.
Затворена тема
Страница 2 от 14 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 337
    Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    а защо никой не погледна мойта теория или да пусна друга тема с нея?
    Ами има нещо вярно, но не съм напълно съгласна, защото ако си някой пекан и разбран дори да си на 14,15... пак може да те харесват момичетата, ама ако си някой сдухан дето седи по 24 часа пред компа.... и на 20 да си и кола да имаш все тая.... пак ще си си сам...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Простак
    Прочетох ти теорията, ма за т'ва момчета на 14-15 нямат вина! Такава е "модата", ако не си батко, нямаш кинти и не си футболистче - не ставаш, бате!
    аз вече не спадам в тая група щот съм на 17, ама за по-малките момчета е много лошо, ше земат се депресират и сички ше станат пендели....
    Абе прическата му е майката! Ииии да се пишеш "Футболисче" навсякъде, както ида ходиш в някви умрели дискотеки като Амор - и им е уредена работата...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Простак
    Прочетох ти теорията, ма за т'ва момчета на 14-15 нямат вина! Такава е "модата", ако не си батко, нямаш кинти и не си футболистче - не ставаш, бате!
    аз вече не спадам в тая група щот съм на 17, ама за по-малките момчета е много лошо, ше земат се депресират и сички ше станат пендели....
    Е кво яко, ще има повече женски за нас по-дъртите
    The Spark

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами има нещо вярно, но не съм напълно съгласна, защото ако си някой пекан и разбран дори да си на 14,15... пак може да те харесват момичетата, ама ако си някой сдухан дето седи по 24 часа пред компа.... и на 20 да си и кола да имаш все тая.... пак ще си си сам...
    точно в тва е проблема щот момчетата като видят, че момичетата не им обръщат внимание и се здухват и стоят на пц-то постоянно и после ходи им обяснявай че момичетата не са лоши хора...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    точно в тва е проблема щот момчетата като видят, че момичетата не им обръщат внимание и се здухват и стоят на пц-то постоянно и после ходи им обяснявай че момичетата не са лоши хора...
    Ем точно, вместо да се опитат да опраят нещата и момичетата да им обръщат внимание те се сдухват повече... и после "Отчаян съм, момичетата неструват..." Един път се опарили и айде неструваме... Не се научихте, че неможе всяка да ви се връзва... И пак казвам, както и много в други теми, висенето пред компа няма да намери гадже....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на Chacho
    До тузаро,както изказването на автора,така и твойто не трябва да поставя всички под общ знаменател.Разговарял съм с доста момичета по този въпрос и поне 2/3 от тях са на друго мнение.Вярно,че не са от "пропадналите" момичета и би било напълно естествено да имат нормална ценностна система,но все пак има и от тези,които си харесват връстниците.А и това май е наш проблем,не на момичетата.Като на 15-16 е модерно да се правиш на гъзар и си в крак с модата,нормално е да харесат някой със собствено мнение или поне по-зрял.Това са женски доводи,не мои предположения
    Нека всеки си живее така,както му доставя удоволствие.Скапаната ценностна система надали ще се вкара в ред чрез тема в интернет форум.Бъдете добри и вярвайте в доброто,пък тогава нещата сами ще се обърнат в тази посока.Айде със здраве
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    До тузаро,както изказването на автора,така и твойто не трябва да поставя всички под общ знаменател.Разговарял съм с доста момичета по този въпрос и поне 2/3 от тях са на друго мнение.Вярно,че не са от "пропадналите" момичета и би било напълно естествено да имат нормална ценностна система,но все пак има и от тези,които си харесват връстниците.А и това май е наш проблем,не на момичетата.Като на 15-16 е модерно да се правиш на гъзар и си в крак с модата,нормално е да харесат някой със собствено мнение или поне по-зрял.Това са женски доводи,не мои предположения
    Нека всеки си живее така,както му доставя удоволствие.Скапаната ценностна система надали ще се вкара в ред чрез тема в интернет форум.Бъдете добри и вярвайте в доброто,пък тогава нещата сами ще се обърнат в тази посока.Айде със здраве
    Евала, шапка ти свалям. Един, който не обвинява само нас :P

Град
    Варна
    w0sh: Добро утро... ти на кой свят живееш. Стоп плейинг уоУ

NFW : +1

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    w0sh: Добро утро... ти на кой свят живееш. Стоп плейинг уоУ

NFW : +1
    +1 ;P

Ама не е истина колко много обичате да правите такива теми, невероятно е!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    w0sh цъка WoW ?
    <=Aз съм най-големия про на УоУ играя от US open beta test в оригинален релм АЕ байбай нуубс
    The Spark

Не съм съгласна с повечето мнения Може да си си в крак с модата,да се обличаш хубаво,но да не си боклук.и обратното-външността не определя хората (поне аз така мисля),а самият им умствен багаж.
    И все пак момичетата и момчетата от 13-17 сме в трудна възраст (вкл. и аз ),още не сме осъзнали какви сме и какви искаме да бъдем..И колкото и да е сбъркано днешното поколение,нищо не може да го оправи...

Човека е стадно животно.

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Много се заблуждаваш, приятелю. И аз попадам във възрастовите граници на описанието, но не отговарям на нито една от изброените черти. Никога не съм се писала кучка, никога не съм имала идоли, никога не съм вадила любовта си към "милотуу" на показ пред света, никога не съм имала профил в сайт за запознанства, не слушам чалга.
    И въпреки всичко това са интересите на 80% от днешното поколение.
    lol zna4i sme dve...
    три сме...
    но за съжаление е така...или поне за 80-90% от нашето поколение...
    аз си го обяснявам така...това са хора които няма с какво др да се покажат и да станат интересни и за това избират този 'фиешън' начин...
    е на мене не ми харесва така,има мн други неща с които да бъда интересна за другите...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne pu6a po hodq po kafete kakvo na detskata ploshtadka li da stoq na disco pak hodq kakvo lo6o ima v tova?!Sashto taka qketo mi e v ton s obuvkite i 4antata xhahxa da nqma da hodq kato ciganka vav si4ki cvetove na dagata makar 4e sq tui e moderno mai i sashto taka imam glan moliv dr ne si slagam SOrry no spored teb edno momi4e na 15 14 17 i kolkoto i da e godini trqbva da stoi da gleda tv ili da 4eta bibliqta jivota e edin i seki shte si go izjivee kakto iska taka 4e ti si takav az sam takava i si4ki sme razli4ni
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Абе има ги и такива . Аз съм на 15 , ама да ви кажа в новото даскало съседния клас момичетата са ... Първо цял ден се коментира днеска кой как се е облякал(няма значение че сме с униформи , те нали имат парички и трябва да го показват),второ снощи коя как се е надрусала ,коя е повръщала и трето почват да се месят в връзките на 12то класниците и четвърто снощи коя лапала на еди си кой..Ае това са хора , които са комплексари,нямат работа и понеже никой не ги забелязва трябва да се откроят ! На тия им викам тъпи пу*ки.Аз съм на 15 ,пуша и пия по купони , а на купон да ми се случи да отида най-много 1 път в месеца. Не съм ходила на дискотека все още (зареди нашите) , ама мисля ,че не е и голяма загуба ,защото навсякъде е ВЕЛИКИЯ ХАУС Не че имам против музиката , ама не мога да избухвам на такова нещо ако не зема някакъв наркотик . Слушам всичко и си ходя по кафетата . Ама с малко усилия имам 4 и 5 в езикова гимназия . Зависи от човека , от акъла му , от родителите му и от възпитанието му . Малко са хората като мен , които не станаха емота,хаус маняци,шранц маняци и всякакви други неща освен нормален човек . Никой в днешно време не гледа вътрешната красота.Което е жалко , защото не на всеки Господ е дал .

Мега фен Аватара на Blab
    Боже, опази ме!

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    Em az poznavam samo momicheta deto hodqt s mom4eta nai mn do 2-3 godini razlika....... inache za teq det fur4at u vazduha em ko da se prai iskat vnimanie horata

Suglasna sum s teb . Misledh i az da napisha tema za tova , no ne znaeh dali puk nqkoi nqma da me napsuva za tova , che kazvam istinata . Taka e . Na 13 imat gsm za 500 lv . i veche sa pravili sex. Kakvo ostava za tova , che pushat kato komini i puskat snimki s vuzmojno nai-oskudnoto obleklo po saitovete za zapoznanstva , kudeto piqni batkovci prashat celuvki i komentari ot sorta: "Samo , ako mi padnesh shte ti razcepq klitora ot ebane !" (citat) Tova , koeto az kazah se otnasqshe samo za momichetata . Za momchetata avtora se izrazi dostatuchno qsno. Nqkoi da ima da kaje neshto po-razlichno ?

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Много се заблуждаваш, приятелю. И аз попадам във възрастовите граници на описанието, но не отговарям на нито една от изброените черти. Никога не съм се писала кучка, никога не съм имала идоли, никога не съм вадила любовта си към "милотуу" на показ пред света, никога не съм имала профил в сайт за запознанства, не слушам чалга.
    И въпреки всичко това са интересите на 80% от днешното поколение.
    Nqkoi da e kazal , che ti si takava ? Ne , nali ?Togava ... Momcheto kazva kakvo stava s 50 % ot teenagerite , ne e kazal , che mislitelkata se e snimala po suiten v "sofianci ".

Една моя приятелка днес израси ,че било на мода да ходиш с ТУРЧИН ?! Докъде е стигнало това поколение ?

Tuka ima beznadejni slu4ei
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Една моя приятелка днес израси ,че било на мода да ходиш с ТУРЧИН ?! Докъде е стигнало това поколение ?
    Dokudeto shte stigne sledvashtoto , daje i po-daleche !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Tova e hora polojenieto,vsi4ki sa materialisti.Az u4a v daskalo,v koeto ima mnogo futbolisti i da vi kaja,4e e ujasno.Te gledat samo vun6niq vid.I se mislqt za nai-qkite i ,4e vsi4ki momi4eta si padat po tqh. Ne i az haha.Ako ne si oble4ena v skupi parcalki ne se vpisva6 v GOTINITE. I ne trqbva da obvinqvame nikoi,tva e prosto moje bi sled nqkolko godini, vsi4ko moje se promeni,no ne vqrvam da e skoro...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    За съжаление суровата действителност е това и аз напоследък се замислям върху това, накъде отива светът
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Ми чесно казано съм на 14г.,но съм коренно различен човек от т'ва което описваш!Не слушам хаус,нито чалга,не се напивам до такава степен че да се чуда к'во е ставало миналата нощ,не пуша,не хода по дискотеки,барове и т.н.Не харесвам очилата и марковите фешънки дрешки.В телефона ми няма нито една снимка на известна личност,има само такива на които съм с фр,или на кученцето ми А да отбележа,че телефона ми не струва 500 лв.!
    Мм сега си признавам,че имам рег. в един сайт за запознанства,но не съм от най-редовните,влизам 1 път на 1-2 седмици,просто да разгледам ако затъпявам тотално Не се пиша кучка,курва или подобните "популярни" никове
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си