- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време е продължила най - дългата ви връзка ?
2 месеца, не търпя никой повече от тва време.
P.S. Съжалявам момичета,повечето сте консерви
11 meseca i 12 dena
mackata na RAFO
Първоначално написано от tuzaro
Testis unus,testis nullus...
тя е във момента .. почти година и съм мн щастлива с енго дано прдължи ощее мн мн мн дълго
.....Love You Forever..........
7 месеца![]()
Година и 3-4 месеца..Скъсахме и той в момента е в Кипър..ще се връща на 11 този месец и съм доста объркана![]()
както и да е още се обичаме..т.е.3 години вече се обичаме
![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Почти две години![]()
>>> House Music <<<
9 meseca ama to be6e edin bolama4![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
5 години и 9 месеца и продължава в момента.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
в момента... 3 години![]()
амм 7 месеца.. п0следния един месец ми беше супер тъп0 и ми беше все едно дали ще се виждаме или не.. н0 излизах с нег0 сам0 щ0т0 т0й ме 0бичаше и не исках да г0 наранявам ама с времет0 си 0мръзнахме ии всичк0 се нареди... :P
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
9 месеца ....
•°•sO°•°• .•BeAu†!FuL•. aNd •°•.sO°.•°•. •°•a††®a©†!vE•°•
Ами както пише отдолу-1 година, 1 месец и малко отгоре и още продължаваЖивот и здраве още 111 пъти по толкова
![]()
сегашната ми връзка с най-удивителното мом4е на света... 4 месеца и 14 дни...дано да продължи още дългооо
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
С1с сегашната ми вр1зка постигам рекорд : Близо месец и половина вече..
2 Sedmiciem imala sam i 8 meseca ama to ne se broi 6toto ne bqhme v edin grad..
3 месеца.. повече едва ли ще издържа някога![]()
най - дългата ми тече в момента и пу - пу да не се урочасам искам да продължи още. Вече сме на 7 месеца, т.е. ще бъдем след 4 дни!![]()