- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- орална любов - задължение?
Emi kogato pravq na moq priqtel oralna lubov sqka6 ve4e mi e po zaduljenie pone taka go 4ustvam!Naprimer v4era ot dosta vreme ne mu bqh pravila i toi postoqnno nasatoqva6e ama az se izmislqh nekvi izvineniq daje v4era toi go useti i mi vika ne6to ne ti e mno na kef 4e mi pravi6 svirka i az nali se prava na udarena :s kakva moje da e pri4inata
7 точка от правилата
moderated by Coki
Някаде във форума бяха казали, че все в един момент човек започва да гледа да доставя само на себе си удоволствие, колкото и добре да се е държал преди. Не поставям всички под един знаменател, но при теб май е така![]()
9 клас
ot 2 godini sam s priqteq mi i ve4e vseki si gleda na nego da mu e kef!!!Kofti e ama e istina!!!![]()
![]()
![]()
V sexa ne bi trqbvalo da se pravqt neshtata po zaduljenie, a za udovolstvie. Az lichno pravq oralnata za udovolsvie i na men mi pravqt po sushtata prichina. Ne bih iskal da mi pravqt neshto po zaduljenie. Ne go chuvstvam istinski taka.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
СъгласенПървоначално написано от amatorium
![]()
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Spored men daite si malko po4ivska.Izlizaite,zabavlqvaitese,no smqtam, 4e edna-dve sedmici bez da pravite sex 6te vise otrazi dobre.I posle pak 6te vie kef da go pravite,a ne dago 4yvstva6 po zadaljenie.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
prosto na mom4eto mu e po hubavo kogato mu pravish.........
ako na teb ne ti pravi udovolstvie spri da go pravish i mu kaji kak se 4uvstvash
a m/u drugoto toi na tebe pravili ti ......?
na priqtelq ti moi da mu bocnesh ena vila v gazenceto i da mu kaish che ako ne ta liji she mu saderesh duparlqkaПървоначално написано от sweet_dream13300
nai vajno e parvo na momicheto da i e kef che posle na momcheto savvy ?
MI DA pravi miПървоначално написано от Павлина
4ela sum mn puti i na razli4ni mesta 4e trupkata v edna vruska produljava okolo 6-8 meseca! ne 4e sled tova ne e hubavo, no tolkova vreme im trqbva na hormonite da se nabu6uvat i za dvamata du6i da vlqzat v sinhron, da se opoznaqt i da sviknat edin s dr. na nqkoi tova im haresva na dr im stava sku4no i ednoobrazno![]()
Винаги съм се питал 1 нещо:
А бе мамка му.. що новото поколение така давате да ви командват в секса 16-годипните ви гаджета. Едва ли не се държат с вас като курви и вие ги слушате...
Я ми захапи топките да не се чуди вече що не ти е кеф...
Пууу. бахти робините сте ве
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Съгласна съмПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
опаааа
ХАхХАах нямах предвид моите а неговите![]()
![]()
![]()
![]()
я МУ захапи...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
разбира се 4е не е задължение трябва да го прави6 само ако и на теб ти доставя удоволствие....а щом не ти доставя....поговори с него и му го кажи ако те обича или държи на теб ще те разбере
Оралната любов не доставя физическо удоволствие на изпълнителя а по скоро наслада да усетиш и наблюдаваш насладата на партниора ти ако не можеш да правиш хубави свирки е твой проблем,ако вече не те интересува неговото удоволствие защо сте заедно![]()
Първоначално написано от amatorium
NAI-DOBRIQ KOMENTAR !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
Известно време просто не му прави. Накрая ще поискаш сама. Или както някой каза преди мен, няколко седмици не правете секс...Първоначално написано от The lost soul
Въпреки че обичам, имало е моменти, в които не ми се прави френска (както и моменти, в които не ми се иска на мен да ми правят френска). Искам други неща - да се галим, да се целуваме...или направо да го усетя в себе си. (И не обичам, понякога, когато той настоява за френска.) Така де, за такива работи не се преговаря - или в дадения момент имаш желание да го направиш и го правиш, или не. Колкото повече той те кара в моменти, когато ти самата не искаш, толкова повече ще го усещаш като задължение.
Обясни му, много деликатно обаче, как стоят нещата...може малко да посмекчиш истината... Може да опитате да разнообразите сексуалния си живот - примерно, френска на някое място където има шанс да ви хванат (мен идеята поне ме възбужда). Измислете начин да разбиете еднообразието. Според мен главно там е проблемът.
ми чисто и просто можеш да му кажеш, че нещеш. кво толко има да измисляш тия причини
Аз на моя приятел му правих орална любоя някуде към 5 месец, от както бяхме заедно, защото едва тогава почувствах, че искам да го направя. И преди съм го правила не е била в това причината, че ми е за първи път..той си е искал, но го получи, когато аз пожелах да го направя.. не трябва да е задължение, а удиволствия..
Това не се прави по задължение......Като не ти харесва и не искаш, няма да го правиш и толкова. нищо в секса не трябва да става по задължение.
Ако ти е кеф - правиш, ако не - не. Трябва да го почувстваш 'отвътре', да го искаш ти... иначе става няк'во механично, просто за да отбиеш номера, в което няма никакво удоволствие -=> и смисъл.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mi spored men ako 1 dvoika pravqt pove4e ot 2 meseca sex... 4e to oralniq ve4e si staa ne6to kato zaka4ka, zabavlenie , zadyljenie predi da se po4ne sy6testvenata 4ast
Shat a fuckam