.
Затворена тема
Страница 5 от 14 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 337
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Много често се замислям по тази тема. Прав/а си. Или поне донякъде. Не знам по другите българске градове как е, но специално за София - нощтна София е пълна с под 18 годишни. И не става дума само за Студентски град и прословутата, уж "нощтна", дискотека Тантра, в която пускат и 13 годишни... Плъзнали са навсякъде - по кръчми, по барови, по дискотеки, дори и по градинките... Жив пример снощи - събрахме се компанията отидохме на кръчма и решихме след това да отидем на диско. Понеже си падаме малко чалгари всичките се забихме в Най Клуб /уж се води една от най-добрите поп-фолк дискотеки в столицата/. Е казвам ви вътре видях доста момичета и момчета, които нямат 18. За едно 15-20 човека съм сигурна, че нямат годините, защото учат там където учех аз и са по-малки - 10-11 клас ще са сега. Как са ги допуснали след като проверяват лични карти, не знам. А да не говорим, че половината и повече бяха пияни на кучета (и не става дума само за момчетата). Хайде, момчетата не са чак толкова зле ама момичетата... Това 14-15 годишно лапе, облякло късата поличка тип "коланче", потничето с голямото деколте и голият кръст и ботушите на мама със 10 см токче и се качило отгоре на масата да върти кючеци докато мазни чичковци на по 30 му се кефат... Е това не мога да си го обесня какви си тея родители да си оставят така детето да пропада... Честно ви казвам страхувам се моите бъдещи деца. Като гледам днешното младо поколение с какво темпо се развива и как вече да си девствен на 13 е срамно, просто не ми се мисли след 5-6 години какво чудо ще е...

Но има и такива, които са свестни. Има супер точни хора, които си знаят мястото. Но за жалост се срещат все по-рядко
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Темата е мн мн мн добра Всичко което пишеше ... е напълно вярноо... за съжаление ... надявам се нещата да се оправят ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не съм чел останалите мнения,
    на 90% съм съгласен с автора.
    Ситуацията е жалка и няма надежда
    да се оправи скоро...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

ами аз като бях на 13 години съм опитвала и трева...и амфети и кво ли не...естествено всеки петък на диско с поличката наконтена кифличка и с водката..но не знам как ми дойде акъла в главата...и то слава богу...гадно е да...но сега съм си напълно нормално момиче за възрастта си...и като че ли ми беше за урок,всичко което ми се случи...не трябва просто да се избързва...всичко идва с времето си...но просто ние днешните тийнеиджъри сме решили да избързаме с всичко....

Ами духовното изостава пред материалното. Хората казват "обичам те" без да го чувстват. Използват приятелите си докато са им полезни, а после забравят за тях. Та като цяло мога да кажа, че не върви на добре.

Надявам се да има хора които да не позволяват сивото ежедневие да ги погълне и да казват "обичам те" от сърце.

Град
    In the middle of nowhere
    ДА да относно някой неща си напълно прав и подкрепям с две ръце...аз съм на 14 и се радвам че за сега съм едно изключение от тези момичета който описа..имам много добър успех...случвало ми се е да бягам от часове ама къде го няма това... а иначе според мене ей цялата тази разпуснатост на тийновете идва именно от родителите аз стоях до 22:30(най-много) пред дома на пейката(живея в къща) а по отсрещния тротоар виждах мой връснички те първа да излизат с батковци на 20 отчаяна и разочарована съм от днешното поколение..какво ли ще стане след още 3-4 годинки незнам
    unwanted съгласна съм за какво се избързва грам идея си нямам ...да имам си приятел да обличам се нормално...но ти казваш че на 13 си пробвала амфети защо? за да се чувстваш по-готина? по-намахана? имам чуваството че днешното младо поколение си мисли че на колкото по тъпо се прави толкова ще се хареса на другите... обаче аз не мисля така...извинявам се за писанията но наистина съм възмутена

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много си прав. И си го написал доста интересно.
    Тук във Франция е някакъв рай без тези фешън гъзари. Наистина - това ми беше първото впечатление. Просто ги няма. Да, момчетата ходят с коси на иглички но не се гаврят с косите си. Дори циганите нямат платинено-руси кичури. И кво става ..влизам аз в импулс, и си мисля, че ще видя пак момчета от този тип - спортисти (не надути футболисти) с оформени тела, хубави, без огромни очила и фешън дрешки. Е, сгреших. Как не ми хареса едно момче в този сайт? Всичките са толкова еднакви ... Кафенетата са само с мъже и жени. Дори се почувствах неудобно, че съм там с майка ми. Нямаше никакви други мои връсници. Учениците не смърдят на цигари. Няма пиянски истории в даскало .. Боже мой, толкова е различно .. Не мога да си и представя каква ще ми е реакцията когато си дойда в БГ за ваканцията ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от scotty
    Човека е стадно животно.
    Отговора по темата.

И защо все се натяква че момичетата харесват по-големи?
    За беда (или не) е така. И аз само по големи си падам, но не им гледам в портмонетата.
    Не е вярно че се вълнуваме от коли и пари, но пък е вярно че големите повече ни привличат. Съдба
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Стара Загора
    ае стига с тия глупости на къде отива света... отива към г*за ми!
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри...

путка маина що за глупости говориш ти бе ? знаиш ли че и ния дъвчем дъвки орбит и пушим цигари кент , излезнал една вечер в "елитно нощно заведение" и мене ще ме учи за българските тиинеиджъри , какво е лошото на това което става , какво е лошото да изчукам една 15 годишна и да си изкарам добре. а ти такива които "не свалят очи от теб" само ги гледаш и ги подминаваш защото имаш няква яка гордост и за теб не е нормално , нека си пият пушат и още нещо , на мен така ми е добре баце

ИНАЧЕ ВСИЧКО КОЕТО КАЗА Е ВЯРНО И СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ но гледам от друга страна.
    Абе ти какво животно си бре? На теб ти е добре щот си прост! Е т'ва е! И колко и да псуваш и мърсуваш нема друг да станеш! Много мразя шибаните разгонени дърдорковци като тебе дето са толкова елементарни и предвидими и колкото акъл да им наливаш няма да го разберат! Продължавай да е*** 15годишни, то от теб човек няма да стане..[/quote]

mrazq mom4eta feshan4eta !!

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Град
    Stara Zagora
    Ми да, всичко казано е така, но ако родителите им не ги пускаха по кръчмите едва ли щяха да ходят.. още нещо.. Да, тези хора ги има и колкото и да пишете във форума, те няма да се скрият ... такъв е живота ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    тоест сме 3 де
    4-ри вече Нямам и намерение да се правя на такава,каквато не съм.Просто съм себе си,защото така се чувствам по-добре в кожата си!Пък и няма нищо по-лошо от това човек да предаде себе си,заради другите.....

...

не виждам нищо странно в това момиче на 15-16 години да ходи по партита и кафенца.. Ако не живеем сега.. кога ? и момичетата кво се обясняват че не били курви като останалите.. тези "останалите" просто са решили да не се затормозяват отсега със сериозни връзки и се отдават на момента .. / а тези момиченца "обичам си милуту" или "ти си ми всичко котенце" , "не съм курва, сериозно момиче съм" като пораснат малко ще разберат, че любовта не се казва, а се доказва. ай толкова от мен по темата ; ]

да т'ва че около тебе са така момичетата не значи,че всички на възраст между 13-18 са такива.... и да аз никога няма да напиша че сам кучка или че се кефя на футболистчета и да се правя на голямата работа...като имам гадже да се фукам на целия свят(даже много малко хора разбират и никога не обсъждам връзката си с който и да било,защото на никои не му влиза в работата)А това,че адски много тийнове имат родители дето ги боли какво правят,как се обличат децата им вече е друга тема.Да, ограничават ме в излизането не мога да си правя каквото искам и не съжалявам,защото на 18 ще сам човек и ще мога да се боря с живота.А ония дето са ги пуснали да пасат няма да струват нищо ама едно голямо НИЩО! т'ва е положението.... а ти не слагай всички под общ знаменател и не се надувай как те гледала и незнам си какво...т'ва че е на 15 не значи,че не е човек нали?откъде знаеш може акъла да й е на много по-зрял човек.... недей да съдиш по годините.А тези,които сега са на по 10,11,12,13 просто са пълен провал.И щв става още по-лошо.....
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Цитирай Първоначално написано от Honey:)
    да т'ва че около тебе са така момичетата не значи,че всички на възраст между 13-18 са такива.... и да аз никога няма да напиша че сам кучка или че се кефя на футболистчета и да се правя на голямата работа...като имам гадже да се фукам на целия свят(даже много малко хора разбират и никога не обсъждам връзката си с който и да било,защото на никои не му влиза в работата)А това,че адски много тийнове имат родители дето ги боли какво правят,как се обличат децата им вече е друга тема.Да, ограничават ме в излизането не мога да си правя каквото искам и не съжалявам,защото на 18 ще сам човек и ще мога да се боря с живота.А ония дето са ги пуснали да пасат няма да струват нищо ама едно голямо НИЩО! т'ва е положението.... а ти не слагай всички под общ знаменател и не се надувай как те гледала и незнам си какво...т'ва че е на 15 не значи,че не е човек нали?откъде знаеш може акъла да й е на много по-зрял човек.... недей да съдиш по годините.А тези,които сега са на по 10,11,12,13 просто са пълен провал.И щв става още по-лошо.....

Офтопик

А ти защо слагаш всички 10,11,12,13 годишни под общ знаменател...Не че нещо...,стана ми любопитно...хем тъй,хем тъй...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от Honey:)

Офтопик

А ти защо слагаш всички 10,11,12,13 годишни под общ знаменател...Не че нещо...,стана ми любопитно...хем тъй,хем тъй...

е така да ме питаш нали и аз трябва да кажа нещо
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Без да се замисля мога да заява,че когато попадах в тази възрастова граница(не че сега съм много над нея,но все пак 18-19 си е друго нещо) си бях същинско ангелче в сравнение с връстниците ми и тези сега.Просто бях прототипа на момиче в истинския смисъл на думата.Играех си с по-малките дечица на нормалните за възрастта ми детски игри,тъй като приятелките ми предпочитаха дискотеките и момчетата.И благодарение на това сега съм се запазила такава каквото съм-не съм изхабена от нощния живот,срещи с момчета и непрестанното им сменяне пред седмица.Сега това е моя най-голям плюс,но няма да говоря повече,че не е нужно да дърпам дявола за опашката.Винаги съм била много красиво дете,като малка не го показвах,сега когато му е времето го правя и това наистина е най-пълноценно изживяния живот до момента.И днешните младежи ще го разберат,но късно.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Аз не спадам много,много към тази кътегория.Единственото,кое то ми отговаря е това,че слушам чалга,имам регистрация в сайт за запознанства,но в никакъв случей снимките ми не са такива (в тоалетни, с големи очила и максимално разголени)!Това за мен е страшно тъпо,особено тези с разголването направо нямам думи .
    Вярно,че повечето ми дрехи са в тон,но какво лошо има в това .. и все пак не съм кифла ... това за грима също не ми отговаря ... така,че не всички сме такива .
    Иначе около мен е пълно с подобни пособия на хора ,но не трябва да съдим хората по външния вид все пак.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Омг, НИЩО от описанието на днешните момчета не се отнася за мен за това и съм толкова отхвърлен, я

Интересна тема.Сега всеки ще тръгне да акзва,че не се отнасяло за него... Както и да е.Всеки си прави своя избор и си преценява сам как да се държи и евентуално си търпи последиците.Вина за това имат и родителите естествено... Аз спадам към някой от категориите.Да,обичам да се забавлявам от време на време по дискотеки и кръчми,но не да прекалявам и да не се прибирам по цяла нощ,все пак съм на 15.Имам регистрации в сайтове за запознанства и не виждам нищо лошо от един безобиден чат.Относно това за "милоту"...Еми има и тиинейджъри,който наистина изпитват истински чувства към половинките си и тва е съвсем нормално.Това го приемам,когато наистина го изпитваш,а не само за пред приятелите си да се докараш "готин/а".Относно по-разголения външени вид.Аз не виждам защо,когато едно момиче е поддържано и се облича малко по-предизвикателно,веднага е обявено за курва.

Супер фен

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Еми... няма кво да говоря по тая тема вече... прав си за всичко..
    Но не и за това -
    ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    > НАМЕРИХ и още как
    Отворете си очите и ще видите колко много има за намиране!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Аз пък съм на 15 имам очила рей бан имам гадже на 20 не ходя на даскало много много ходя по барове и кфо ся намекваш ли ми нещо?

По темата: Ами да верно е отидем на бар и е пъпно с разни сополанквции сополнаквци и то по сред нощ ама какво да се прави все пак сме в бг

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    Аз съм момче на 17 и да признавам си пуша точно по кутия на ден и имам в почти всички сайтове за запознанства регистрация (друг е въпросът колко влизам) само че нямам нито една от изброените видове снимки не си падам по хаус и фешън дрешки, нямам нищо общо с футбола пък камоли да облека футболен екип, очила тип маски не нося даже ме дразнят, да ходя по кафета по барове не, по забиването всяка вечер по някоя мацка не си падам много и да сядам на РС-то като се прибера, рядко влизам в скайп и нямам 200 абоната чудя се дали имам и 20 но дефакто има и такива който се чудя дали даже познавам

П.П. Всъщност и да пуши много много не се впечатлявам защато самият аз пуша но си мисля че ще се намери
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

О я стига, та нали точно тези пишат във форума "на 13 съм .. правих секс", "бременна ли съм" .. на кого го казваш .. тя нали с тези хора си пишеш по цял ден в този форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си