.
Затворена тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 337
    Град
    Дълбините на канала :D
    Ууууу повече били...тва неква заплаха ли беше бе мърльо?!Ако ти викна една групичка скинове ше видим кои са повече и кои по-малко

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Ууууу повече били...тва неква заплаха ли беше бе мърльо?!Ако ти викна една групичка скинове ше видим кои са повече и кои по-малко
    казвам че като цяло сме повече..и мърла си ти! ние ходим по модата и се обличаме хубаво а вие винаги сте в страни. само бой ви интересува и кой по силен..зле си

Град
    Ууу брат аз съм жена,а вие се обличате по-женски и от мен бе...и кво ти от къде знаеш аз как се нося,та да ми определяш стила ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Иска ти се ние сме мноого повече така че се примири и млъквай!
    Докажи.... ?

В Бг сте повече

Ей фешанче, ако те хвана за опашлето ше те блъскам цяла вечер!
    Ше си ходиш с кецки в епилираното дупенце!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    +1 брат.А пък до модата примерно майка ти и бащата не са много заможни и нямат много пари мода,кецове,блузки ли ще ги гледаш през крив макарон ти ами
    Get what you can and never get back

Град
    Destanation unknown ((:
    Не му се връзвай , той е ИмУ- фьеашан - гей .. няма да те разбере

Щом е гей ще ме разбере. После ше ме търси за още.

ами и аз съм м/у 13-17 г. ама не съм така. Не пия, нито пуша, не ходя по дискотеки, нито по 'кафенца'.Това за Брат Питт малко не го схванах, и аз имам некви снимки на тела, смис на известни личности, и тва кво тряя да значи?А за тея въпросни кифли и нз си кво си, съм чувала само истории.Сигорно може да имам няколко такива познати, ама са сиг 2-3, а тука изкарахте всички .,. Но тва при момчета съм го забелязала, ама при момичетата, вече не толко 'на мода'.

На всичкото отгоре Такива като тоя изрусенички водещи се по "модата" с педалските розови дрешки с хиляди надписи огромните очила кат на муха очите, Ботушки с крачоли в тях ще ти викат че си гей...
    Случвало ми се е да ми го кажат такива..
    И защо защото съм облечен с изчистени дънки кецове и суичар който не е розов не е женски и не е и такъв че да ми се вижда пъпа... Откъде дойте тая "мода" да си "Фйешън" Гей. Нямало лошо да се водиш по модата...Ако модата е такава има Не може да се различи "момче" ли е или курва...После що ни е такава държавата и закво 16 годишни се избиват по улиците...

Нещо направил ли съм ти бе
    ясно е че завиждаш момичетата ме харесват мн..най вече в у-ще и тва ми е достатъчно. само можеш да мечтаеш да си като мен

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Иска ти се ние сме мноого повече така че се примири и млъквай!
    Докажи.... ?
    Разходи се по центъра на който и да е голям град в бг.ще си го докажеш сам

Град
    ясно е че завиждаш момичетата ме харесват мн..най вече в у-ще и тва ми е достатъчно. само можеш да мечтаеш да си като мен
    как реши,че момичетата не го харесват?!

Ше ми направиш нещо с устенцата
    На кое по- точно мога ти завиждам? На тва, че си путкопоклонник и си готов да заприличаш на изнежено манафче заради некви мърли ли?
    По- скоро те съжалявам, защото явно няма с какво друго да впечатлиш жените, освен с гейското си излъчване.
    Опс 'жените' ли казах ?! Исках да кажа кифлите от 8ми клас.

Голям фен Аватара на Aicken
    фешън мен деба и гея
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

e i az popadam v tazi vazrastova granica ne s1m futbolist nqmam sranica v sait za zapoznanstvo piq mn rqdko e tova mi e parviq problem pu6a predi 4 godini ot gazariq gi zapo4nah da se ..... v glupaka e da imam markovi drehi v garderoba ama ve4e ne mi puka dal 6te nosq ekip ot 250 lv ili ot 30 lv !!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    ами и аз съм м/у 13-17 г. ама не съм така. Не пия, нито пуша, не ходя по дискотеки, нито по 'кафенца'.Това за Брат Питт малко не го схванах, и аз имам некви снимки на тела, смис на известни личности, и тва кво тряя да значи?А за тея въпросни кифли и нз си кво си, съм чувала само истории.Сигорно може да имам няколко такива познати, ама са сиг 2-3, а тука изкарахте всички .,. Но тва при момчета съм го забелязала, ама при момичетата, вече не толко 'на мода'.
    Такава си само не можеш да го осъзнаеш.Колкото момчета толкоз и момичета
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

аз съм на 15 .. и тфа че слагаш сички под общ знаменател не е много коректно.. да аз пуша.. понякога пием с фр.. но никога не съм била с разни курвенски никове .. не слушам нито хаус нито чалга ..съответно и не обикалям по дискотеките не за друго , а щото не ми харесва музиката ,, не се обличам като фолк певица и също доста се дразня на тези неща ..приятеля ми е на моите години

Благодаря ти! Мислех да пусна подобна тема в поредния отчаян опит да размера барем дали не е останал и някой нормален човек!Аз влизам във възрастовата ти граница (на 17 съм), което ме кара да се сблъсквам по цял ден с некви пълни абсурди! 12,13 годишни дето се чудят каде да си изпафкат цигарата и знаят повече псувни от дългогодишен хамалин, 14 годишни с нацупени снимки в огледалото (задължително им се вижда всичко възможно) и 17, 18 годишни дето чакат дилъра щото иначе немогат да ходат на даскало, че им треперат ръчичките! И викам си аз този начин на живот ли е ненормален или аз съм ненормална...

Град
    your Heart

xaxaxa

pro4etoh 3-4 komentara i kato vidqh kak se po4na "POVQRVAI MI AZ NE SAM OT TIQ" ili " NE SLAGAI VSI4KI POD OB6T ZNAMENATEL" ili "STAVAME DVE" i t.n. se setih za edna druga tema kadeto nqkoi be6e napisal kakvo e perfektnoto momi4e za nego ... i tam po doly moje bi 20 30 stranici sys komentari vsqka se ima6e za idealna vsqka se vpisva6e v granicite i taka natatak ... dori bqh vidql skype na edno ot tiq IDEALNI momi4eta 4e da vidq 6to za 4udo e tva... RAZO4AROVANIETO be6e GOLQMO !!! dano ste me razbrali !
    P.S. ... komentirate gi tiq "4udati individi" kazvate kolko e prav avtora na temata ama ne se zamislqte 4e i vie moje da ste mejdu tqh dori i da ne iskate ... ili po zle ...
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Re: xaxaxa

Цитирай Първоначално написано от MiracleMaker
    pro4etoh 3-4 komentara i kato vidqh kak se po4na "POVQRVAI MI AZ NE SAM OT TIQ" ili " NE SLAGAI VSI4KI POD OB6T ZNAMENATEL" ili "STAVAME DVE" i t.n. se setih za edna druga tema kadeto nqkoi be6e napisal kakvo e perfektnoto momi4e za nego ... i tam po doly moje bi 20 30 stranici sys komentari vsqka se ima6e za idealna vsqka se vpisva6e v granicite i taka natatak ... dori bqh vidql skype na edno ot tiq IDEALNI momi4eta 4e da vidq 6to za 4udo e tva... RAZO4AROVANIETO be6e GOLQMO !!! dano ste me razbrali !
    P.S. ... komentirate gi tiq "4udati individi" kazvate kolko e prav avtora na temata ama ne se zamislqte 4e i vie moje da ste mejdu tqh dori i da ne iskate ... ili po zle ...
    Ми да прав си ,но всичко е относително. Аз слушам хаос,гледам да се обличам добре,което може би си е фешън за вас,но това съм си аз и така изразявам себе си. Не всички фешъни и хаосъри са еднакви и мислят еднакво-Да,музиката и дрехите подсказват какъв човек си,НО това е малка част информация за даден човек. Както казв майка ми-всеки човек е една малка планета. И затова не трябва всички да се слагат под един общ знаменател-твърде повърхностна гледна точка. В България нещата седят странно-ако си облечен модерно,носиш скъпи дрехи и въобще изглеждаш като типичния фешън,значи или си разглезено дете на някой баровец,или си любовница на такъв (имаше една в класът ми на 17 ходеше с 60 годишен чичко). Ако приемате всеки човек по този начин има голяма вероятност да го подцените. Аз примерно чета,участвам в училищния парламент,карам се на хората по улицата като си хвърлят боклука,интересува ме глобалното затопляне тъй като на никой не му пука,мисля за бъдещето си и от уроци рядко ми остава време за дискотеки. Същевременно си имам и доста недостатъци,но това пак си е до гледната точка-за някой може да съм тъпа кифла,за други нещо повече от тъпа кифла...
    Малко се отплеснах дано сте разбрали какво исках да кажа...

Доста от написаното е вярно, но е написано така, че изглежда точно ' поставяне под общ знаменател '
    Stay up all night with the stars *

Евалата man, шапка ти свалям, всеки ден ни заобикалят такива празноглави надути пачи, които се мислят за страшно велики, но ако не друго поне се радвам, че не съм като тях и съм изградил някакъв стил на живот. И в този случай когато наемериш момиче, което е привлекателно (в умерени граници нали не изглежда на 26 като е на 16) сладко поне средно интелегнетно все усмихнато и не ти говори по цял ден през кой мол е минала и коя чанта си е купила, а ти бяснява за себеси и обменяте информация ти се чувстваш все 1 седиш пред жената на мечтите си На там ли отиваме??? Тва, че не слушам хаус или чалга, а oldschool Hip-Hop тва, че панталоните не са ми на данчо и гергана а са на DC тва, че косата ми не е зализана настрани а е яко гръмнала и че не нося слънчеви очила зимата, ме прави да изглеждам като клоун пред този тип хора и нещо наистина особено за хората, които наричам свои приятели и приятелки... Може да козя от време на време да пия малко повечко от време на време, но това което правя не може ни най-малко да се докосне до простотията на тези хора Заблудени малки пубери отчаяно се опитват да си съберът колкото се може повече грим на лицето на 14 години за да изглеждат като някоя проклета чалга тъпанарка, която си е завъртяла задника малко повечко от останалите... AWE ЕЙ АЗ АКО НЯКОЙ ДЕН ДАЙ БОЖЕ СИ ИМАМ ДЕТЕ, АЗ ТРЯА ДА ГО ДЪРЖА ВКЪЩИ В ТЪМНА СТАЯ ДО 30 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЗА ДА СТАНЕ НОРМАЛНО Държавата ни си ебава майката а те ни усмиват още повече ТРЯА ДА ГИ ИЗБИВАМЕ ЕЙ, тва не може да продължава така

Град
    Destanation unknown ((:
    Вчера ... станах свидетелка на разговор между две наааай - много 15 годишни момиченца, който направо ме хвърли в тъча . Да ги наречем М1 и М2 Съответно с музика, надута от телефона , чалга естествено .
    М1: Оф .. гладна съмм...
    М2: Ти луда ли си ма, няа да ядеш
    М1: Е па гладна съм ма
    М2: Една приятелка при един месец пъъъълно гладуване от 55 килограма стана 45
    При което следват едни възхитени погледи и от двете момичета .
    М1: Яяя .. бахти якото . Права си няма да ям . Ела да си купя цигари тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си