- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпо ли е ?
Замисли се струва ли си да зарежеш момиче,което харесваш много, заради друго, с което се виждаш 1 път в годината?! Помисли готов ли си да чакаш цяла година за няколко дни. Просто много пъти съм казвала,че връзките от разстояние нямат шанс....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
И аз си зададох същия въпрос и не можах да си отговоряПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Just haters make me famous! εĭз
ми тогава като обичаш оная за кво си тръгвал тука с тва момиче ?
сега да и разбиваш сърцето и да чуди къде да се дене![]()
седи си мирно и си чакай оная без да залъгваш други момичета![]()
Mi da vijdal sum se s Mimity az q poznavam ot mnogo vreme,no tq zamina.
Ami iskam da ostava Vikity za6toto neiskam da i razbiq surceto a vijdam kolko mnogo me obi4a!! Mislq kato mimity si doide da kaja na Vikity 4e mi trqbva vreme da razbera dali iskam da sme zaedno prez tova vreme da sum s MImity ii taka![]()
![]()
Е******и наглия!! Нямам думи за теб.Първоначално написано от sLadYrChoO
"По страшен от физически убиец." Цитат от "Герой на нашето време" на Лермонтов.
Отговори ми искрено. Ти сам смяташ ли, че е честно спрямо Вики. Освен това, ти не си безразличен към нея. Току виж се окаже, че я обичаш, а не си го признаваш на себе си. Направиш ли това, което си написал по- горе, най- малкото губиш всякакво уважение от тези, които те познават, а и вече от тези, които не те познават.![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Naistina e tapo!!![]()
Spored mene shte iztarvesh pitomnoto da tragnesh da gonish divoto....kato si obichash segashnata priqtelka i kato vijdash,che i tq ima silni chuvstva kam teb ne q ostavqi da ne ostanesh ot 2 stola na zemqta![]()
+1Първоначално написано от apparition
Точно така е..Щях да стана жертва на подобна случка ама отказах офертата
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Той не е казал че я обича,а само че има чувства към нея,но виж за другата каза че я обича! Кфото и да реши го съветвам да не ходи и с 2теПървоначално написано от zaraaa
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Замисли се ,какво ти е казало момичето!!!!!!!!!!!Първоначално написано от sLadYrChoO
В този форум само можем да ти даваме съвети!
Реши най-накрая!Разбери какво искаш!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от Deni4ka:)
+1
Пфф до преди два дена тука неква тема беше че приятелката ти се била върнала при тебе...нз коя от двете е ама си стой с нея
или ти искаш по няколко наведнъж[/b]
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от momi4e_bez_du6a
Тея " 1 " си ги наврете - знаете к1де !
и ся кво-като мине лятото и оная си замине кво ще правиш-ще се върнеш пак при другата ли???е ,не става така.с онази от испания си оставате само пр. а със сегашната не си и помисляш да късате(освен ако тя не скъса с теб де)
Според мен няма смисъл да се занимаваш с момичето от Испания.Защо да проваляш връзката си заради човек,с който ще се виждаш 1 път в годината?
Замисли се...
Моя съвет е да останеш с приятелката си, защото с другото момиче, ще си само временно, а приятелката ти ще е до теб, докато сте заедно (надявам се де)... а и откъде знаеш, че другото момиче си няма някой в Испания
![]()