.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Растежът

Растежът

Ами искам да ви попитам как човек разбира че расте (в смисал в момента) имам предвит някакви болки в ставите или нещо такова.Благодаря ви предварително

С мерене на височина...

Иначе сериозно: когато има голяма промяна на височината за кратко време 2-3 месеца е възможно да има болки в ставите, защото организмът не може да получи достатъчно калций. По-добре е обаче, ако имаш притеснения за нещо, да питаш личния си лекар - той ще ти обясни най-добре.

Град
    Търговище

Re: Растежът

Цитирай Първоначално написано от niceboy
    Ами искам да ви попитам как човек разбира че расте (в смисал в момента) имам предвит някакви болки в ставите или нещо такова.Благодаря ви предварително
    Незнам дали това което ще кажа е знак , че растеж, но понякога вечер изведнъж започват да ме болят ужасно много целите крака, и така докат озаспа, и на сутринта болките са отминали...

Аз нямам проблем с височината
    На 18г. 194см и 97 кила?
    Междругото, момичета добре ли е за момче 194?

Цитирай Първоначално написано от visok
    Аз нямам проблем с височината
    На 18г. 194см и 97 кила?
    Междругото, момичета добре ли е за момче 194?
    Много си дълагг

Искам 197см.

Искам 197см.
    Най - добре е 175-190 за мъж нагоре вече е е много ама ако спортуваш сигурно те устроива за спорта хаха

Всеки си има мнение. Ти да не си комплексиран заради височината си?

Ти може на базик да го казваш , ама има хора , които наистина им е гадно от такива работи.

Относно темата : Със сигурност има някакви глупости , които ти стават по ставите и т.н.. Би трябвало с пиене на витамини и заето внимание да не се забелязват толкова.

kroasandvi4 Родителите ти високи ли са?

Не.

Иначе не се опитвам да го мисля особено като проблем , ама на моменти си удря под кръста.

Re: Растежът

Цитирай Първоначално написано от niceboy
    Понякога като спиш се чува странно скърцане от разтягането на кожата или пукане от разтежа на костите

Има разбира се!
    1-болят те колената
    2-болите кръста
    3-получаваш схващания на цялото тяло

Мен питаш ли ме!От както съм ваканция всеки дне съм на вънка и играя баскетбол (а и все пак тренирам вече 7 год) и от тогава скърцам като няква стара панта на врата от 19 век така е като си на 15
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Град
    Etropole
    xhah nishty nemojesh da usetish am ako mn rqsko pochnesh da tastesh shte ti se nacepi kojata
    Auspuh ...!!!

175 съм и едвали се комплексирам от височината си , по скоро ти трябва да се комплексираш от твойта... над 190 си е да старчиш над хората... как се целуваш с по дребничките момиченца незнам трябва да сядаш някъде или да приклякаш хаха

Хах ... е аз пък съм 185 и ми е перфектно

Иначе 194-195 също е оферта ... 100% ше биеш на очи и ше се забелязваш .

А иначе просто се мериш всяка неделя и записваш в 1 книга пич и така ше видиш колко растеш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си