.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен
    Niakoitam както и да е. Не съм 1 от наранените момчета. Обясних 100 пати че този акаунт не е мой. Ако исках да се крия от някого не мисля че бих писал такива работи на тоя акаунт. Тоя акаунт е на 1 мой приятел и той и момичето което го режеше се събраха и са много щастливи. Tова няма значение. Като за начало можеш да погледнеш първата ми тема в тоя форум

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=147886&

Заповядай. Стана доста голяма еуфория. Просто ако исках да се правя на голямата работа щях да се регна наново. Поисках рег-а от тоя пич щото изведнъж ми хрумна гениалната идея за такава тема - нестандартна. Уж 1 тема щях да пиша само, а то какво стана, запалих се по тоя форум щото е пълно с шматки и нещастници които е гот да закопаваш и гавриш. А и има голяма доза забавление. А да и да ти кажа, тези изводи до които си стигнал повечето хора ги знаят от сумати време. За манипулацията , натъртвам и говоря доста често, но при положение че голям % от хората тука не разбират нейното значение е напразно. Усетил си се пич, но като гледам не на време. Е нищо по - добре късно от колкото никога. Благодарение на приятелството ми с момичетата съм усвоил хватките на свалянето. А повето от приятелките ми бяха доста над мене... ( и на възраст и на житейски опит )
    А това дали съм прикрит или не можеш да съдиш по постовете ми. Пак повтарям ако исках да се прикрия най - лесното : рег нов акаунт. Ама шанс - когато ме хване мързела става лошо
    П.С. Само не ме наричай комплексар
    П.С.2 Можеш да сравниш стила на писане
    П.С.3 Поздрави от Алабалапортокала

Успехи в "изобличаването"

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Добре Alabalaportokala.Няма смисъл да се разправяме май.Разбрах че ти си 19 годишният младеж,който не научили много от и за живота,аз съм 21 годишният пенсионер,който незнае нищо за живота и това.Така вече съгласен ли си.По ли те удовлетворява.Карай си го така,давай си съветите,прави се на лошо момче,ако искаш обърни резбата даже, се ми е тая.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Че какво да си мисля?Човека си е нормален.Може да се запозная с него и да станем приятели,ако е готин като характер.

Град
    In Devil's Castle
    не може да се каже....при всеки тези характеристики са малко или много различни....примерно "двойкаджия" може да е тъп или просто да не му се учи и да се интересува от други неща...
    someone else...

ne trqbva da mu puka kvo govorat za nego . az sam na principa - horskoto mnenie sled moito pogrebenie !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си