- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- шпакловането
Здравейте! Малко ми е странно да говоря за това .. но го правя само щото е анонимно пък и ми е интересно какво мислите
Адски много ме кефи да лижа жена .. не се смейте .. предполагам , че всички ги кефи . . но нормално ли е да предпочитам аз да я лижа пред свирката... Е .. приятелката ми не се оплаква от тази ми страст .. и знае , че се кефя адски много .. но интересно ми е да чуя мнението и на др хора.. понякога дори не се чукаме .. само 69 или .. дори само аз я лижа
аре не ме критикувай бе, гражданино! Ти чувство за хумор нямаш лиПървоначално написано от Guttersnipe
![]()
![]()
Ми като нямаш ходи на курсове да придобиеш!Първоначално написано от Guttersnipe
ебаси .. комплексите!![]()
Досега не съм лизал,обаче има едно момиче,което събужда дивото в мен и ще я целувам цялата от главата до петите,само да ми падне...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ХахахахахахПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
това беше култовото мнение! Браво, братле!
/офф: Guttersnipe, съмнявам се че пъпките по детското ти, гладко като бебешко дупе лице ти позволяват да се правиш на толкова отворен, когато не си пред писи-то ? Не съм фен на форумното мерене на пишки .. така че нека да не спамим в темата повече, ако обичаш .. Аре успех и приятна злобарка днес
![]()
Първоначално написано от shy69
Даам и ние сме така...той предпочита да ми прави шпакли.Не се оплаквам деСпоред мен си е напълно нормално.А само като си помисля,че първата шпакла си я спечелих на бас
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Интересен бас ще да е билоПървоначално написано от DiVa SaMoDiVa
![]()
![]()
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..
Първоначално написано от shy69
хах дамбиваше си го
и наградата си заслужаваше
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
И при нас е така....страшно се кефя да и правя шпакли....![]()
![]()
I don't make love,Baby we make magic....
'kakvo e 6paklq,tva danesme zidari,az do kolkoto znam se kazva minet.Първоначално написано от drllxr
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Говори в цифри.Първоначално написано от ubuntu
-Колко овце има баба ти на село?
-Колкото тая стая.
80 квадрата овце бива, ако го слятаме и като обем...бая кубици![]()
Не съм момче , ама само да ви кажа не правете всеки път шпатулки , защото колкото и да ти харесва всяко удоволсвие писва!
МИ др. път и кажи да се подмие хахаха
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Guttersnipe чета ти коментарите по темата и се чудя как може да си толкова плиткоуменЩом не ти допада идеята момче да прави "шпакли" на момиче-ми спри да спамиш...Всеки си има различно мнение!!!Това,че е различно от твоето не значи че трябва да си показваш просташтината...
![]()
А по темата:Мисля,че няма нищо нередно в това да те кефи да правиш "шпакли" на гаджето сиОт както водя полов живот съм имала 3-ма партньори и 3-мата много обичаха да ми правят
![]()
П.П. hackers колкото и смешно да звучи съм напълно съгласна с мнението на ~Munika най-вероятно този "отвратителен вкус" се дължи на хигиенните й навици![]()
Благодаря ти за подкрепата! А Гутерснипе сигурно е виждал секс само през ключалката на спалнята на техните и затова дрънка доста простотии..Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Моля, модераторите да позачистят темата от излишен спам!
Колкото до хигиената - да , наистина е супер важно! Лошата такава би съсипала всичкосори ..
![]()
.. за кръвни тестове аз нямам време!
Сори, муцка, тва дете не е от мене ..