като се замисля според мен такава връзка може да съществува, но едва ли може да има наистина голяма любов между двойката!
стига сте го плюли човека. верно че е извратено, но като се замислите тва не е нито първата нито последната тема тип 'момче на Х години и момиче на Х-9(*)'аи като се замислим ако момичето е толко тъпо да ходи с 20+ годишен батко не е наш проблемът (или понякога е но това няма значение точно сега)
*8-15 резултатите на функцията варират. Б. А.
ПС:
поредната лигла която мн го е обичалаОффф честно казано аз имах такава връзка!Бях на 15, а той на 25!От личен опит мога да кажа, че аз го обичах, а за него незнам уж ми казваше, че ме обича, но дали е истина незнам!Любовта от моя страна продължи няколко месеца, но ходихме само един месец!Но дойде време, когато вече го забравих и сега като се замисля според мен такава връзка може да съществува, но едва ли може да има наистина голяма любов между двойката!
Тоя 24-годишен сигурно се вълнува повече от секс-а с мацката,отколкото колко ще е дълга връзката им и дали се обичат..
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Аве любов не, ама секс с такваз голяма кака - ДА!!!![]()
Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!![]()
![]()
NE.
Абе ти си много заблудено същество. За жалост 14 годишните отдавна не си играят с кукли... а и 24 годишните (с много малко изключения) са много далече от мисълта за семейство.Първоначално написано от CuRly_Doll
Педофилията е влечение към деца с недоразвити полови белези. Когато на момиченцето не са му пораснали гърди, няма окосмяване и т.н.
Момичетата на 14-15 години вече всичко си имат. Възможно е да се появи привличане, друг е въпросът дали връзката ще е много успешна.
"Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
Дж. Джеръм
На всички ни е ясно че момче на 25 няма да иска от 15-годишна да го обича...естествено че ще иска друго и всеки знае какво е то
Тва си е педофилия ....
You believe but what you see
You receive but what you give
ибааааааааах!!!!! ко ви харесва в педофилите бе, какво намирате втях ??!?!?!?!?
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
+Първоначално написано от Undying
И на мен нещо не ми се вярва да се зароди голяма любов![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.