- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 24 годишно момче и 14-15 годишно момиче
НЕ.
1.Има голяма вероятност момчето да използва мацката за секс.
2.Не знам кой нормален мъж на 24 години би се хванал с 15 годишна.По следната причина - колкото и да се пишем за порастнали на акъл и тн,все пак сме още деца.Не мисля,че е нормално да се ходи с толкова големи момчета.
И според мен не е възможно да се зароди голяма любов,айде да не казвам,че според мен никаква любов не би могло да има,но...може пък и да има изключения.
И кви ги дрънкаше някой,че педофилията е влечение към дечица,които не са напълно развити още,а 15 годишните са.Еми какво като са развити?Ти искаш да кажеш,че един 30 годишен пич не е педофил като си хареса 15 годишна ли? Еми извинявай..то това ако за теб е нормално не знам кое намираш за ненормално.
Тия неща са извратени.
По принцип е възможноАз лично имам приятелки,които ходят с момчета 8-10 год. по-големи от тях,нооо определено не е възможна подобна връзка,след като момичето е 14-15 годишна пикла ...
![]()
Пф, естествено че не .Има значение. АКо беше по-голяма 17-18 и той да е на толкова вече добре, ама на 14 15 си твърде крехка за връзки от такава величина.. Ясно е какво ще иска той...
Офф пак педофили и малки глупави момиченца! Банално стана. Много ясно ,че не е нормално .. Смятам , че мъж на тази възраст , ако тръгне с дете ще е за психиатрията![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
После всичко ще свърши със сълзи и сополи (за момичето)
абе много крайно разсъждавате
всякакви случаи има, но най-често всичко е за секса. но пък и изключения има, даже доста учудващи.![]()
10 години не са малко, ама бали му маната насякаде е пълно с такива.
Много си зависи от хората, но все пак аз съм против такива връзки.. Поне не с толкова видна разлика в годините. На мен ми става адски смешно като видя мъж с дете - двойка![]()
Не, не.. това е невъзможна любов просто.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
годините въобще не са от значение..освен ако момичето, което е на 14-15 е достатъчно зряло, че да води някакъв реален, сериозен диалог с момчето, иначе ако е няква лигла и не му дава квото трябва едва ли някое толкова голямо момче би тръгнало с 14-годишна...![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
аз предлагам щом 10 години не са нищо да сложим още 8 отгоре и да се хващам с набори на тате![]()
Момичето по добре да се почеше отдоло и да и мине ...
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Ти писа тема и за целуването нали така, единственото което ще ти кажа е че ти мислиш още по детски (още не си се целувала дори) а той вече е мъж и е преживял всичко което на теб ти предстои, не бива да ти отнеме възможността за пълноценно юношество, защото ако тръгнеш с него вече минаваш на много висок етап от живота си! А и факта, че питап някви си непознати говори, че не си готова!
Ами да, но тук годините са доса голям проблем според мен.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
14-15 годишните са невменяеми пикли, така че за да се прецака някой на 24 с такава, трябва или да е много отчаян и да не му връзват по-големи, или да е педофил и да си пада по такива.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ако момчето е издържливо и ако 15 годишната има малко повече акъл в главата от обичайното е абсолютно възможно и то не само на теория![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Всичко останало може, но не и любов!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Бате стегни се малко, мъж на 25 години а излизаш с 14 годишна.Първоначално написано от niceboy
Срамно си е, тва си е малко момиче все пак а ти си пълнолетен вместо да търсиш сериозна връзка ти с глупости се занимаваш.
Бахти тъпия подпис имам
Момиче на 15-16 ходи с момче на 24 вече 5 години!!!
Нормално ли е? За мен не е. Той на 19 си е хванал 11 годишна. Разликата не е голяма, но ако по-малкият е към 20-те. За 14-15 годишни и 24-25 годишен нещата са съвсем други. Разбиранията, средата, интересите......всичко е така различно. А какво всъщност намират тези мъже в такива момиченца. Всъщност не знам. Обяснете ми, моля.
ludata90, педофилия е секс с непълнолетно лице, т.е. под 14 години. Всъщност подобно действие по-скоро се числи към категория изнасилвания. няма значение съгласието или не на въпросното лице. Може и тя да иска, може и родителите да знаят, но пак си остава незаконно и наказуемо.
http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#%D0...0%B5%D0%BBVIII
Ами krem4e това , което такива мъже намират в 15 годишни момиченца противно на общото мнение не е просто секса и младото, почти перфектно тяло. Тези неща почти винаги можеш да ги намериш и в жени 20-35 години. Разликата е невинността. И пак не говоря за глупостта, че лесно може човек да преспи с нея - това отново е нещо, което не е проблем попринцип. И ако тази невинност същевременно е съчетана с малко повече интелект и неповърхностно гледане на живота картинката би трябвало да се изяснява. Разбира се тва на 19 да хванеш 11 годишна е безумие. Но при някои 15-16 годишни вече има проблясъци...
Струва си да се погледне и от другата гледна точка обаче - какво намира 15 годишна у 25 годишен ? Това , че обикновено работи, има пари, кола, независимост от родители, може да я " закриля " и води по дискотеки и още по - хард места и т.н.
Така или иначе при наличие на необходимите фактори и от двете страни истинска любов е възможна. Имам такива приятели и ей Богу по - истинска любов незнам дали съм виждал![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Само да те поправя ... Тийновете до 14 год. са МАЛОЛЕТНИ,а от 15 до 18 год. - НЕПЪЛНОЛЕТНИПървоначално написано от krem4et0
![]()
Напълно съм съгласна с мнението на Sevt.
На мен сте ми смешни като почнете да правите великите сметки да вадите години и да се учудвате от разликата.В край на сметка всеки човек има право на собствени виждания и принципи.Това, че ваще не съвпадат с чуждите, не прави вторите погрешни.
Радвайте се на живота, на половинките си и спрете с постоянните критики към различните от вас!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
може .. на наще им е толко 10 год.
мама се омъжила на 17хъхъ
а и когато момчето е по - голямо
според мен момичето израства по - бързо
и не е от тия лигавите пикли .. де да знам де![]()
Амиии, братовчетка ми е в такова положение, тя е на 16, а той на 25.Не знам дали е нормално, но пък отстрани изглежда доста неподходящо и тъпо, грубо.Не я разбирам и едва ли ще излезе нещо от тази връзка!
Тва си е педофилия бе меееен
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...