.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от niceboy
    Цитирай Първоначално написано от ludata90
    По принцип е възможно, но според мен такава връзка няма да продължи дълго. Интересите и на двамата са коренно различни. И стига с тази педофилия, при положение, че става въпрос за 14-15 годишно момиче. Педофилия може да има когато детето няма навършени 12години
    Еее то е можело 1 човек да даде компетентно мнение
    14, идиоти такива! Много компетентно мнение, няма що. КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ ГЛАСИ, ЧЕ СЕКСУАЛЕН АКТ С ЛИЦЕ, НЕНАВЪРШИЛО 14 ГОДИНИ И ЛИЦЕ, НАВЪРШИЛО 18 Е НАКАЗУЕМ. Какви ти 12, божкеее... Омръзна ми да ви повтарям едни и същи неща, поне като ще се правите на компетентни вземете прочетете нещо, че само се излагате...
    За 4 години съм съм прочела много по тази тема. И щом толкова твърдиш какво пише в Конституцията, кажи ми точно къде го пише- Глава, член, алинея и ще ти повярвам.

Ako se obichat i uvajavat-zashto ne??
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не, различни желания,разбирания :P
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    xaxaxa .. tfa e kat moita istoriq ... haresam si studenta mi po angl ... ama mnou qsno 4e ne e vazmojno
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на koalka
    Може би...Обаче толкова ще се разминават във всичко, че просто няма накъде и в един момент това ще се усети.Нея няма да я пускат до късно, а той точно тогава излиза, примерно.Или пък той работи, опитва се да се издига в работата, а тя е 8 клас.За мен е смешно.Ако бях на мястото на мъжа ще ме е срам с колко годишна ходя.

По принцип е възможно, но според мен такава връзка няма да продължи дълго. Интересите и на двамата са коренно различни. И стига с тази педофилия, при положение, че става въпрос за 14-15 годишно момиче. Педофилия може да има когато детето няма навършени 12години
    14, идиоти такива! Много компетентно мнение, няма що. КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ ГЛАСИ, ЧЕ СЕКСУАЛЕН АКТ С ЛИЦЕ, НЕНАВЪРШИЛО 14 ГОДИНИ И ЛИЦЕ, НАВЪРШИЛО 18 Е НАКАЗУЕМ. Какви ти 12, божкеее... Омръзна ми да ви повтарям едни и същи неща, поне като ще се правите на компетентни вземете прочетете нещо, че само се излагате...
    За 4 години съм съм прочела много по тази тема. И щом толкова твърдиш какво пише в Конституцията, кажи ми точно къде го пише- Глава, член, алинея и ще ти повярвам.
    Хах, добре... между другото моя грешка, пише го в наказателния кодекс.

Чл.149.
    (1) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвокупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.

Чл.151.
    (1) (Изм., ДВ, бр. 75 от 2006 г. – в сила от 13.10.2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
    (2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Линк искаш ли? Заповядай http://www.econ.bg/law/enactments/article118568.html

Не се научихте, че на тема право и педофилия с мен не се спори...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Няма ли да спрете да питате такива тъпи въпроси,на които после естествено,че едната част казва ''Абсолютно НЕ'' ,другата - ''Разбира сеее''
    Нито е абсолютно не ,нито е разбира се
    Ебахти хората са различни...
    ''...ако си на 14 не може с 23 годишен''
    ''...ако си на 13 и си с 18 годишен може''
    ....и т.н.

Понякога момичето на 14 може да има и повече акъл от момчето и на 25 да е...
    А че има и глупави дечурлига,които не си използват мозъка преди да направят някоя глупост... еми има..
    Ама както все казвате ''не поставяйте всички под общ знаменател''

ХОРА ВСЯКАКВИ...
    така,че..в крайна сметка отговора на всикчи тия малоумни запитвания е
    ЗАВИСИ!

(то па е едно ''трудно'' човек сам да си прецени кой става и кой не става за него... мама му стара )

mi ne tova prosto e mnogo tupo 6e praat sex edin dva puti i 6e mu pisne i nakraq 6te q zareje
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Хах, добре... между другото моя грешка, пише го в наказателния кодекс.

Чл.149.
    (1) Който извърши действие с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвокупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, се наказва за блудство с лишаване от свобода до пет години.

Чл.151.
    (1) (Изм., ДВ, бр. 75 от 2006 г. – в сила от 13.10.2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до шест години.
    (2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Не се научихте, че на тема право и педофилия с мен не се спори...
    Добре, моя е грешката за възрастта.

Важното е, че се разбрахме.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен е възможно да има такава връзка.
    възможно е една от моя клас ходи с 26 годишен(8 клас съм)ама едва ли може да има нещо друго освен секс

bojeeeee \/ razbira se 4e MOJE za6toto az samata sam s 4ovek 7g po-golqm ot mene i e super pe4en i to4en pi4 :P

Оффф честно казано аз имах такава връзка!Бях на 15, а той на 25!От личен опит мога да кажа, че аз го обичах, а за него незнам уж ми казваше, че ме обича, но дали е истина незнам!Любовта от моя страна продължи няколко месеца, но ходихме само един месец!Но дойде време, когато вече го забравих и сега като се замисля според мен такава връзка може да съществува, но едва ли може да има наистина голяма любов между двойката!

Повече от фен Аватара на bishop
    стига сте го плюли човека. верно че е извратено, но като се замислите тва не е нито първата нито последната тема тип 'момче на Х години и момиче на Х-9(*)' аи като се замислим ако момичето е толко тъпо да ходи с 20+ годишен батко не е наш проблемът (или понякога е но това няма значение точно сега)

*8-15 резултатите на функцията варират. Б. А.

ПС:
    Оффф честно казано аз имах такава връзка!Бях на 15, а той на 25!От личен опит мога да кажа, че аз го обичах, а за него незнам уж ми казваше, че ме обича, но дали е истина незнам!Любовта от моя страна продължи няколко месеца, но ходихме само един месец!Но дойде време, когато вече го забравих и сега като се замисля според мен такава връзка може да съществува, но едва ли може да има наистина голяма любов между двойката!
    поредната лигла която мн го е обичала

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен е възможно да има такава връзка.

Голям фен Аватара на 8992

Тоя 24-годишен сигурно се вълнува повече от секс-а с мацката,отколкото колко ще е дълга връзката им и дали се обичат..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    София
    Аве любов не, ама секс с такваз голяма кака - ДА!!!
    Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!

Цитирай Първоначално написано от CuRly_Doll
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ако си на нейния акъл..
    Абсолютно...На 14 едно мимиче още си играе с куклите,на 24 един маж мисли за семейство...Емм то...да,ако и той вярва в дядо Коледа,сигурно са на един ъкъл...
    Абе ти си много заблудено същество. За жалост 14 годишните отдавна не си играят с кукли... а и 24 годишните (с много малко изключения) са много далече от мисълта за семейство.

Педофилията е влечение към деца с недоразвити полови белези. Когато на момиченцето не са му пораснали гърди, няма окосмяване и т.н.

Момичетата на 14-15 години вече всичко си имат. Възможно е да се появи привличане, друг е въпросът дали връзката ще е много успешна.
    "Ако има нещо, което презирам най-много, това е човек, чието мнение не съвпада точно с моето по всички въпроси."
    Дж. Джеръм

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    На всички ни е ясно че момче на 25 няма да иска от 15-годишна да го обича...естествено че ще иска друго и всеки знае какво е то

Тва си е педофилия ....
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Град
    Търново.... Велико Търново
    ибааааааааах!!!!! ко ви харесва в педофилите бе, какво намирате втях ??!?!?!?!?

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Така като гледам границата ти между мъж и момче е доста размита.На 24 много мъже са вече семейни,някои даже са бащи,а ти го наричаш момче.
    Не,не вярвам в този тип "връзки",такова нещо е крайно нереално и смешно за мен.
    +

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И на мен нещо не ми се вярва да се зароди голяма любов
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си