- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива светът
Ех хората са толкова еднакви дори в различията сиПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от NaughtyOne
абсолютно
Toва са едни от 70% от хората на нашата възраст... ТАКА Е! Но наистина не всички сме такива в по-горе описаното... Не всеки се стреми да е като останалия... не всеки се стреми да е марков и по модата... не всеки живее с мисълта да се напие и да се сбие... Не всяко момиче живее с мисълта да забие някой батко...
Аз съм на 16 години и обичам да играя футбол не за да съм актуален а просто защото от малък обичам тази игра.Имам профил в сайт за запознанства,защото мисля,че там може да станат доста интересни нови запознанства и контакти.Не пуша,за пиенето мога да кажа,че ми се случва да пийна по 1-2 бири с приятели(според мен няма нищо лошо).Слушам музика,която ми харесва без значение дали е рок,рап,хаус или чалга.Не следя модата а и честно казано нямам и възможност да съм "модерен".Гледам просто да се обличам нормално и спретнато.Не съм някакво наперено лайно,което скача на бой на всеки срещнат само защото го гледа лошо.Много добре знам,че нито пушенето( в какъвто и да е било вид),нито пиенете решават проблемите,а напротив задълбочават ги.Ходя и на кафета с приятели от време на време,но препочитам да излезна и да поритам с приятели на теренчето пред блока,но уви вече почти не останаха момчета,които да искат да поспортуват малко.
За момичетата си адски прав.Вече взе да ми писва от "кифлите",които буквално са навсякъде.Вече всяка 12+ годишна пикла има поне една снимка по сутиен и прашки а някои дори и по фрапиращи.Ходят с натковци по 5-6 години от тях и се мислят за "безсмъртни".
И в крайна сметка всеки живее живота си както иска и с тази тема няма да променим нищо.Всеки има мозък в главата си,но не всеки умее да го използва.
impulse.bg/user/betty_gangsta
Ami kfo da kaja mislq 4e e vqrno, no specialno za men - ne to4no! Xax nikoga ne s1m se pisala bitch ili ne6to takoa mrazq gi teq Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм daje nz koi e sredniq, nqam si gadje , nikoga ne s1m hodila na diskoteka, ne s1m pu6ila, piq samo pred roditelite mi dokolkoto te mi razre6at, da na 13 godini s1m i imam profil v impulse - samo za kef , no nikoga ne s1m ka4vala polu goli snimki ili ne6to ot sorta , nqam mn drehi , o4ila i takiva raboti i 4esno kazano ne me intervat takiva ne6ta za6toto 4ovek jivee ne za v1n6en vid i drehi a za izjivqvaniqta i 6tastlivite momenti! S16to taka - da slu6am house i hip hop ama naistina go slu6am
i moga da kaja 4e naistina mi lipsva tova 4e kato izlqza na ulicata nqa s koi da poska4am na lastik
![]()
![]()
4esno kazano ne znam kak da se 4uvstvam i se pak imam fr i semeistvo za koito jiveq a ne misli "pff koga 6e otida na disko" i takia ot sorta
Nz tfa e za men se pak mislq 4e ne vsi4ki sa taka no kato cqlo vsi4ko napisano za 13-17 godi6nite mom4eta i momi4eta e dosta vqrno
аз съм на 13 и се гордея,че не ходя по дискотеки,не пуша,не пия..слушам си мp3,обичам родителите ,приятелите,гаджето си,а те навън се изпобиха,изпопиха..на какво прилича това???Познавам много хора на 12 години пушат,като куминина виското отгоре много грозно!На къде отиде тая държава?-На никъде!..Много ми е кофти,че нормалнио хора се срещат все по-рядко!
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Айде и аз да кажа нещо изтъркано от този форум. Не слагайте всички под общ знаменател. Има верни неща, които са написани от автора, но има и грешни неща.
1во.Не съм хаус фенка, но какво общо има хаус музиката с това кой какъв бил ?
2ро.Не всяко момче и момиче има профили в сайтовете за запознанства и не всеки, който има профил в такъв сайт пише на описанието си аз съм един какъв си, аз съм еди каква си....
3то.Това, че футболът е популярен спорт и го харесват и че не е тайна много го тренират, какво от това ?!? Това, че едно момче е футболист да не значи, че е кифльо ?
4то.Нормално е едно влюбено момиче да говори хубави неща за приятеля си, какво лошо има в това ?
5то.Не съм фенка на кафета, но какво лошо има един човек да отиде и да седне на барче ?!?Да няма някаква възрастова граница за това ?!?
6то.Не всяко момиче си пада по 19-20 годишни !
7мо.Има нещо лошо в това, че някое момиче има на телефона си снимка на известен актьор ли ? Или пък, че на телефона на някое момче има известни секси актриси и певици ?
8мо.За кръчмите и глупавите изпъления и аз съм против.
9то.Явно сте прекалено ограничени, за да казвате какво няма да намерим ние, какво има и какво няма по света !
A.D.I.D.A.S.
хаха много ми беше забавно да чета темата,макар,че тва е пълната действителност![]()
![]()
![]()
обаче аз с гордост мога да кажа,че съвсем не съм от този тип хора..имаше едно време,в което исках да съм като тях
![]()
![]()
но всеки си изгубва акъла понякога,аз си го намерих и се отказах от тея прототии с КаФеНцАтА и другите там
![]()
![]()
![]()
![]()
...
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Мен ми става най-весело ,като видя Фешън момиче и фешън момче.Верно дрехите някой път наистина са хубави(при хубаво съчетание),но момчетата мязат на обратни(макар и в действителност да не е така)
Дразни ме и парадирането с тялото и въпросните тоалетни снимки.На 13 снима се втоалетната само по бельо.Има хубаво тяло,ама единтвеното послание,което пръска от снимката е-Е** Ме
и за всяка забележчица се чува "Комплексар,комплексар",щ о всички сме комплексари за едното нищо.Тъпо мислене.Модерно е и да си зла кучка,която без да те познава,без да ти знае името,а само те мярка случайно по улицата да те тропа все едно си нищо и това е готино.![]()
![]()
![]()
само да допълня че и аз нямам снимки в тоалетни, разголена или със очила тип "заварчик" , но жалкото е че повечето ми познати са точно такива , каквито ги описа. а колкото до 16те страници, в които всеки казва , че е различен от описанието - ами мн ясно , че нормалните ще се засегнат от обобщаванетоПървоначално написано от ChezZ
![]()
Според мен горе посочените ДЕЦА са.. нямам думи. С не изживяно детство, аз имах страхотно детство и съм минала през куклите до площадки, през висенето пред блока и в някое даскало, през игрите с топки, през книгите, за да стигна до детска дискотека, кафета, а сега и купони. СИГУРНА СЪМ, че ще съжеляват един ден за това. Сигурна съм, че един ден ще си седнат на задните части и ще се замислят за нещата, които са пропуснали на тази възраст. Наскоро научих, че едно момиче да кажем 6-7 клас, което познавам е правила секс и то отдавна си го прави и е една отворена... Абе бях потресена, аз в 7ми клас не знаех с извинение кво е п*шка ... пфф просто младото поколение върви мнооого мнооого на зле. Да не дава Господ един ден да ни управляват тогава да му мислим![]()
Еййй, да не забравим култовата реплика " КУЧКА СЪМ, И КФООО"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Защо ли историята ми е до болка позната!?Когато видя някоя наборка на улицата имам чувството,че виждам някой поне 5-6 години по-голям от мен.Влизайки в някое кафе,виждам сумати момичета,които са облечени по почти един и същи начин.Всички извадени като от калъп-няма идентичност братче!Какво да се прави,надеждата ми е един ден децата ми да не са нещо подобно,а сега си оставам с утехата,че поне поглеждайки се в огледалото не виждам нищо,което да наподобава на толкова плашещите ме ''отракани'' наборки
Съгласна съм с горното мнение...![]()
Няма какво повече да кажа по темата, някои и сами го осъзнават..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Едни са вече описаните в темата, а останалите им се възмущават нон стоп - също толкова глупаво. Всеки си избира как да се снима, къде да ходи, как да се държи. Когато се дразните на 13 годишните момиченца с снимки по сутиен в тоалетната какво постигате? Променяте ли ги някак? Или пък момченцата дето ви приличат на гейчета? Техен проблем си е.
Stay up all night with the stars *
Това което казваш е вярно не го отричам но ето аз съм пример че има и момичета който не са "кифли" има и земни хора не всички са "звезди"
макар и вече да няма много от нас на която мечтата не е да си оголемят циците или нещо от тоя род!![]()
За всичко си прав, с малкото изключение, че не са съвсем всички тийнове (13-17). Аз например не съм такъв и такива хора са ми доста антипатични. Работата е там, че те обикновено са комплексирани и това е начина да си избият комплексите. И ако за някои 13-годишните момиченца са върха само защото ходят с някой на 20, на мен са ми смешни. И ако нещо се приеме за готино, те веднага то правят, а да правиш нещо (и особено ако не ти допада много) просто защото другите го правят и са готини, е пълна глупост и също показва липса на оригиналност. Но съответно ако аз не си пазарувам дрехи от sabotage, за хората, които тва е магазина, аз съм задръстеняк. Иначе ми пука на гъза какво мислят. Или пък тези, които пият в парка, ме гледат странно, като кажа - не мерси. Общо взето тва е положението според мен.
как е мъжка кифла?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми аз лично съм на 16 пия,пуша,дрога не ползвам.Не се обличам марково и не нося цайси-маска както ги наричаш.Хаус не слушам но пък чалгата е доста важна.Не си падам по тъпите забивки и по кварталните курви/принцеси щото просто ми изглеждат се едно са ударили 1000ния клиент.
Та това от мен вие преценете къв съм.![]()
Като цяло такова е състоянието на обществото. Обаче не си прав да слагаш всички под общ знаменател. Има си и нормално развиващи се младежи.
Аз съм на 16 год, но забелязвам разликата в поведението. Когато аз бях първи клас например ме беше буквално страх от всички батковци, а сега като ги гледам - малките нямат никакви задръжки пред учителите, пред приятелите си. Незнам на какво се дължи това, но липсата на адекватен контрол кара възразста на пушачите и пиячите да спада драстично. Да не говорим за момичетата, които започват да правят секс от 13 години...
Боже, слушам и не вярвам на очите си!
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
едиственото към което горе долу падам като точка да понякога отивам с приятели на билярд друг пат с някои друг човек отиваме на кафе понякога на кафе-бар но таи като сам на 16 гледам да нестоя до касно и това са единични случеи , нехаресвам футбола , нямам в никви саитове акаунти , ника ми е FrozenSoul но невиждам кво е лошото в тва , мразя хаус , слушам Рок най вече , в скаип имам 50 абоната и всички си ги знам , тези хора които описваш са супер много но не всички да ги сложим 75% от човечеството в днешно времеВечер играем билярд, ходим по кафета и барове![]()
Life is simple we make choices and never look back.
1. Не съм футболист. С двата ми леви крака и топката няма да ударя.Първоначално написано от bishop
2. ,,типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. '' - тези не съм ги и чувал даже.
3.,,В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. ''- Само огледалото : )
3. ,,Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. '' - През деня ходя на билярд, но много рядко на 2-3 месеца 1-2 пъти. Ходя само по кафета. Цигарите не мога да ги откажа, а мацките не ми е до тях в момента.
4. ,,Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много'' - Слушам чалга, не ходя на партита и не нося очила изобщо.
5. ,,Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.'' - Нямам 200 абоната, а 100 и и най-много 20 да не познавам!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
кроасанПървоначално написано от tuzaro
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Мъжка кифла е кроасан?...Първоначално написано от LostSelf
![]()
![]()
ПО-точно 3Първоначално написано от soulja_girl4e
И аз попадам във възрастовата категория
На 17 съм, но никога не съм писала на профила си:"Кучка съм", та това е според мен ГЛУПАВО! Никога не съм слагала разголени снимки. Е слушам чалга, признавам си
(но не мисля,че музиката тряба да е определяща за това какъв е човека по душа и характер
) А и да много мразя, като се започне с тези лигави простотии - МИЛУТУ, МОЕТУ МОМЧЕ или пък ОБИЧЪМ ТЕ МИЛУуУ - смешно, лигаво, даже ЖАЛКО
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!