.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

СТАНА ГАФ!!!

Стана гаф-капута се скъса!Пих Ескапел още на същия ден,но не чувствам никаква разлика не ми се гади с две думи все едно нищо не се е случило.Сега третия ден.Знам,че още е рано ,но умирам от паника адски съм притеснена реве ми се постоянно мисля само затова.Приятелките ми ме успокояват,че всичко ще е наред,но докато сама не се убедя в това не мога да то повярвам.Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?Ще се побъркам с това цялото чакане

na wsqka stranica ima po e 10 takiwa temi.. suwzemete se malko i se ogledaite predi da palnite foruma...

Мега фен Аватара на amatorium
    Hah. Poredniq sluchai na 3 minutki zor, 3 dni pozor mai. Ami nqma da se panirash predpolagam, che ne si pravila sex s Prishuletsa tui, che edva li neshto shte ti izkochi ot korema.
    Eating isn't cheating - Arnold

Az pih predi 1 mesec i nishto mi e nqmalo.Kakvo ochakvash da ti stane????

Хохо искам аз да съм кръсника ... моля ти сееее
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Преди 2 дни и на мен ми се случи същото, само че при анален секс. Много се притесних и не знаех какво да правя. В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама и се чудя, тъй като трябва да взема хапчето до 3 дни след това. Страх ме е...помогнете ми- вярно ли е, че от хапчето ще спрат да ми растат циците или спокойно да го взема?
    Мразя лъжата, изневярата и лицемерието!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    ще пиеш б0за
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Щом нищо не се е случило още, значи е станало нещо много лошо Съжалявам много... А да знаеш за памперси ще ти трябват към 200 лева на месец...

Не при всички има странични ефекти така че спокс не си бременна и нищо ти няма. Успокой се че иначе може да ти закъснее цикъла от притеснения

Цитирай Първоначално написано от SeXy_PaLaVnIcA_14
    Преди 2 дни и на мен ми се случи същото, само че при анален секс. Много се притесних и не знаех какво да правя. В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама и се чудя, тъй като трябва да взема хапчето до 3 дни след това. Страх ме е...помогнете ми- вярно ли е, че от хапчето ще спрат да ми растат циците или спокойно да го взема?
    Малееееееее ти ме уби от всякъде Ти на колко си години бе...това и 12 годишните го знаят...от анален секс не се забременява

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Абе..той презервативът бил скъсан, ама гаджето ти свърши ли изобщо в тебе или видяхте презерватива преди да свърши? Това е мнгоо важно.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Ти пък какъв секс си тръгнала да правиш като май нямаш никаква сексуална култура Я седни малко и си попиши с чичо Гуугъл Той ще те светне по тази тема и тогава тръгвай да правиш секс и да пишеш простутии по форумите
    П.П. А я ми кажи ако случайно можеше да се забременее от аналния секс и от хапчетата спираха да ти растът циците какво щеше да направиш?!Да предпочетеш да си с малки гърди и без дете или да си бременна с големи цици?!

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Абе..той презервативът бил скъсан, ама гаджето ти свърши ли изобщо в тебе или видяхте презерватива преди да свърши? Това е мнгоо важно.
    Естествено,че свърши в мен иначе за кво ще давам пари за хапчета и ще се притеснявам толкова

отиди на гинеколог
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от elitututu
    отиди на гинеколог
    xaxyAYXyayxa tva be6e mega tapoto...
    ko 6e i kaje toz ginekolog sq? eno ogromno ni6to zamlakni....
    ta po temata: kakto kazaha predi men ne pri vsi44ki gi ima strani4nite efekti... ne6ty mngoo si navlqzla vav filma... ne sa spi4ai tolkoz brat ;]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    у вас ;]
    В същото време приятелят ми се панира и избяга на минутата. Сега съм сама
    ето защо трябва много да се внимава, защото повечето момчета като чуят за нещо такова и веднага бягат от отговорност..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    той дори да не е свършил в нея, но да го е видял, малко преди да свърши пак може да забременее, затова метода "ще го изкарам преди да свърша" не действа!
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Re: СТАНА ГАФ!!!

Цитирай Първоначално написано от lovable
    Стана гаф-капута се скъса!Пих Ескапел още на същия ден,но не чувствам никаква разлика не ми се гади с две думи все едно нищо не се е случило.Сега третия ден.Знам,че още е рано ,но умирам от паника адски съм притеснена реве ми се постоянно мисля само затова.Приятелките ми ме успокояват,че всичко ще е наред,но докато сама не се убедя в това не мога да то повярвам.Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?Ще се побъркам с това цялото чакане
    Kfo stana? Na mene ve4e minava edinaestiqt den i nqma nikvi strani4ni efekti. Sled nqkoj den pak 6te pravq test, a sled nqkolko dni trqbva da mi doide...

Еми аз си чакам още Надявам се само да не е още дълго

Повече от фен
    Тва нети е постинор да ти прецаква цикли и така нататука тва е по хубаво както и тройно по скъпо но и по ефикасно
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Така е... сега се стягай..количка, креватче, памперси, дрешки, играчки.. Това е живота, мило момиче

Еми аз си чакам още Надявам се само да не е още дълго
    Pi6i kato ti doide... A ve stiga s tiq krevat4eta, dre6ki, igra4ki- kfo go obezkurajavate momi4enceto?
    Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?

Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?
    ДА!
    Също така оказва влияние да пиеш, ядеш, пикаеш и т.н.
    Направо ша ма убиеш

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Дали това,че пуша оказва някакво влияние на действието на хапчето?
    ДА!
    Също така оказва влияние да пиеш, ядеш, пикаеш и т.н.
    Направо ша ма убиеш
    To ako tova deistva6e vyrhu hap4eto do sega da sme stanali deset miliardi du6i na na6ta planeta ili pone da sa izvyr6eni 50 000 aborti za dva meseca v Bulgaria
    Dobre, cifrite sa malko prenaglaseni
    Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ти пък какъв секс си тръгнала да правиш като май нямаш никаква сексуална култура Я седни малко и си попиши с чичо Гуугъл Той ще те светне по тази тема и тогава тръгвай да правиш секс и да пишеш простутии по форумите
    П.П. А я ми кажи ако случайно можеше да се забременее от аналния секс и от хапчетата спираха да ти растът циците какво щеше да направиш?!Да предпочетеш да си с малки гърди и без дете или да си бременна с големи цици?!
    Леле пич ти кво само говориш за тая сексуална култура weee? Първо си виж кво ти е тъпо поведението ... 100% съм сигурна че без твойте коментари пак ще се оправим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си