- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 24 годишно момче и 14-15 годишно момиче
Ако момичето е на 24, а той на 34 е по-приемливо сякаш..Първоначално написано от niceboy
Но 14 годишна пикла, с някой на 24 - твърдо НЕ. Аз лично не мога да си се представя с такъв, а всякаква такава двойка ми изглежда смешна
абе... честно казано погледнато реално от една страна "любовта няма граници" нали но... от друга.. 14 и 25то си е... гнусно ..не знам кви общи теми на разговор могат да има в една такава връзка..
![]()
Imagination baby can take you far
Don't be afraid to come off slightly bizarre
It can be scary baby ghostly I am...
Опа, сори....право учих преди бая времеПървоначално написано от 3oPuTy
То е ясно, че изгода имат и двете страни. до някъде разбирам момичетата-и аз съм се заглеждала в батковци. Приятелят ми е на 24, аз също. момичето, за което пиша е моя ученичка!!!! за Бога-гаджето й е колкото учителката й! леко извратено ми е....Той е колкото моя приятел. Понякога ми се струва, че съм леко инфантилна за него(като ме избие лиготията или отпусна напрежението), а какво остава той да ходи с моя ученичка. Непонятно ми е, сори.
Напълно съгласнаПървоначално написано от Sevt
![]()
няма значение .... бившият ми беше на 21 а аз съм на 15 и въобще не ми пукаше![]()
ааа 14 годишна... това е малко детенце.При все, че не може да си говорите за друго освен за най-новия сериал или Туайлайт![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
То е възможно, ама не го намирам за редно.
You are broken, I can fix you...
Лябовта между хора с разлика от 10 години е възможна и напълно нормалка,но не и на възрастта,която си посочил/а.Sorry ама аз не мига да разбера какво се има предвид под любов,ако съответния човек е на 14?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
разликата е ..ДОста голяманевярвам на това да му се вика любов..по скоро педофилия
![]()
jUst [HappY MaimuNa] ... SuNfLowEr
Добре де,те тръгват може и чувства да има,може и да няма.Родителите,като разберат,че дъщеря им "невръсната",че ходи с мъж как не реагирват.
Има много "печени" родители",но тя за тях е още дете,пубертче
Днес видях една подобна двойка-момче 20,момиче 14-15
и той й вика да излъже техните,че е излязла от тях за да отиде на зъболекар във Варна(час на разговора 9:40)
Цялата връзка една лъжа ли ще бъде ?
10 години разлика,зависи на колко си.За 14 и 24 е нереално.То на 24 гледаш вече къз дамомяване,жена,деца,работ ,жилище и т.н,а на 14 се чудиш в коя дискотека да се намърдаш и как да се напиеш като свиня и да си се гримирала и облякла като магистрална фейчка,за да се харесаш на някой батко...Иначе ншите имат 10 години разлика,но майка ми е била на 24,а баща ми на 34.Вярно много си е,нооо има ли любов...
Прочетох само 1вата страница и се отказах.
->Кухи сте![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от Naughty_
За мен лично няма значение годините,стига да не е по-малък..Щом откриеш нещо,което търсиш в даден човек (с изключение на материалното) нищо не би трябвало да ви спре да сте заедно стига и двамата да го искате.Така,че това за голямата разлика в годините е ако остаряло и много безсмислено..![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Пре спокойно.
az sam na 15 i gadjeto mi e na 20...ama 4ak pak deset godiniii..nz![]()
идиоти!!!