- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива светът
Абсолютно съм съгласен.Евала на тоя дето е писал темата! Цигарите ги спрях имам само 1 рег в сайт за запознанства мразя хауса...явно не се вписвам в представите на едно БГ момиче за готин
Не ве що колкото по-малко цигари толкова по-добре!Първоначално написано от HePeAJIeH
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Яяяя познаите кои е виновен за тая работа!-разхайтената ни държавата естествено![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Обш знаменател ли....мене никой под нищо неможе да ме слага....уникален съм си живея си живота както ми е приятно....(не винаги е най доброто)....но съм добро момче или поне така казват...бъди какъвто искаш....прави каквото трябва пък да става каквото ще
![]()
Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
А сигурен ли си, че някой търси такъв човек? 'Щото аз пък съм забелязала, че колкото и..неприятни да са тея индивиди.. Всички тях харесват и на тях се нахвърлят.. Просто 'щото те са по - привлекателните, въпреки двата тона грим.. На кой му трябва приятен и мил човек до него, като може да има някой, с който да се "кефи" насам натам.. В смисъл такъв, че "Мойто гадже е мноо яко" ....Първоначално написано от bishop
![]()
Иначе всичко е вярно до последната дума.. Ама.. няма какво да се направи ..
ИЗВОД:Светът отива към РАЗВРАТ ..........![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
света отива към една голяма кифла с мармаладПървоначално написано от cHooOpiHka___
Добре дошли в реалността!Това е България, това са хората, живеещи в нея, какво да се прави...
Но ако не ги правиш тези неща, ще те сметнат за задръстен, не си в крак с модата!
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Абе чакай малко бе , всеки избира сам за себе си какъв да бъде и какъв не.. аз слушам хаус хода по партита и на дискотеки пуша цигари и пиа най много по един беилис, приателите ми са по големи от мен , а и съм сигурна че при половината тука е така , ама тва не значи че търсим момче с кола и пари и тва не значи че триабва приателиат ни да е с 5 години по голиам от нас.. ни най малко.. напротив .. за това ниама вазрастова граница.. всиако момче избира момичето с което иска да бъде ... ако се харесват аз не мислиа че триабва да има проблем във годините... всеки избира сам за себе си дали да бъде футболист .. дали да има снимка в сайт за запознанства.. дали тиа ще е разголена , пред огледалото , в баниата или до кола всеки решава каква ще е снимката на профила му.. а вече дали иска да е модерен като останалите си е негова работа.. аз мислиа че всеки има право на избор какав да бъде и никой ни най малко ще се води по твоето или на който и дае друг мнение![]()
Flames burning brighter
Our bodies on fire
The world disappears
We go up in flames ..
Всеки с мнението си : )).Първоначално написано от emily_1234
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Welcome!This is Bulgaria!няя кфо друго да кажа![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от bishop
MNNNNNN to4no napisano...napravo nqma po-dobrio dymi,daje naskoro se 4ydeh samo az li taka mislq,4ak re6ih 4e sum povredena,mamka myyy......za6to realnostta e tolkova shit?!osven 4e sa 6ibani futbolist4eta,plyvci i neznam si kvi imat samo4yvstvie do nebesata de*a i lainata,a momi4etata prosto-NO COMMENT BITCHES!mn zle.edinstvenoto hybavo ot tazi tema za men e 4e ne samo az mislq taka..bishop-evalata!yvajavam te!![]()
Someone,somewhere dreams of your smile
Нямам думи да опиша колко си прав.
Еми какво да ти кажа,все още съм на 15 ,не пуша,не пия,не се дрогирам,девствена съм и знам много неща за живота,но имам още да се уча.Мразя ,когато момичета на моята възраст се държат неадекватно,когато се наричат изпомежду си-милу и някви такива глупости,мразя да си пишат по скайпа ,че са кучки,а са още на 13 годинки,мразя разлигавени пикли,които щом вече имат регистрации в импулс да речем ,и вече се мислят за пораснали.Мразя лиготиите...мразя,когато пишат на някаква си измислена маймуница,като сменят шрифта на буквите с голям и малък и се мислят за фешън.Това е моето мнение.
Руса кукличка
ти трябва да си много заблудена ако си мислиш, че ако си на 14-15 и ходиш с някъв 10 години по-голям той е с теб, защото те обиЧкаааа тооооолкоооова мнооого, това са различни интересиПървоначално написано от tiodora
на мен лично са ми смешни някви 12-13 годишни като ми се барнат с токчетата и цигарите по центъра, като си правят някакви разголени снимки (какво ти разголение то направо голи ) и много ми е интересно ако мама или тате види снимките какво ще каже " браво толкова съм щастлива давай в същия дух за какво са ти дрехи то бизнесът с дрехи не става" и за съжаление е така, защото в нашата преживяла трудни векове държава, сексът продава..
иначе да всеки има право на избор.. обаче винаги има два варианта : грешният и правилният
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
bishop, евалата, прав си
Наистина това е суровата истина в момента.
Няма вече различия между момичета и момчета - и двата пола на възраст между 13 и 18 години изглеждат еднакво - едната половина са fashion-и от "класа", а другата половина са депресирани ЕМО-вци.
Вчера имаш нещастието да мина покрай DV по време на разгара на детската дискотека... да се ненагледаш на чудати индивиди... момчетата - дългата коса, изрусеният бритон или кичури в косата, дънките тип цигара пъхнати в ботушките, блузката, прилепнала по тялото ... патронче водка в ръката..отвратително..
Момичетата - 100 тона грим по тях като лелки, късата пола, косото потниче или направо по сутиен, дългите ботуши с тънко токче, дългите нокти, лакирани в силни цветове... патронче водка в ръката..отвратително..
Факт е, че непълнолетни ходят по нощни дискотеки, но за това НЕ са виновни само те, но и родителите им, които ги пускат и собствениците на заведения, които ги пускат, защото знаят, че и от тях се изкарва доволно количество пари.
Сега е модерно да "отвориш" на 13, да се пропиеш на 13, да пропушиш на 13, да носиш грим и токчета на 13, да слагаш по 100 кила грим на 13 и да ходиш с момче/мъж над 20 години, за да ги има парите, колите и ти да задоволиш капризите си, които ваще не са ималш финансова възможност да го направят...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А бе ти в кой век си ве?? ти ко искаш да правят тез деца от 13-17?? не че ги защитавам това, че пият и правят сеск..., но какво лошо има, че децата се забавляват??
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
пффф писнало ми е от задръстени и ограничени хора като тебПървоначално написано от bishop
всеки има право да прай квото си иска никой неможе да казва на другия бееее ...зле си
![]()
Ами човек .. ( който си писал темата ) прав си .. до най малкото .. но когато хората не искат, и / или отказват да се променят .. какво но остава .. освен .. да се приспособим ?
ПС: ... за това съм още сам .. защото не ща кокона ... с маска .. на 15 години с звънящ телефон на Амет ... или такива дето са " сопола ми е каталог на дрогата " и така ми е добре .. предпочитам да съм сам ... ( става дума за момичета .. )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Важното е че такива треа да умрат и да остане само метъла![]()
Важното е, че такива като теб и като вас тряя да умиратПървоначално написано от DeadpooL
![]()
![]()
На сапун сичките бееее и ти и другите малки грозни фешънчета и курасани...Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Поредния фешън ***
Защо се опитвате на момичета да приличате и аз незнам...![]()
Иска ти сеПървоначално написано от aka6a_vamp
ние сме мноого повече така че се примири и млъквай!