- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вие момичета как мислите а?
Значи какво мислите за момче което не е бедно, не е грозно, не е комплексар, мил и внимателен, харесва момичета , но с лоша репотация от миналите години когато е бил задрастеняк, лапенца се правят на големите работи като го убиждат, той не ги бие защото просто не си струва. Не е от най-общителните, не е двоикаджия.
Че какво да си мисля?Човека си е нормален.Може да се запозная с него и да станем приятели,ако е готин като характер.![]()
Аз почти точно по такива момчета си падам...но това зависи от много неща.![]()
Ето пич,това си мислят всички момичета,защото те възприемат като приятел,което е лоши за теб...Първоначално написано от MartyParty
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Еми оправи си репутацията, ако не си задръстен ще успееш, иначе аз най-вероятно ако не те познавах лично щях да вярвам на слуховете, които се носят за теб.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ti ko o4akvash sq da te zalem s komplimenti li?!?!?! KAt ne se haresvash ili ne te haresvat nqma kak da se promeni tui s edna tema tei 4e
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Какво като е бил задръстеняк...Нали вече не е !Ми иделно ще е ,ако се намери такова![]()
bez da te poznafam li4no ni6u ne moa da kaja a i za da ima6 lo6a reputaciq nz za kakfo vse pak zna4i ne6u se e sluu4ilo![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
decata i tehnite prikazki lesno slagat imena i si mislqt 4e znaqt koi e zadrusten i koi ne e tova 4e drugite go obijdat a toi nepravi nishto shte kaja samo 4e " nespori s glupak horata mogat da ne zabelejat razlikata" savsem normalen 4ovek si a i kogato porasne malko si4ki tezi imena koito sa mu slojeli padat ot gurbumu![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
а гърба да те сърби?? май крилца ше поникнат... аз ше го помисла за пендел![]()
![]()
П.П.момче съм
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Или смотаняк...Първоначално написано от tuzaro
п.п.Един път да съм съгласен с теб.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ше ти дойде акъл в главатаПървоначално написано от vamp
![]()
Той си е там ми една женска му такова майката...Прави ми токови удари в системата...Първоначално написано от tuzaro
бой с правата лопатаПървоначално написано от vamp
![]()
mi xodq sus takuv 4ovek![]()
mi kvo nisho si mu nqma na momcheto tiq koito se podigravat sa kompleksarite a ne toi![]()
Tia , det se pravat na mnogo interesni, samo izbivat kompleksi kato te obigdat.Tqh gi ignorirai, zashtoto ne si zaslugava da se habish za takiva zadrtustenqci.
Te sa takiva, a ne ti, vagnoto e da imash iztinski priqteli do teb i ako i momichetata ti se kefqt, kakuv e problema, ostanalite prosto se opitvat da gradqt samochuvstvie na chugd grub, ponege te ne se chuvstvat dostatuchno udovletvoereni i smqtat, che kato obidqt nqkoi "po - slab" , te shte stanat po - veliki v sobstvenite si ochi. A vsushtnost ne e taka, tova dokazva samo kolko sa galki i zapadnali. Na takiva ne trqbva da obrushtash vnimanie, givei za horata, koito te haresvat.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
последните 2 мнения ше ги зема на сериозно само когато децата се научат да пишат!
mi mislq 4e nqma smisal da pi6e tuk...![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Дойдох, видях, реших да постна безсмислен пост за да си увелича пост-коунтс.
Оут
Д
The Spark
НАли момчето се е осъзнало и се е оправило кво толкова гледа в миналото .Нормално момче като всички други!
Щом имаш такъв мерак ела аз имам осфен лопати кирки, търмъци, мотики ,аглишлаифи, голям купон ще станеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ако преди е бил смотан, а вече не е, репутацията не е от значение. Винаги може да докаже какъв е в действителност![]()
Хмм какво ще мисля, мнението ми ще е на основа на това какъв човек е сега, не преди... все пак живеем сега, а не в миналото. А за такива, които се правят на големите играчи и се подиграват - средния пръст, една българска и обръщаш гръб. Просто не си заслужава хабенето на нерви с някакви недорасляци....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Лошата репутация е хубаво нещо... зависи от гледната точка де...
Нърд.