- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива светът
Това е ИСТИНАТА дори при някои индивиди е и по-зле (някои от мойте приятели!!)
Аз също съм на 16 но водя съвсем по нормален живот - не твърдете че всички са така![]()
Нека ви обесня за разликата м/у мен и моя приятел:
Аз уча всеки ден по поне 30 мин - Той не учи изобщо а оценките му са доста прилични
Аз се прибирам и си пиша с 2-3 човека след което ставам - той се прибира и почва да обсъжда с няколко момичета какво ще им прави какво те ще му правят.....(на другия ден се хвали със sms-и от 13-14 годишни к***и)
Вечер аз разхождам кучето 1 час през което време той ходи на фитнес единствено за да се снима полу-гол и да пише на скайпа си fitness-baby man1a![]()
Аз излизам на кафе или по центъра 1-2-3 пъти седмично,той всеки дин излиза с кифлите и правят немислими за мен неща въпреки че някои от тях са на по 12![]()
Аз се харесвам 1 момиче и немога да го сваля вече 3 месеца той ако днеска 1 му откаже утре е следващата
Моята култура е на високо ниво но имам максимум 3 момичета в живота си , той не пише правилно думи който не са сложни....не може да състави 1 правилно изречение но все пак в албум има по 20-30 коментара момичета незнам какво им става но е факт (why good girls like bad boys)
Аз пия максимум чаша бира/вино и то веднъж на 2 месеца а той се напива с 1 литър всяка седмица дори по някока и по-често![]()
Как да се оправяме като такива като него се срещат все по-често ???????????![]()
![]()
абе тази тема се повтаря с темата на ||||Xayc|||| ...
И кво?!Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
уй с едно мъдоПървоначално написано от britzy
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всеки избира как да живее живота си и ние не сме хората,които трябва да предявяват претенции.![]()
Абсолютно точно.Първоначално написано от DarknessAngel
Всеки си избира как да се облича и държи, пък и много хора просто не разкриват същността си, външният вид често е просто за заблуда.
Дай го деПървоначално написано от tuzaro
![]()
няма да чета темата ся, мързи Me и е мн дълга.
1во престанете с тия тъпи теми на къде отива светъттттт :@ еми отива на там, можеш ли да го спреш? НЕ, тогава тихо.
2ро кво ни интересуват нас кифльовците и кифлите бе?аа? Постояно такива теми.. или няма свестни момчета,има ли такива момичета, няма любов нз си кво. НЯМА, ОК доволни ли сте ся. Няма любов няма момчета няма момичета няма нищооооо.
Спрете се бе хорааааа, писна ми вече. Кифли, банички, бузички нз си кво, ами вкусни са да..а кво тряаа да ни теглите лекции кой къв е бил. Нищо няма да промениш, на човека му харесва да е тъпак-извод тъпак ш си остане. ти и да пишеш и да не, него хич не го е*е.
извинявам ce,ама просто ми дойде музата![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Напълно съм съгласна със всяка една написана дума от автора на темата.Но някои от нас замисля ли се,защо големите батковци над 20 и нещо търсят момиченца на по 13-16 години?!С какво могат да ги задържат освен със секс?!Със чувства?!Тва е отживелица ... Кака ми е на 24 и в компанията й момчетата са на възраст от 20 до 30 годишни,а в комплеск със тях винаги има по една две малки пикли на по 13,които се мислят за голямата работа като ходят с "батКУуУ" ... За съжаление,това е действителността ...![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Колко заблудени хора има... като гледам коментарите няма никой който да осъзнава какъв е всъщност. Опитайте се да погледнете всички гадни неща дето сте правили. Трудно ще си спомните за тях, но ще е хубаво да опитате поне.
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]Първоначално написано от BaBy_bS
Само и вижте подписа и ще ви стане ясно колко е зряла и как по нищо не прилича на другите <<подрастващи>> :X
Даниелеее известен ставаааашвече темата му е копирана поне 2 пъти в тоя форум, но нищо лошо пичове..
Са ше ви набия и малко мое мнеие (:
Младите които се опитват да живеят (да порастнат) като по-големите имат по-голям шанс да успеят в тоя живот. "Популярните" имат ли оценки като на зубър? Имат ли много повече познати? Имат ли повече опит в живота? Имат ли много повече от всичко в живота отколкото другите? Отговорът на тези въпроси е ДА. Сами можете да си отговорите защо. В тая джунгла или си всичко или нищо. Тъжно е, но не децата са виновни а техните идоли. Младите не са виновни че живеят в такава криворазбрана цивилизация, но пък в желанието си да се издигнат над връстниците си добиват много ценен житейски опит. Колкото повече надграждат този опит толкова повече ще искат още и по този начин ще се издигат сред обществото и порастват бързо.. жертват детството си в името на по-велика цел - издигане над останалите. Има и промити мозъци, които целта им не е добро бъдеще, а батковци и напивания![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Стила на един човек не определя дали е кифла или не !!Първоначално написано от britzy
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Да,това е действителността,но ако смяташ и ти да си поредния,който само да говори,без да казва нищо и без да действа,а само да си плюе-врата и вън!Тук се искат действия и смела ръка,а не голи думи!Иначе за всичко си прав!
да бе да бе.а за кфо не пропусна да споменеш коланите и чантите в мнението си поне а??Първоначално написано от viqnkababyy
Аа па аз неска си вземах една розофка чантичка с пухченца навсекаде
Е виж колко грозно така да се изтъкваш
Не мисля че темата беше с идеята всеки да се оправдава един по един.
"If you look like an idiot it's probably punk."
лол доста вярно =D>
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
за жалост всичко това е вярно и вече рядко се срещат естествени момичета които не се вълнуват от това как изглеждат и колко струват дънките им![]()
Футболист съм, знам от коя страна се рита топката, нямам профили в всички сайтове, не използвам такива реплики, нямам такива снимки, не нося дрехите на батко си, ходя на билярд и по кафета, не пуша, забивам по някоя мацка, слушам хаус, ходя на партита, не нося очила, имам 1009 абоната. enjoyПървоначално написано от bishop
Охх , колко теми още ще пускате за кифли ,кифльовци и всякакви такива ??![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
"Владика" прав си, че мнозинството са такива. И както се казва "so what?". е можеш да ги превъзпиташ. Ако искаш те да видят златото в теб - това няма да се случи. Единствената промяна може д абъде в теб - да се приспособиш към тях. Или по-добрия вариант да ги изолираш от себе си.
В тази тема всички , които пишат казват "да , повечето са такива , но аз не съм " .![]()
![]()
![]()