- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Мускулна треска
Лек против нея няма..
Чувал съм обаче, че може да се предотврати, като преди натоварване пиеш аспирин или и аз не знам какво.. я ме светнете, че днеска мисля да се убия![]()
Мускулната треска минава с още тренировки.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Там е работата, че едва ли ще имам физическата възможност за още тренировки след като се убия![]()
аспирин.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
аспирина действа като обезболяващо, самата мускулна треска си минава сама.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Код:аспирин.
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Ми ше потренираш още и ще ти мине ...![]()
пиеш аспирин след тренировката...
обикновено треска те хваща на другия ден след тренировка и затова пий аспирина точно преди да легнеш
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нали ще се убиваш? Какво те бърка мускулната треска ?
Първоначално написано от Say It Right
Клин Клин избива.. Като имаш мускулна треска споруваш и ти минава много по-бързо за разлика ако стоиш и чакаш
The Spark
+1Първоначално написано от _SL_
Нали се сещаш, че не мога да спортувам нон-стоп.. заспя ли събуждането ще е фаталноПървоначално написано от 5StaR
![]()
Мерси на всички за отговорите.. отивам да се троша![]()
Това е отговора!Първоначално написано от bungle
А това с аспирина въобще не е добре да го пиете заради една мускулна треска.
веднага след тренировка витамин Ц + аспиринна мен лично ми помага !
I am what I am !!!
Малеееееееееееее...... прибирам се преди малко СМАЗАН и гледам - НЯМА АСПИРИН... край момичета и момчета... от утре не ме търсете![]()
![]()
![]()
Е това е решението.Аз ходя на фитнес от точно 3 дни, на втория ден бях като обит, сега е третия ден и направо не мога да си изпъна ръката на максимум защото мускула на сгъвката на ръката се е подул леко...Първоначално написано от _SL_
За жалост нямаше аспирин снощи и пих един парацетамол, но не помогна.Друго решение е пак тренировка, днес като тренирах ми мина за малко, но после болката се върна и то по силна от преди тренировката.
![]()
Първоначално написано от bungle
TRUE TRUE TRUE