.

Виж резултатите на анкетата: Шпаклата е ..

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нещо супер яко . Обожавам да го правя

51 87,93%
  • Ебати гнусното! Никога

7 12,07%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

шпакловането

Здравейте! Малко ми е странно да говоря за това .. но го правя само щото е анонимно пък и ми е интересно какво мислите
    Адски много ме кефи да лижа жена .. не се смейте .. предполагам , че всички ги кефи . . но нормално ли е да предпочитам аз да я лижа пред свирката... Е .. приятелката ми не се оплаква от тази ми страст .. и знае , че се кефя адски много .. но интересно ми е да чуя мнението и на др хора.. понякога дори не се чукаме .. само 69 или .. дори само аз я лижа

Цитирай Първоначално написано от Guttersnipe
    шпакловка...

селянин, зидаро-мазач...
    аре не ме критикувай бе, гражданино! Ти чувство за хумор нямаш ли

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Който пусне кръв първи губи
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от shy69
    шпакловка...

селянин, зидаро-мазач...
    аре не ме критикувай бе, гражданино! Ти чувство за хумор нямаш ли
    НЕ!
    Ми като нямаш ходи на курсове да придобиеш!
    ебаси .. комплексите!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Super!
    I

Град
    там където мечтите стават реалност
    Досега не съм лизал,обаче има едно момиче,което събужда дивото в мен и ще я целувам цялата от главата до петите,само да ми падне...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Super!
    I
    Хахахахахах
    това беше култовото мнение! Браво, братле!

/офф: Guttersnipe, съмнявам се че пъпките по детското ти, гладко като бебешко дупе лице ти позволяват да се правиш на толкова отворен, когато не си пред писи-то ? Не съм фен на форумното мерене на пишки .. така че нека да не спамим в темата повече, ако обичаш .. Аре успех и приятна злобарка днес

Re: шпакловането

Здравейте! Малко ми е странно да говоря за това .. но го правя само щото е анонимно пък и ми е интересно какво мислите
    Адски много ме кефи да лижа жена .. не се смейте .. предполагам , че всички ги кефи . . но нормално ли е да предпочитам аз да я лижа пред свирката... Е .. приятелката ми не се оплаква от тази ми страст .. и знае , че се кефя адски много .. но интересно ми е да чуя мнението и на др хора.. понякога дори не се чукаме .. само 69 или .. дори само аз я лижа

Даам и ние сме така...той предпочита да ми прави шпакли.Не се оплаквам де Според мен си е напълно нормално.А само като си помисля,че първата шпакла си я спечелих на бас
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от DiVa SaMoDiVa

Даам и ние сме така...той предпочита да ми прави шпакли.Не се оплаквам де Според мен си е напълно нормално.А само като си помисля,че първата шпакла си я спечелих на бас
    Интересен бас ще да е било
    .. за кръвни тестове аз нямам време!
    Сори, муцка, тва дете не е от мене ..

Цитирай Първоначално написано от DiVa SaMoDiVa

Интересен бас ще да е било

хах дам биваше си го и наградата си заслужаваше
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Град
    в Русия съм
    Имам един таван и две стени за шпакловане ... Колко ще ми излезне?

Град
    Maina Town
    И при нас е така....страшно се кефя да и правя шпакли....
    I don't make love,Baby we make magic....

Цитирай Първоначално написано от drllxr
    И при нас е така....страшно се кефя да и правя шпакли....
    'kakvo e 6paklq,tva danesme zidari,az do kolkoto znam se kazva minet.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Говори в цифри.

-Колко овце има баба ти на село?
    -Колкото тая стая.

80 квадрата овце бива, ако го слятаме и като обем...бая кубици

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Говори в цифри.

-Колко овце има баба ти на село?
    -Колкото тая стая.

80 квадрата овце бива, ако го слятаме и като обем...бая кубици
    не е като обем не е цяла стая
    едната стена има няма 69 квадрата
    тавана е повече около стотина а другата стена и тя е 69кв ...
    ама я дай ценоразписа на квадрат как е шпакловката

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    niCe e тоя спорт

Не съм момче , ама само да ви кажа не правете всеки път шпатулки , защото колкото и да ти харесва всяко удоволсвие писва!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    тва е гнусна работа .. не че съм гнуслив напротив азнямам нус , когато лизах мойта имаше егати отвратителния вкус

Времее да се обединим!

МИ др. път и кажи да се подмие хахаха
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Guttersnipe чета ти коментарите по темата и се чудя как може да си толкова плиткоумен Щом не ти допада идеята момче да прави "шпакли" на момиче-ми спри да спамиш...Всеки си има различно мнение!!!Това,че е различно от твоето не значи че трябва да си показваш просташтината...
    А по темата:Мисля,че няма нищо нередно в това да те кефи да правиш "шпакли" на гаджето си От както водя полов живот съм имала 3-ма партньори и 3-мата много обичаха да ми правят
    П.П. hackers колкото и смешно да звучи съм напълно съгласна с мнението на ~Munika най-вероятно този "отвратителен вкус" се дължи на хигиенните й навици

шпакловка...

селянин, зидаро-мазач...

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Guttersnipe чета ти коментарите по темата и се чудя как може да си толкова плиткоумен Щом не ти допада идеята момче да прави "шпакли" на момиче-ми спри да спамиш...Всеки си има различно мнение!!!Това,че е различно от твоето не значи че трябва да си показваш просташтината...
    А по темата:Мисля,че няма нищо нередно в това да те кефи да правиш "шпакли" на гаджето си От както водя полов живот съм имала 3-ма партньори и 3-мата много обичаха да ми правят
    П.П. hackers колкото и смешно да звучи съм напълно съгласна с мнението на ~Munika най-вероятно този "отвратителен вкус" се дължи на хигиенните й навици
    Благодаря ти за подкрепата! А Гутерснипе сигурно е виждал секс само през ключалката на спалнята на техните и затова дрънка доста простотии..
    Моля, модераторите да позачистят темата от излишен спам!

Колкото до хигиената - да , наистина е супер важно! Лошата такава би съсипала всичко сори ..
    .. за кръвни тестове аз нямам време!
    Сори, муцка, тва дете не е от мене ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си