.
Затворена тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 337 от общо 337
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Разбирасе, че всички ще кажат, че не са такива И в някои случай наистина ще е така, но кой знае кои тааа по темата .. имам такива снимки, попадам във тази възрастова граница, която авторът е сложил, не пуша, не ходя по дискотеките и не забивам "батковци" .. все пак авторът е прав, че има много такива деца в наши дни, но колкото и да я обсъждаме тази тема това няма да се промени, така че просто live with it

Супер фен Аватара на djipsito

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Cenicientaa
    не виждам нищо странно в това момиче на 15-16 години да ходи по партита и кафенца.. Ако не живеем сега.. кога ? и момичетата кво се обясняват че не били к**ви като останалите.. тези "останалите" просто са решили да не се затормозяват отсега със сериозни връзки и се отдават на момента .. / а тези момиченца "обичам си милуту" или "ти си ми всичко котенце" , "не съм к***а, сериозно момиче съм" като пораснат малко ще разберат, че любовта не се казва, а се доказва. ай толкова от мен по темата ; ]
    Съгласна съм, обаче не трябва да е чаааак толкова разхайтена работата. Да пият, ама в нормални количества, не като за последно.. Да излизат с момчета, пак няма лошо, ама трябва ли да не мисли ВЪОБЩЕ и да си лягат със всеки срещнат, примерно.. За всяко нещо си има граница, и всеки сам решава дали я прекрачи. Модата се мени с времето... Някои от тези тийнове за жалост, взимат лош пример от родителите си и на някои родители наистина не им пука какво се случва с децата им.. Трябва да свикнем да не гледаме в чуждото канче...всеки сам си избира пътя

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Много се заблуждаваш, приятелю. И аз попадам във възрастовите граници на описанието, но не отговарям на нито една от изброените черти. Никога не съм се писала кучка, никога не съм имала идоли, никога не съм вадила любовта си към "милотуу" на показ пред света, никога не съм имала профил в сайт за запознанства, не слушам чалга.
    И въпреки всичко това са интересите на 80% от днешното поколение.
    шапка ти свалям тогава
    Сигурна съм, че не съм единствената, на която не й е интересно да е к***а. Има много свестни момичета, убедена съм. Не трябва да поставяш всички под общ знаменател. Винаги има поне един, който да се отличава от останалите в групата.
    ами какво да ви кажа не съм от изброения тип горе имам порок който е секса и това е общо взето
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Тц, темата е смешна - половината се обясняват, че не били такива, другите само повтарят, че автора бил прав.Да прав е, и ?
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    А има ли въобще момичета, който харесват обикновенни момчета-които не отговарят на тези критерии? Може би затова съм нямал късмет с момичетата-вече се замислям и може би трябва да си направя импулс, да си купя фишън дрешки и големи очила, да си купя мотор, да пропуша, да си оскубя веждите, да си сложа фондьотен, да се снимам пред яки коли, да си изправям косата с преса, да си прая кола маска на цялото тяло, да започна да слушам хаус и евентуално някое момиче може да ми обърне внимание имах си приятелка до 2007 година, но тогавя бях на 14 и преди 2007-да кажем 2006,2005,2004 сякаш нямаше такива работи сега защо всички момчета трябва да са „еднакви“ и да отговарят на тези критерии

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    защо всички момчета трябва да са „еднакви“ и да отговарят на тези критерии
    'Щото тряя са готЯни..
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

5 "A" КЛАС ШЕ ВИ СЕРЕМ НА ПУТКИТЕ!
    глупостта около мен ме уморява

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Значи..прочетох половината и съм учуден...РАЗБРАХМЕ ЗА ОБЩИЯ ЗНАМЕНАТЕЛ, ЗАЩО ТРЯБВА 100 различни потребители да го напишете? Слаб народ - слаба държава.Не пия.Не пуша и не ходя по задимените дискотеки със слаба музика.Нито слушам хаус/чалга,защото ми е противната музика с "яките" плейбек звезди..толкова.За фешаните..незнам какво намирате в тях..Обличат се с яки дрешки, а нямат капка мозък?! Представете си бъдещето си с тях.За това, че не си "пеКАн" ш'ом не си еб*л най-рано на 14 и не пушиш, не пиеш и не взимаш наркотици просто е такава простотия, че направо не ми се говори..Ще ви разкажа 2 истории..
    СЕдим си в 1 бесетка Аз и още няколко момчета и си говорим глупости и гледаме идват "мощните" от квартала (смееме се).Идват при нас и почват да задават яките въпроси..Най-жалкото е че 1 свястна дума не казаха...Общо приказките бяха за: наркотици,кафета/дискотеки,кифли/ку*вета.. "Пушиш ли?","Пушил ли си трева?,"Шмъркате ли яко?" "Забихте ли по некое ку*ве?"..Как нек'фи типове на по 16 били дилари и пренасяли по 1кг. амфетамини...Общо взето тъпа работа..Как ня'къф на 14 пробвал всичките видове наркотици... :-о *накъде отиват нещата... * Играем баскет в старото даскало и гледаме някакви момиченца на по 13 (Ако й толкова имаха) 1та с очила тип "маска" (ама баш такива),кифленска прическа и с възможно най-кифленските дрешки и за капак и шишенце БИРА си взели, цигарки ест. (НЯМА КАК ) (тцтц)
    Т'ва пък с футбола е простотия...поне аз не знам за тая мода, че всички искали да стават футболисти *ОМГ* Нека всеки се изкаже,ама нищо няма да промените..дори тези "кифли" няма да ги трогне темата, защото те си знаят тяхното Все пак..интересна тема
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    Мисленето ти е повече то вярно азсъм на 13 и повечето ми съученици са точно такива или ако още не са са тръгнали натам но аз поне не съм към групата на кифлите с което се гордея и вярвам че там някъде ще открия земно момче

Точно така. Изкарвайте стари, че и на всичкото отгоре, ТЪПИ теми и си пишете още по-тъпите разсъждения.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пон Дек 21, 2009 11:24 pm
    Браво на вас!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си