.
Затворена тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 337
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз ся се сетих една друга теория която засяга мъжкото общество, така почвам начи момичетата на 13-14 търсят батковци на 16-17-18, момичетата на 15-16 търсят батковци с коли и пари над 18, а кво става с момчетата на 14-15-16 трябва да чакат да станат на възраст за да могат да карат кола?!? ей затва те седят пред пц-тата по 24 часа щот момичетата не им пука за тях... Естествено че има и изключения, но в повечето случаи е така
    Това и аз съм го забелязала
    ..Why can't I be innocent..

mi primerno i as obicham da hoda po kafeta ,, obache hoda na kafe 2 puti v sedmicata.. poprincip treniram plyvane i za rapoblikansko nivo sum dosta dobre.. imam predvit che nqmam vreme da se zanimavam s takiva... i as mnoogo se draznq che sichki sa fytbolisti.. imam edin priqtel koito e nacional pri iynoshite a nqma nishto obshto s drygite.. za mene toi e fytbolist ,ne pricheskite.. a tova za 20 godishnite momcheta i 14-15 godishnite momicheta teq momcheta kato sa bili na 14-15 ne sa znaeli kakvo e momiche spored mene nqkfi outsideri koito po toq nachin si izbivat kompleksite ... tfa e ot mene

Град
    (: Русе :)
    Епа я съм КИФЛА с шоколад Голем ми е кеф - цайси си иам и к'во ??? и хаусец си слушам и чалгийка и к'во??? Прибирам се след хиляди уговорки с наш'те в 11 - 11:30 (не мисля, че е късно). Снимки в кенефи там други работи се праят . По повод големите батковци, мдам, предпочитам ги това не означава, че не ходя и с момчета на моите години ... и те т'ка. Ае със здраве

на 16 съм
    So free

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    taka si e,vsi4ko tova,koeto si napisal e vqrno,podkrepqm te napulno!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Темата е много добра, защото това е истината. Но както за хиляди и милиарди други неща не трябва да слагаш хората под общ знаменател, защото за всяко правило си има изключение. Прочетох само първата страница и там видях, че има момичета които съвсем не отговарят на описанието. Към тези изключения гордо се числя и аз!

В момента съм на 16 години и никога не съм била курва, даже сега съм със първото ми гадже. Далече съм от идеята че всички трябва да знаят че си обичам моето милууу. Снимките ми са съвсем обикновени, а и не обичам слънчевите очила. Слушам метъл, ска, бг рап и много обичам келтски инструментали. В училище се държа относително добре. Не се гримирам въобще. Пия умерено, като наблягам на бирата. Пуша. И до сега не съм се притеснявала бременна ли съм или не.

Град
    София....
    Vsi4ki kazvate az na sum takuv/takava.E to e qsno.Koe fe6un4e ili "ku4ka" 6te se zanimava s takiva "staromodni gluposti"

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne 4etoh si4ko ama 6ti kaja 4e si super kompleksiran ili kompleksirana!
    Have a nice day xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ne 4etoh si4ko ama 6ti kaja 4e si super kompleksiran ili kompleksirana!
    Have a nice day xaxa
    Ako pro4ete6 vsi4ki mneniq 6te vidi6 4e moje bi vsi4ki sme "kompleksirani"

Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Много се заблуждаваш, приятелю. И аз попадам във възрастовите граници на описанието, но не отговарям на нито една от изброените черти. Никога не съм се писала кучка, никога не съм имала идоли, никога не съм вадила любовта си към "милотуу" на показ пред света, никога не съм имала профил в сайт за запознанства, не слушам чалга.
    И въпреки всичко това са интересите на 80% от днешното поколение.
    +1!!!
    Към автора:Мисля,че е ТЪПО да слагаш всички под общ знаменател!!!Вярно е,че описаното е доста често срещано,но не в интервала 13-17,а в интервала 12-15!!! Аз съм на 17 години и МРАЗЯ чалгата;нямам снимки на известни личности (а само на приятели) в телефона си;не се напивам при първа възможност;не пуша по 1 кутия цигари на ден (така де аз въобще не пуша!!!);не разправям на всички за "мойту милу";на 13-15 не съм се заглеждала по 20+ годишни батковци (не,че сега го правя често де предпочитам си 19 годишните );не използвам програми като фотошоп за да си обработвам снимките;вярно е...имам над 200 даже над 300 абоната в скайп,но тези,които не познавам лично са под 50 (даже може да са и по-малко);дамската ми чанта не е пълна с ненужна козметика присъща за повечето жени 30+;никога не бих се снимала в тоалетна или пред някое огледало ... тъпо е,еднообразно е,смотано е ...;не съм ФиЕшЪнКъ;мразя сайтовете за запознанства ... (там наистина е пълно с курвета ...);не използвам фалшиви бележки в даскало (не,че понякога не ми се иска ама класната е много стриктна,а и лекарката ми е приятелка на майка и не ми дава ),но и да използвах последното нещо,което щеше да пише на нея щеше да е ходенето при гинеколог или проблеми с цикъла ;не ми трябва 1 час да се гримирам (все пак спирала,черен молив и гланц се слагат за 3 мин МАХ!) и винаги помня какво съм правила на сутринта!!!

Извод:Все пак има и момичета,за които не се отнася написаното от автора...Може да сме малко,но трябва да се гордеем с това

ето ви по тоя повод ЛИНК поне малко смях да става, въпреки че то не е за смях, ми е просто жалко. Ако сега са такива тия дечица, какво ли ще правят като станат на по 18-19. Толкова са зле горките, мислят си,че вечно ще са млади, вечно на 13 и 14, и само сега е живот. За мен тва са просто някакви недоръфляци, които и сами нз за кво са на тая планета! Няма смисъл да си тровим нервите с тях, освен от време на време да се погаврим с тях. С тая тема нито ще ги променим, нито ще ги накараме да се осъзнаят. Те продължават да съществуват, колкото и да не ни се иска.
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Много се заблуждаваш, приятелю. И аз попадам във възрастовите граници на описанието, но не отговарям на нито една от изброените черти. Никога не съм се писала кучка, никога не съм имала идоли, никога не съм вадила любовта си към "милотуу" на показ пред света, никога не съм имала профил в сайт за запознанства, не слушам чалга.
    +1!!!
    Към автора:Мисля,че е ТЪПО да слагаш всички под общ знаменател!!!Вярно е,че описаното е доста често срещано,но не в интервала 13-17,а в интервала 12-15!!! Аз съм на 17 години и МРАЗЯ чалгата;нямам снимки на известни личности (а само на приятели) в телефона си;не се напивам при първа възможност;не пуша по 1 кутия цигари на ден (така де аз въобще не пуша!!!);не разправям на всички за "мойту милу";на 13-15 не съм се заглеждала по 20+ годишни батковци (не,че сега го правя често де предпочитам си 19 годишните );не използвам програми като фотошоп за да си обработвам снимките;вярно е...имам над 200 даже над 300 абоната в скайп,но тези,които не познавам лично са под 50 (даже може да са и по-малко);дамската ми чанта не е пълна с ненужна козметика присъща за повечето жени 30+;никога не бих се снимала в тоалетна или пред някое огледало ... тъпо е,еднообразно е,смотано е ...;не съм ФиЕшЪнКъ;мразя сайтовете за запознанства ... (там наистина е пълно с курвета ...);не използвам фалшиви бележки в даскало (не,че понякога не ми се иска ама класната е много стриктна,а и лекарката ми е приятелка на майка и не ми дава ),но и да използвах последното нещо,което щеше да пише на нея щеше да е ходенето при гинеколог или проблеми с цикъла ;не ми трябва 1 час да се гримирам (все пак спирала,черен молив и гланц се слагат за 3 мин МАХ!) и винаги помня какво съм правила на сутринта!!!

Извод:Все пак има и момичета,за които не се отнася написаното от автора...Може да сме малко,но трябва да се гордеем с това
    Само да ви изясня нещо за Фотошопа.Тая програма съвсем не е толква "тъпа" под тъпа имам впредвид ,че това за което я използват,a програма с безброй много възножности(то как работят с нея попринцип е сложна )Фешаните си замазват снимките ,и правят някакви странни цветове.Тва са некви жалки опити за retouch и coloring (готова съм да се обзаложа,че 99.9% от тях не знаят какво е значат тези понатия.

Retouch- http://fc08.deviantart.com/fs16/f/20...ouchablenz.jpg
    http://fc07.deviantart.com/fs26/f/20...gyslobodan.jpg
    Coloring- fromto
    fromto
    Някакви прилики да откривате?
    +това повето ползват Пикаса или нещо от сорта(много по-проста от фотошоп)
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    lol zna4i sme dve...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    тоест сме 3 де
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    Нещо не се трогнах от твоята история, ами да имам кола ходя по дискотеки, за да забивам малолетни кучки и кво? Яко ми е, да ходя да чукам лелките ли?
    I Want To Play a Game!

Цитирай Първоначално написано от the_slayer93
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    +1!!!

Само да ви изясня нещо за Фотошопа.Тая програма съвсем не е толква "тъпа" под тъпа имам впредвид ,че това за което я използват,a програма с безброй много възножности(то как работят с нея попринцип е сложна )Фешаните си замазват снимките ,и правят някакви странни цветове.Тва са некви жалки опити за retouch и coloring (готова съм да се обзаложа,че 99.9% от тях не знаят какво е значат тези понатия.

Retouch- http://fc08.deviantart.com/fs16/f/20...ouchablenz.jpg
    http://fc07.deviantart.com/fs26/f/20...gyslobodan.jpg
    Coloring- fromto
    fromto
    Някакви прилики да откривате?
    +това повето ползват Пикаса или нещо от сорта(много по-проста от фотошоп)
    Айде вместо да ми преиначаваш думите започни да четеш внимателно!!! Не съм казала,че програмата Фотошоп е ТЪПА,а че историята с обработването на снимките е ТЪПА!!!

Цитирах ти мението ,защото беше споменат фотошопа ,а защото си казала ,че е тъп или нещо такова. Просто исках да обясня щото като гледам много хора говорят на изуст.Прочети ми меннието още два три пъти и се опитай да схванеш смисъла,вместо да се репчиш.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

съгласен ! HAIL HAIL HAIL ! ! !

Град
    Русе

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    ОКЕЙ...До болка си прав за около 80% от нещата!
    Виж ся кфи са глрешките...
    Момчетата-не всички момчета са футболисти...има и фитнес маниаци,спортисти-всякакви!Още не съм видяла момче със снимка в кенефа или банята,затова може да изключа и това...всичко друго някак си ми е до болка познато!
    Момичетата-не си прав за обувчиците и чантата...на мен лично ми е приятно да гледам добре облечено момче по улиците...не говоря за стил,говоря за начина на съчетаването...примерно...че рна риза,черен колан,дънки,черни маратонки или нещо-ТОВА СЕ ВИКА СТИЛНО ОБЛЕЧЕН ПИЧ!да...верно некъф от тези дето ги изброи е,но все пак е по-приятно да гледаш добре облечен човек,вместо някфо облечен със лилав панталон,кафява блуза,резедави обувки и некви такива...та същото и за момичетата...по-красиво е да видиш момиче със обувки връзващи се на облеклото и...чантата да подхожда на стила на дрехите които носи...

За ситуацийката в началото-МНОО КОФТИ!Особено ако сте в някоя тоалетна и вече се натискате...и после леко спортно разбираш,че е малолетна и бременна от теб...родителите и те заплашват,че ако не се ожениш за нея,ще те съдят докато не те вкарат в затвора и те така...
    Не е приятно да виждаш еднакви хора по-улиците,но неможем да ги направим по-красиви и такива каквито ние ги харесваме...човек тряа да си има характер!

Също така за програмките...никога не се възползвам да си правя големи гърди или устни или нешо такова!Използвам я само за оправяне на контраста или точно да контрастирам и те така...махам пъпки на приятелки,шото аз по принцип няам пъпки!!
    Та...не ми беше приятно да чуя че всичките момичета си правят разголени снимки и тем подобни,защото аз ОПРЕДЕЛЕНО не съм такава...не пуша,не пия,хаус слушам,но не ходя по купони и партита,девствена съм,не се снимам за порно списания...според мнението на българското население аз съм ЗАДРЪСТЕНЯЧКА...ако не си BITCH си задръстенячка...това е мнението поне на днешните тийнове...та каквото и да става,предпочитам да си бъда задръстеното примерно момиченце,от колкото курвата на даскалото или кучката,която всички мразят...макар че може да се каже че съм голяма гадина и не ме обичат мн мн заради това
    Както и да е!съгласна съм като цяло с мнението ти!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Oh ma vsi4ki samo se vuzmu6tavate!Da i az sum ot4aqna ot tova koeto se slu4va.No nikoi ne pravi ni6to po vuprosa nali?Samo hvurlqme vinata v/u pravitelstvoto i durjavata.Da,ama ne durjavata sme nie,kakvato si q napravime v takava 6te jiveeme.Bih kazala daje 4e 20/25 godi6nite ne otstupvat po ni6to na akul na 9/17 godi6nite!Kolkoto i temi da se napravqt,saitovete za zapoznanstva se razrastvat.Vse pove4e i pove4e lapeta se snimat pred ogledaloto ili v wc-to za da pokajat kolko sa hubavi i nie ni6to nemojeme da napravime.Primirete se nai-setne!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен
    Ти трябва да станеш журналист,човече ,дадено ти е дар слово.Не съм чела по-добро описание на положението в което се намира България.Мога да го обобщуя само с една дума -ПОЗЬОРСТВО
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Смешно или не смешно , това е начина да оцелееш.Живота те тъпка и мачка колкото може повече , ако не си поправиш път на горе няма да стане...Очевидно това е пътя!Те си имат тяхното , вие си имате вашето.И преувеличавате много.Не удобрявам този тип поколение.Всичките много приказвате тука в форума , чудно защо не съм чул една такава тема на живо...Аз съм си стъпил здраво на земята и знам какво става около мене...Само не ме пишете от към някоя групичка!
    Мир.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Авторе мн си тъп брато и доволно ограничен с доволно беден светоглед. Видяло момчето 5 келеша в аха.бг и 5 кухи лейки снимани по прашки и айде цяла България така. Моето момче нека ти кажа нещо лошо няма да се напоркаш да отидеш на диско и след това да изпраскаш някое курве. Кво да прайм ? Момичетата затова са създадени- за да бъдат ебани, а момчетата аналогично да ги ебат. Айде ся да зяпаме порно в къщи да си пишем с най - добрата приятелка и след поредния път когато не ни връзваме да лъскаме бастуна и да се депресираме. Не става така човече не става. Мн ясно че ще се ходи по дискотеки. Ти акцентираш върху 1 общество...обществото на хаусовете. И какво от това ? Такава е тяхната мода - розова тениска, прилепени (гей) дънки и маскарадни очЕла. Какъв ти е проблема не мога да разбера ? Като не ти изнася не се събирай с тях и въобще не се занимавай с тях. Партита - ДА копеле, обичам тази дума. Разбира се че ще се ходи на партита. К'во да прайм иначе ? Гореспоменатото ли ? Футбол - да футбол. Не всички момчета се интересуват от футбол сред които съм и аз, не искам да ставам ритнитопковец за жълти стинки (е добре де гледам малко английско първенство) , но не съм толкова закачен. Сега тебе на какво те е яд ? Че момичетата харесват тъпи футболисти или че тъпите момчета стават тъпи футболисти ? Е така е брато-тъпото при тъпия отива. Като го мързи да учи става футболист сещаш ли се? Няма как и момичетата тъпи и момчетата тъпи, но нека приемем че има златни изключения умни момичета... те надали ще се хванат с някое футболистче. Даа ама има проблем, те пък са прекалено добри да го еба и комплексират доста момчета защото аджеба женското вади повече акъл и оправност от тях. И едното и другото не става виждаш ли. НЕ разбирам кво говориш някви общи генерални приказки при положение че надали познаваш 100 момичета а да си спал едва ли. Светът се върти брато и докато ти се суетиш пред монитора как да озАглавиш безкрайно глупавата си тема хората навън ебат, някои ритнитопковци стават добри ритнитопковци, жалко че все толкова тъпи, прогресират или деградират, правят си шоуто правят си това което им харесва. Вместо да правиш това се стегни и почни да си гледаш интересите и да се усъвършенстваш в това което най те бива. Спокс и ти ще си намериш кучката на живота и тогава няма да ти пука за щяло и нещяло. Прави си това което ти харесва и не се сравнявай с другите хора и не завиждай че момичетата харесват лошите момчета. На тая възраст е нормално. Споко с времето като срещнат 1 истински мъж, който им го начука като хората и на тях ще им дойде акъла и ще осъзнаят че лошите момчета са вдететенени индивиди които са wannabeСтивънСегал, а на лошите момчета пък ще им прищракне че вече не става по този начин. Всичко си идва на мястото. Фешъни ? И аз не им се радвам, но какво да се прави. Живеем в 21 век в което е нормално момчето да изпедерастява. Ами такъв е живота. Всичко се променя. И тая безкрайно глупава шалваро-розовотенискогейска мода ще отмине. И дългите бретони ще изчезнат и "яките" филирани прически и тъпите кецове за по 120 кинта които преди 10 години можеше да ги видиш същите тъпи кецове само че за по 8 кинта. Е нали са с надпис Армани или ЛаКост....Спокс само не режи вени и дишай дАлбоко

Мога още да ти сипвам, но стига толкова. Дано попиеш....
    Добре ве луд ^^.
    Иначе автора на темата го подкрепиха 2-3 емота и веднага му стана пишката.

Да,за съжаление,това е суровата действителност.. Всички момчета и момичета които познавам са точно такива и за съжаление не мога да кажа,че не влизам в това число.С изключение на това,че не пия и вечерния час ми е 22 и 30 ..добре е,че има някой който да натрие носа на всички нас .. \/ Дано сме си взели поука ..
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Цитирай Първоначално написано от GerSity
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    lol zna4i sme dve...
    три сме...
    но за съжаление е така...или поне за 80-90% от нашето поколение...
    аз си го обяснявам така...това са хора които няма с какво др да се покажат и да станат интересни и за това избират този 'фиешън' начин...
    е на мене не ми харесва така,има мн други неща с които да бъда интересна за другите...
    Ами значи ставаме четири!
    Той човека говори за повечето от дИцата на тая възраст, вие пак гледате да се изтъкнете "аз не съм такваз" "аз не прая така"
    Да бееееееееее!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Това е истината
    Аз съм на 16 нито пия нито пуша но познавам хора който като почнат да се хвалят на какви купони са ходели ,колко им струват дрешките какви цигари пушат,колко бира са изпили и ми идва да стана да им забия 2 шамара защото са на по 13-14 години
    И аз не съм много голяма и не отричам,че ме интересува какви дрехи нося и какъв грим си слагам,как изглеждам,но това е съвсем нормално за едно момиче
    Била съм свидетел как братовчет ми който сега ще става на 12 как пие МЕНТА със БИРА във дискотеката и се прибира пиян като сък това нормално ли е Когато му направя забележка той ми отговаря ти ни можеш нищо да ми кажеш
    Незнам какво повече да кажа освен,че темата е много точна
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си