.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    оо боже естествено че е възможно

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Re: 24 годишно момче и 14-15 годишно момиче

Цитирай Първоначално написано от niceboy
    Според вас възможно ли е да има любов между момче и момиче с разлика близо 10 години ?
    Ако момичето е на 24, а той на 34 е по-приемливо сякаш..

Но 14 годишна пикла, с някой на 24 - твърдо НЕ. Аз лично не мога да си се представя с такъв, а всякаква такава двойка ми изглежда смешна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Всичко е възможно,стига да има истинска любов.Но според осъществима връзка ще имате,когато момичето порасне поне до пълнолетие.

абе... честно казано погледнато реално от една страна "любовта няма граници" нали но... от друга.. 14 и 25 то си е... гнусно ..не знам кви общи теми на разговор могат да има в една такава връзка..
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ludata90, педофилия е секс с непълнолетно лице, т.е. под 14 години. Всъщност подобно действие по-скоро се числи към категория изнасилвания. няма значение съгласието или не на въпросното лице. Може и тя да иска, може и родителите да знаят, но пак си остава незаконно и наказуемо.

http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#%D0...0%B5%D0%BBVIII
    Само да те поправя ... Тийновете до 14 год. са МАЛОЛЕТНИ,а от 15 до 18 год. - НЕПЪЛНОЛЕТНИ
    Опа, сори....право учих преди бая време

То е ясно, че изгода имат и двете страни. до някъде разбирам момичетата-и аз съм се заглеждала в батковци. Приятелят ми е на 24, аз също. момичето, за което пиша е моя ученичка!!!! за Бога-гаджето й е колкото учителката й! леко извратено ми е....Той е колкото моя приятел. Понякога ми се струва, че съм леко инфантилна за него(като ме избие лиготията или отпусна напрежението), а какво остава той да ходи с моя ученичка. Непонятно ми е, сори.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Ами krem4e това , което такива мъже намират в 15 годишни момиченца противно на общото мнение не е просто секса и младото, почти перфектно тяло. Тези неща почти винаги можеш да ги намериш и в жени 20-35 години. Разликата е невинността. И пак не говоря за глупостта, че лесно може човек да преспи с нея - това отново е нещо, което не е проблем попринцип. И ако тази невинност същевременно е съчетана с малко повече интелект и неповърхностно гледане на живота картинката би трябвало да се изяснява. Разбира се тва на 19 да хванеш 11 годишна е безумие. Но при някои 15-16 годишни вече има проблясъци...
    Струва си да се погледне и от другата гледна точка обаче - какво намира 15 годишна у 25 годишен ? Това , че обикновено работи, има пари, кола, независимост от родители, може да я " закриля " и води по дискотеки и още по - хард места и т.н.
    Така или иначе при наличие на необходимите фактори и от двете страни истинска любов е възможна. Имам такива приятели и ей Богу по - истинска любов незнам дали съм виждал
    Напълно съгласна

няма значение .... бившият ми беше на 21 а аз съм на 15 и въобще не ми пукаше

ааа 14 годишна... това е малко детенце.При все, че не може да си говорите за друго освен за най-новия сериал или Туайлайт
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ако си на нейния акъл..
    Bon Jovi - Always

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    То е възможно, ама не го намирам за редно.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Лябовта между хора с разлика от 10 години е възможна и напълно нормалка,но не и на възрастта,която си посочил/а.Sorry ама аз не мига да разбера какво се има предвид под любов,ако съответния човек е на 14?
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

разликата е ..ДОста голяма невярвам на това да му се вика любов..по скоро педофилия
    jUst [HappY MaimuNa] ... SuNfLowEr

Ако наистина е любов-да.В любовта няма граници

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Напълно съм съгласна с мнението на Sevt.
    На мен сте ми смешни като почнете да правите великите сметки да вадите години и да се учудвате от разликата.В край на сметка всеки човек има право на собствени виждания и принципи.Това, че ваще не съвпадат с чуждите, не прави вторите погрешни.

Радвайте се на живота, на половинките си и спрете с постоянните критики към различните от вас!
    +1

Супер фен Аватара на Shia
    Добре де,те тръгват може и чувства да има,може и да няма.Родителите,като разберат,че дъщеря им "невръсната",че ходи с мъж как не реагирват.
    Има много "печени" родители",но тя за тях е още дете,пубертче

Днес видях една подобна двойка-момче 20,момиче 14-15
    и той й вика да излъже техните,че е излязла от тях за да отиде на зъболекар във Варна(час на разговора 9:40)
    Цялата връзка една лъжа ли ще бъде ?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    10 години разлика,зависи на колко си.За 14 и 24 е нереално.То на 24 гледаш вече къз дамомяване,жена,деца,работ ,жилище и т.н,а на 14 се чудиш в коя дискотека да се намърдаш и как да се напиеш като свиня и да си се гримирала и облякла като магистрална фейчка,за да се харесаш на някой батко...Иначе ншите имат 10 години разлика,но майка ми е била на 24,а баща ми на 34.Вярно много си е,нооо има ли любов...

Не.
    Ако момичето беше жена и беше на 24, а мъжа на 34 е по-възможно.
    10 години са си много, но ако хората са вече зряли и улегнали всичко е наред, ама нестига, че са тинейджъри, пък и 10 години - това си е ужас направо

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Прочетох само 1вата страница и се отказах.
    ->Кухи сте
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Не.
    Ако момичето беше жена и беше на 24, а мъжа на 34 е по-възможно.
    10 години са си много, но ако хората са вече зряли и улегнали всичко е наред, ама нестига, че са тинейджъри, пък и 10 години - това си е ужас направо

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    За мен лично няма значение годините,стига да не е по-малък..Щом откриеш нещо,което търсиш в даден човек (с изключение на материалното) нищо не би трябвало да ви спре да сте заедно стига и двамата да го искате.Така,че това за голямата разлика в годините е ако остаряло и много безсмислено..
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Пре спокойно.

az sam na 15 i gadjeto mi e na 20...ama 4ak pak deset godiniii..nz

Град
    Е там...
    идиоти!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си