.
Затворена тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 337
    Град
    ...somewhere in the spacetime continuum...
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Абе всеки сам си разполага с живота бе,тяхна работа дали ше се напиват сяка вечер като свине и дали ше са ебат на 13...
    Кво може да направим ние бе?
    На 15 съм,пуша,пия,не излизам след 10,имам рег в сайт за запознанства,нямам снимки в КЕНЕФ,ходя с по-големи момчета,но не над 19,и кво,сега тая тема ше промени ли нещо?
    А манете ми се сега от главата,отивам да пуша,земете и вие направете тва
    Да, права си. Човек живее само веднъж, също така мисля, че би било глупаво да прекаляваш с всичко, дали било пиене, пушене, самочувствие и т.н. Особено самочувствието. Аз мисля, че може да настъпи време в което прекалено голямото самочувствие без покритие ще бъде преименувано с медицински термин и ще се счита за Състояние...
    Аз пък времето го прекарвам с приятели, тренирайки, със семейството или просто на саме със себе си! И отново ще подчертая, Живее се само веднъж и всеки е Цар на собственото си Аз! Той решава дали да съществува или не, как да изглежда и какъв да е в очите на събеседниците си!
    ...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...

Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз ся се сетих една друга теория която засяга мъжкото общество, така почвам начи момичетата на 13-14 търсят батковци на 16-17-18, момичетата на 15-16 търсят батковци с коли и пари над 18, а кво става с момчетата на 14-15-16 трябва да чакат да станат на възраст за да могат да карат кола?!? ей затва те седят пред пц-тата по 24 часа щот момичетата не им пука за тях... Естествено че има и изключения, но в повечето случаи е така
    Ахх... колко съм съгласен с теб...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Luciernaga
    vladi81, мислиш ли, че някой ще ги чете тея чаршафи?
    моля, моля, на мен са ми интересни
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

истината излезе наяве !
    рамо до рамо със себе си...

гадно ама истина, честно казано се радвам, че не попадам в графата с кучките и тем подобни, на 17 съм, ни пия, не пуша, рядко да съм навън след 10.. то след време ще се види тийновете в стил "кифла" докъде ще стигнат..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    Аз незнам как тая тема не съм я видял до сега, ама ЕВАЛАТА пичага !
    Аз като се сетя на 13 години май тичахме около блока и играехме на жоменка Немога да си обесня защо въобще правят така днешните лапета ... нито изглеждате по-яки нито по умни нито нищо само по смешни.

anonymous485803
    Guest

Re

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Съмнявам се ,че всеки ще ги прочете, но аз като ги четох ме развеселиха доста. Идеално се пасват в темата на bishop.
    Жалкото обаче, е че наистина хората като лирическия образ Генадии наистина съществуват!

Дам, автора е много прав. В днешно време всеки гледа да е готЯн, да се облича фешън, да пушу и пие, само защото и другите го правят, за да бъде модерен, etc.
    Все още се намират и свястни тийн'ове, но ако нещата продължават така, колко ще останат ?! Всяко 13г. момиче се влачи след Д-то на 'VIP' персоните и иска да стане една от тях, защото има 'пичове', които да им вдигат самочувствието.. Не знам.. не съм от тях, смея да кажа. Осъзнайте се, хора ! СМЕШНИ СТЕЕЕ ! Това са моите наблюдения, това е моето мнение !
    На къде отива светааа ?
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

С твърдост и абсолютно убеждение, бих казала, че аз НЕ съм от тези хора. Имах някакъв период, в който част от тези неща ми бяха присъщи, но слава богу, той отмина отдавна и бързо.
    Съгласна съм с твърдението, че нашето поколение (хората, които в момента сме тийнейджъри) деградира. Основната цел на по-голямата част от хората е да се напият и напушат до забрава. Такива идеали като добро образование, доходоносна професия и създаване на семейство някой ден, не съществуват при 95% от тийновете. Те живеят "за мига", но не в хубавия, авантюристичен смисъл на думата, а в един изключително разрушаващ и порочен.
    Вярно е, че човек трябва да се забавлява. Да се насладиш на живота си с пълна сила и да пробваш от някои от "забранените плодове". Но всичко това си има мярка, време и място. Когато е време да си седнеш на задника и да научиш урока по история, просто трябва да го направиш, вместо да седиш в кенефа последните 15 минути преди да тръгнеш за даскало и да си нащракаш 20-30 снимки в банята. Ако има още 2 минутки, може и да ги качим в Импулс, а пък и да няма, ще закъснеем, здраве да е.
    Няма да ги променим. Знам го, и ми е толкова ясно, че чак боли. Просто казвам на интелигентните и здравомислещи хора - stay cool. :] Не се поддавайте на тези глупости..Всъщност, какво да ви го казвам, предполагам, че го знаете, ако сте наистина разсъдливи.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    От истината боли,вече всеки втори е чалга звезда и газар
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: Re

Цитирай Първоначално написано от vladi81
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Съмнявам се ,че всеки ще ги прочете, но аз като ги четох ме развеселиха доста. Идеално се пасват в темата на bishop.
    Жалкото обаче, е че наистина хората като лирическия образ Генадии наистина съществуват!
    аз първата част я бях чел някъде, ама и втората е убиец майна Генади ми е идол!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

За съжаление е така с почти всички...

И кфо ще напраим ние като обсъждаме темата?! Нещата едва ли ще се променят...

Град

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от GrIp
    Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    Аз незнам как тая тема не съм я видял до сега, ама ЕВАЛАТА пичага !
    Аз като се сетя на 13 години май тичахме около блока и играехме на жоменка Немога да си обесня защо въобще правят така днешните лапета ... нито изглеждате по-яки нито по умни нито нищо само по смешни.

Да! Така си беше, какви ли не игри сме имали, а сега..... сигурно си играят на Тони Стораро :S

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Много се заблуждаваш, приятелю. И аз попадам във възрастовите граници на описанието, но не отговарям на нито една от изброените черти. Никога не съм се писала кучка, никога не съм имала идоли, никога не съм вадила любовта си към "милотуу" на показ пред света, никога не съм имала профил в сайт за запознанства, не слушам чалга.
    И въпреки всичко това са интересите на 80% от днешното поколение.
    шапка ти свалям тогава
    Сигурна съм, че не съм единствената, на която не й е интересно да е к***а. Има много свестни момичета, убедена съм. Не трябва да поставяш всички под общ знаменател. Винаги има поне един, който да се отличава от останалите в групата.
    Абсолютно не си едниствена... аз имах избор да стана К***е,амаа.. се отказах.. няма смисъл да си провалям живота заради момчее

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Yep,похвално,но колкото и да си говорим,т'ва е положението.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    евала за мисленето ти!И аз бях пуснала една тема,за тези съвременни и страшно изнервящи модни тенденции.Радвам се,че все пак има и хора от мъжки пол,които мислят така.Аз имам профил в сайт за запознанства и мн често ми пишат хора просто за да ме поздравят,може би заради това че са попаднали на нещо различно.Попадам и във възрастовата граница-на 17 съм,но нищо друго сякаш не е за мен от описанието ми и се радвам,че се намери човек,който да ми докаже,че все още тази мода не е завзела всички и че все още на някой му прави впечатление.

+

Ми и аз съм в тази възрастова граница, но изобщо не отговарям на характеристиката ти.
    Не излизам нощем, хода си на училище и големите мъже ми се стрруват дядовци. А това, че имам за всяко облекло чантичка и коланче е просто въпрос на стил
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Ми и аз съм в тази възрастова граница, но изобщо не отговарям на характеристиката ти.
    Не излизам нощем, хода си на училище и големите мъже ми се стрруват дядовци. А това, че имам за всяко облекло чантичка и коланче е просто въпрос на стил
    Обаче не можа да пропуснеш частта с чантето и коланчето ееех
    то и надписа на аватара ти е един кифленски....
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    а Пък тука момчетата 'дето пишат че мразат кифли и секви такива лъжат-щот кат им се турпи една кифла с циците си на лицето им ше изгубят секви морали и ше забраат за гледните си точки-демек ще действат като мразените от тях фешани.хХааа

Повече от фен Аватара на Nich
    баце генади е пич!!! искам такъв МЪЖ!!!

Вярно си е. 90% от тийновете са така. И все пак има нормални. Малко, но има. Дано някои като го прочетат да се видят колко смешни изглеждат отстрани.
    П.С. и аз си избирам дрешките в тон, няма да се нося като говореща дъгичка я.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    а Пък тука момчетата 'дето пишат че мразат кифли и секви такива лъжат-щот кат им се турпи една кифла с циците си на лицето им ше изгубят секви морали и ше забраат за гледните си точки-демек ще действат като мразените от тях фешани.хХааа
    Мноого си праваа.. ах.. а как ме дразнят с тупираните коси.. 1 тон грим и селските дрешки,уж "сексии" аа.. да.. и да не забравяме за надписите на снимките като "мОи дЪ сЪм КуЧкЪ,мЪ нЕ тФоЯта" илии.. "мАлКътЪ пРинЦеСкЪ"

Град
    Цитирай Първоначално написано от danyrenesmee
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Мноого си праваа.. ах.. а как ме дразнят с тупираните коси.. 1 тон грим и селските дрешки,уж "сексии" аа.. да.. и да не забравяме за надписите на снимките като "мОи дЪ сЪм КуЧкЪ,мЪ нЕ тФоЯта" илии.. "мАлКътЪ пРинЦеСкЪ"
    аааа уби ме с тва фешанското надписченце
    Иначе сто процента те подкрепям.Права си 1000000%

Мене ме дразнят много тея идиотските "Лайно сЪм и кФо?" и тем подобни иде ми напрао да я насера наистина лайно да стане... Подкрепям britzy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си