.
Затворена тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 337
    Това е ИСТИНАТА дори при някои индивиди е и по-зле (някои от мойте приятели!!)
    Аз също съм на 16 но водя съвсем по нормален живот - не твърдете че всички са така
    Нека ви обесня за разликата м/у мен и моя приятел:
    Аз уча всеки ден по поне 30 мин - Той не учи изобщо а оценките му са доста прилични
    Аз се прибирам и си пиша с 2-3 човека след което ставам - той се прибира и почва да обсъжда с няколко момичета какво ще им прави какво те ще му правят.....(на другия ден се хвали със sms-и от 13-14 годишни к***и)
    Вечер аз разхождам кучето 1 час през което време той ходи на фитнес единствено за да се снима полу-гол и да пише на скайпа си fitness-baby man1a
    Аз излизам на кафе или по центъра 1-2-3 пъти седмично,той всеки дин излиза с кифлите и правят немислими за мен неща въпреки че някои от тях са на по 12
    Аз се харесвам 1 момиче и немога да го сваля вече 3 месеца той ако днеска 1 му откаже утре е следващата
    Моята култура е на високо ниво но имам максимум 3 момичета в живота си , той не пише правилно думи който не са сложни....не може да състави 1 правилно изречение но все пак в албум има по 20-30 коментара момичета незнам какво им става но е факт (why good girls like bad boys)
    Аз пия максимум чаша бира/вино и то веднъж на 2 месеца а той се напива с 1 литър всяка седмица дори по някока и по-често

Как да се оправяме като такива като него се срещат все по-често ???????????

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    абе тази тема се повтаря с темата на ||||Xayc|||| ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    И кво?!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    И кво?!
    уй с едно мъдо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Всеки избира как да живее живота си и ние не сме хората,които трябва да предявяват претенции.

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Всеки избира как да живее живота си и ние не сме хората,които трябва да предявяват претенции.
    Абсолютно точно.
    Всеки си избира как да се облича и държи, пък и много хора просто не разкриват същността си, външният вид често е просто за заблуда.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    И кво?!
    уй с едно мъдо
    Дай го де

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Пускат ги малките момиченца по дискотеките мн ясно, първо защотото те пак ще отидат след това, 2ро защото ще се забиват с "батковците" и след тва тия "батковци" пак ще ходат там - бизнес... Дам и мен ме дразнат някви 13 годишниви шибаняци да ми се прават на големи... Ама и аз слушам хаус де, ама слушам и чалга и метал и денз и поп иииииииииии всичко :d
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    няма да чета темата ся, мързи Me и е мн дълга.
    1во престанете с тия тъпи теми на къде отива светъттттт :@ еми отива на там, можеш ли да го спреш? НЕ, тогава тихо.
    2ро кво ни интересуват нас кифльовците и кифлите бе?аа? Постояно такива теми.. или няма свестни момчета,има ли такива момичета, няма любов нз си кво. НЯМА, ОК доволни ли сте ся. Няма любов няма момчета няма момичета няма нищооооо.
    Спрете се бе хорааааа, писна ми вече. Кифли, банички, бузички нз си кво, ами вкусни са да..а кво тряаа да ни теглите лекции кой къв е бил. Нищо няма да промениш, на човека му харесва да е тъпак-извод тъпак ш си остане. ти и да пишеш и да не, него хич не го е*е.

извинявам ce,ама просто ми дойде музата
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Напълно съм съгласна със всяка една написана дума от автора на темата.Но някои от нас замисля ли се,защо големите батковци над 20 и нещо търсят момиченца на по 13-16 години?!С какво могат да ги задържат освен със секс?!Със чувства?!Тва е отживелица ... Кака ми е на 24 и в компанията й момчетата са на възраст от 20 до 30 годишни,а в комплеск със тях винаги има по една две малки пикли на по 13,които се мислят за голямата работа като ходят с "батКУуУ" ... За съжаление,това е действителността ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    У нас      Зодия: Везни                Касичка: Милиони
    Колко заблудени хора има... като гледам коментарите няма никой който да осъзнава какъв е всъщност. Опитайте се да погледнете всички гадни неща дето сте правили. Трудно ще си спомните за тях, но ще е хубаво да опитате поне.

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    аз съм на 17 и се почувствах леко сложена под общ знаменател с другите.Аз нямам очила ,каквито ти описа,не ходя по партита...дори ВЕЧЕ не пуша.Казвам вече,защото преди пушех,но боледувах достатъчно време и ги спрях.Имам профили в 2ва сайта,но да е*а снимките ми не са в тоалетни,с фешан дрешки,както ти каза и т.н.Защо просто винаги слагате всички под общ знаменател?!?!?!?Може и да си прав за тези неща,но се пак има и зени хора,ходещи малко или много по тая земя................. и най-вероятно сега два ли ще повярваш като прочетеш моето мнение по въпроса,защото ще си помислиш,че лъжа.Но се замисли и ще видиш,че няма никакъв смисъл ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Само и вижте подписа и ще ви стане ясно колко е зряла и как по нищо не прилича на другите <<подрастващи>> :X

Град
    Измерение София
    Даниелеее известен ставааааш вече темата му е копирана поне 2 пъти в тоя форум, но нищо лошо пичове..
    Са ше ви набия и малко мое мнеие (:
    Младите които се опитват да живеят (да порастнат) като по-големите имат по-голям шанс да успеят в тоя живот. "Популярните" имат ли оценки като на зубър? Имат ли много повече познати? Имат ли повече опит в живота? Имат ли много повече от всичко в живота отколкото другите? Отговорът на тези въпроси е ДА. Сами можете да си отговорите защо. В тая джунгла или си всичко или нищо. Тъжно е, но не децата са виновни а техните идоли. Младите не са виновни че живеят в такава криворазбрана цивилизация, но пък в желанието си да се издигнат над връстниците си добиват много ценен житейски опит. Колкото повече надграждат този опит толкова повече ще искат още и по този начин ще се издигат сред обществото и порастват бързо.. жертват детството си в името на по-велика цел - издигане над останалите. Има и промити мозъци, които целта им не е добро бъдеще, а батковци и напивания
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

lllXayclll, Amen Brother ! God Bless Ya !

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Ми и аз съм в тази възрастова граница, но изобщо не отговарям на характеристиката ти.
    Не излизам нощем, хода си на училище и големите мъже ми се стрруват дядовци. А това, че имам за всяко облекло чантичка и коланче е просто въпрос на стил
    Обаче не можа да пропуснеш частта с чантето и коланчето ееех
    то и надписа на аватара ти е един кифленски....
    Стила на един човек не определя дали е кифла или не !!
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Да,това е действителността,но ако смяташ и ти да си поредния,който само да говори,без да казва нищо и без да действа,а само да си плюе-врата и вън!Тук се искат действия и смела ръка,а не голи думи!Иначе за всичко си прав!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Жалко но е така.......

Град
    Ми и аз съм в тази възрастова граница, но изобщо не отговарям на характеристиката ти.
    Не излизам нощем, хода си на училище и големите мъже ми се стрруват дядовци. А това, че имам за всяко облекло чантичка и коланче е просто въпрос на стил
    Обаче не можа да пропуснеш частта с чантето и коланчето ееех
    то и надписа на аватара ти е един кифленски....
    Стила на един човек не определя дали е кифла или не !!
    да бе да бе.а за кфо не пропусна да споменеш коланите и чантите в мнението си поне а??
    Аа па аз неска си вземах една розофка чантичка с пухченца навсекаде

Е виж колко грозно така да се изтъкваш

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Не мисля че темата беше с идеята всеки да се оправдава един по един.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

лол доста вярно =D>
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

за жалост всичко това е вярно и вече рядко се срещат естествени момичета които не се вълнуват от това как изглеждат и колко струват дънките им

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.
    Футболист съм, знам от коя страна се рита топката, нямам профили в всички сайтове, не използвам такива реплики, нямам такива снимки, не нося дрехите на батко си, ходя на билярд и по кафета, не пуша, забивам по някоя мацка, слушам хаус, ходя на партита, не нося очила, имам 1009 абоната. enjoy

Охх , колко теми още ще пускате за кифли ,кифльовци и всякакви такива ??
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

"Владика" прав си, че мнозинството са такива. И както се казва "so what?". е можеш да ги превъзпиташ. Ако искаш те да видят златото в теб - това няма да се случи. Единствената промяна може д абъде в теб - да се приспособиш към тях. Или по-добрия вариант да ги изолираш от себе си.

Супер фен Аватара на radeberger
    В тази тема всички , които пишат казват "да , повечето са такива , но аз не съм " .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си