.
Затворена тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 337
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Абсолютно съм съгласен.Евала на тоя дето е писал темата! Цигарите ги спрях имам само 1 рег в сайт за запознанства мразя хауса...явно не се вписвам в представите на едно БГ момиче за готин

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Абсолютно съм съгласен.Евала на тоя дето е писал темата! Цигарите ги спрях имам само 1 рег в сайт за запознанства мразя хауса...явно не се вписвам в представите на едно БГ момиче за готин
    Не ве що колкото по-малко цигари толкова по-добре!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Супер фен
    Град
    Своге
    Яяяя познаите кои е виновен за тая работа!-разхайтената ни държавата естествено
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Сливен
    Обш знаменател ли....мене никой под нищо неможе да ме слага....уникален съм си живея си живота както ми е приятно....(не винаги е най доброто)....но съм добро момче или поне така казват ...бъди какъвто искаш....прави каквото трябва пък да става каквото ще
    Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Град
    Враца

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...
    А сигурен ли си, че някой търси такъв човек? 'Щото аз пък съм забелязала, че колкото и..неприятни да са тея индивиди.. Всички тях харесват и на тях се нахвърлят.. Просто 'щото те са по - привлекателните, въпреки двата тона грим.. На кой му трябва приятен и мил човек до него, като може да има някой, с който да се "кефи" насам натам.. В смисъл такъв, че "Мойто гадже е мноо яко" ....
    Иначе всичко е вярно до последната дума.. Ама.. няма какво да се направи ..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

ИЗВОД:Светът отива към РАЗВРАТ ..........
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    ИЗВОД:Светът отива към РАЗВРАТ ..........
    света отива към една голяма кифла с мармалад

Град
    Ямбол
    Добре дошли в реалността! Това е България, това са хората, живеещи в нея, какво да се прави...
    Но ако не ги правиш тези неща, ще те сметнат за задръстен, не си в крак с модата!

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Абе чакай малко бе , всеки избира сам за себе си какъв да бъде и какъв не.. аз слушам хаус хода по партита и на дискотеки пуша цигари и пиа най много по един беилис, приателите ми са по големи от мен , а и съм сигурна че при половината тука е така , ама тва не значи че търсим момче с кола и пари и тва не значи че триабва приателиат ни да е с 5 години по голиам от нас.. ни най малко.. напротив .. за това ниама вазрастова граница.. всиако момче избира момичето с което иска да бъде ... ако се харесват аз не мислиа че триабва да има проблем във годините... всеки избира сам за себе си дали да бъде футболист .. дали да има снимка в сайт за запознанства.. дали тиа ще е разголена , пред огледалото , в баниата или до кола всеки решава каква ще е снимката на профила му.. а вече дали иска да е модерен като останалите си е негова работа.. аз мислиа че всеки има право на избор какав да бъде и никой ни най малко ще се води по твоето или на който и дае друг мнение
    Flames burning brighter
    Our bodies on fire
    The world disappears
    We go up in flames ..

България-нашата мила родина много ми е тъжно за нея.

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Цитирай Първоначално написано от sladka__droga
    Аз не спадам много,много към тази кътегория.Единственото,което ми отговаря е това,че слушам чалга,имам регистрация в сайт за запознанства,но в никакъв случей снимките ми не са такива (в тоалетни, с големи очила и максимално разголени)!Това за мен е страшно тъпо,особено тези с разголването направо нямам думи .
    Вярно,че повечето ми дрехи са в тон,но какво лошо има в това .. и все пак не съм кифла ... това за грима също не ми отговаря ... така,че не всички сме такива .
    Аз пък мисля, че спадаш към кЪтегорията
    Всеки с мнението си : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Welcome!This is Bulgaria!няя кфо друго да кажа
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

ПС: за вс които продължават да търсят такива които не вонят на кумин от 1-2 метра, котио не се напиват при всяка отворила се възможност и не са квартални принцески/принцове, няма да намерите...

MNNNNNN to4no napisano...napravo nqma po-dobrio dymi,daje naskoro se 4ydeh samo az li taka mislq,4ak re6ih 4e sum povredena,mamka myyy......za6to realnostta e tolkova shit?!osven 4e sa 6ibani futbolist4eta,plyvci i neznam si kvi imat samo4yvstvie do nebesata de*a i lainata,a momi4etata prosto-NO COMMENT BITCHES!mn zle.edinstvenoto hybavo ot tazi tema za men e 4e ne samo az mislq taka..bishop-evalata!yvajavam te!
    Someone,somewhere dreams of your smile

Град
    Велико Търново
    Нямам думи да опиша колко си прав.
    Еми какво да ти кажа,все още съм на 15 ,не пуша,не пия,не се дрогирам,девствена съм и знам много неща за живота,но имам още да се уча.Мразя ,когато момичета на моята възраст се държат неадекватно,когато се наричат изпомежду си-милу и някви такива глупости,мразя да си пишат по скайпа ,че са кучки,а са още на 13 годинки,мразя разлигавени пикли,които щом вече имат регистрации в импулс да речем ,и вече се мислят за пораснали.Мразя лиготиите...мразя,когато пишат на някаква си измислена маймуница,като сменят шрифта на буквите с голям и малък и се мислят за фешън.Това е моето мнение.
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от tiodora
    Абе чакай малко бе , всеки избира сам за себе си какъв да бъде и какъв не.. аз слушам хаус хода по партита и на дискотеки пуша цигари и пиа най много по един беилис, приателите ми са по големи от мен , а и съм сигурна че при половината тука е така , ама тва не значи че търсим момче с кола и пари и тва не значи че триабва приателиат ни да е с 5 години по голиам от нас.. ни най малко.. напротив .. за това ниама вазрастова граница.. всиако момче избира момичето с което иска да бъде ... ако се харесват аз не мислиа че триабва да има проблем във годините... всеки избира сам за себе си дали да бъде футболист .. дали да има снимка в сайт за запознанства.. дали тиа ще е разголена , пред огледалото , в баниата или до кола всеки решава каква ще е снимката на профила му.. а вече дали иска да е модерен като останалите си е негова работа.. аз мислиа че всеки има право на избор какав да бъде и никой ни най малко ще се води по твоето или на който и дае друг мнение
    ти трябва да си много заблудена ако си мислиш, че ако си на 14-15 и ходиш с някъв 10 години по-голям той е с теб, защото те обиЧкаааа тооооолкоооова мнооого, това са различни интереси на мен лично са ми смешни някви 12-13 годишни като ми се барнат с токчетата и цигарите по центъра, като си правят някакви разголени снимки (какво ти разголение то направо голи ) и много ми е интересно ако мама или тате види снимките какво ще каже " браво толкова съм щастлива давай в същия дух за какво са ти дрехи то бизнесът с дрехи не става" и за съжаление е така, защото в нашата преживяла трудни векове държава, сексът продава.. иначе да всеки има право на избор.. обаче винаги има два варианта : грешният и правилният
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    bishop, евалата, прав си
    Наистина това е суровата истина в момента.
    Няма вече различия между момичета и момчета - и двата пола на възраст между 13 и 18 години изглеждат еднакво - едната половина са fashion-и от "класа", а другата половина са депресирани ЕМО-вци.
    Вчера имаш нещастието да мина покрай DV по време на разгара на детската дискотека... да се ненагледаш на чудати индивиди... момчетата - дългата коса, изрусеният бритон или кичури в косата, дънките тип цигара пъхнати в ботушките, блузката, прилепнала по тялото ... патронче водка в ръката..отвратително..
    Момичетата - 100 тона грим по тях като лелки, късата пола, косото потниче или направо по сутиен, дългите ботуши с тънко токче, дългите нокти, лакирани в силни цветове... патронче водка в ръката..отвратително..
    Факт е, че непълнолетни ходят по нощни дискотеки, но за това НЕ са виновни само те, но и родителите им, които ги пускат и собствениците на заведения, които ги пускат, защото знаят, че и от тях се изкарва доволно количество пари.
    Сега е модерно да "отвориш" на 13, да се пропиеш на 13, да пропушиш на 13, да носиш грим и токчета на 13, да слагаш по 100 кила грим на 13 и да ходиш с момче/мъж над 20 години, за да ги има парите, колите и ти да задоволиш капризите си, които ваще не са ималш финансова възможност да го направят...

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

А бе ти в кой век си ве?? ти ко искаш да правят тез деца от 13-17?? не че ги защитавам това, че пият и правят сеск..., но какво лошо има, че децата се забавляват??
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Представете си следната ситуация: Вие сте млад мъж на около 20-22г., добре изглеждащ, с приятна компания и посещавате елитно нощно заведение. Прекарвате си добре и изведнъж виждате как една красива млада дама не сваля очи от вас. Запознавате се с нея, говорите си, но сякаш имате чувството, че нещо не е наред... И ненадейно тя подхвърля, че е на... 15 години...

Не, това не е някаква селска история или фантастичен разказ - това е нещо, което се случва всяка вечер на всевъзможни места. Вечерен час ли? Да бе, добри дошли в България... това е мотото на подрастващите младежи и девойки на възраст 13-17г. Дискотеките преливат от тях, кръчмите са пълни до ранни зори, алкохол, цигари и още нещо... Нищо ново под слънцето. За мнозина от вас може би това, което четете, ще прозвучи като някаква измислица, но повярвайте ми, това е действителността. Нека ви разясня за съвременните профили на българските тийнейджъри и какво е на "мода" в момента.

Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.

Момичета - при момичетата на 13 вече всички сме "bitch" и гледаме само около 19-20 годишни батковци. В телефоните е пълно със снимки на Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм и т.н. Вече сме си намерили "милуту" и навсякъде, където е възможно, тръбим, че го обичаме и че животът ни е немислим без него. Разбира, се имаме профили в сайтовете за запознанства с характерните снимки в тоалетни, с големи очила и максимално разголени. Разбира се, разбираме и от програмки и вече сме направили и невъзможното, за да си уголемим гърдите, поне на снимките. Слушаме хаус музика, ходим по партита, но за мелодия на телефона звъни я кака Ивана, я Амет. На първо място в училище... по неизвинени отсъствия като във всички извинителни бележки пък присъства обяснение, че сме били на гинеколог или имаме менструални проблеми. Вече имаме за всяко якенце обувки в тон и чантичка, естествено, която е пълна с всевъзможни дамски принадлежности. Всеки път, преди да излезем, ни трябва около час да се гримираме и на сутринта на пияна глава, си задаваме въпроси от сорта "Къде бях?", "Много ли пих"? или "О, боже, това аз ли съм"....

Да, всичко това се отнася за деца на 13-17 години. Това е суровата действителност. Вярвате или не - огледайте се около вас. Погледнете на площадката - да, празна е. Отидете в кафето до вас - да, няма място, направете си резервация или кажете на дъщеря ви да ви запази маса... може би барманът е нейн човек... Дали харесваме тези деца и дали смятаме, че това е техният път... от нас зависи...

след като го прочетохте ми кажете кои от вас попадат в тези категории? стана ми любопитно след като прочетох толкова мн теми за 'земни' хора които си търсят 'земни' момчета/момичета...

пффф писнало ми е от задръстени и ограничени хора като теб всеки има право да прай квото си иска никой неможе да казва на другия бееее ...зле си

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами човек .. ( който си писал темата ) прав си .. до най малкото .. но когато хората не искат, и / или отказват да се променят .. какво но остава .. освен .. да се приспособим ?

ПС: ... за това съм още сам .. защото не ща кокона ... с маска .. на 15 години с звънящ телефон на Амет ... или такива дето са " сопола ми е каталог на дрогата " и така ми е добре .. предпочитам да съм сам ... ( става дума за момичета .. )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Важното е че такива треа да умрат и да остане само метъла

Цитирай Първоначално написано от DeadpooL
    Важното е, че такива като теб и като вас тряя да умират

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    На сапун сичките бееее и ти и другите малки грозни фешънчета и курасани...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e

Момичетата - 100 тона грим по тях

woah

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp

Поредния фешън ***
    Защо се опитвате на момичета да приличате и аз незнам...

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Иска ти се ние сме мноого повече така че се примири и млъквай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си