.
Затворена тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 337
    Да умират.

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: кифли,кифльовци,земни момчета/момичета и накъде отива св

Цитирай Първоначално написано от bishop
    Момчета - вече всяко момче е футболист. Може и да не знае от коя страна се рита топката, но задължително е футболист... или поне на снимки. На 13 години вече имаме профили във всички сайтове за запознанства, използваме за мото реплики от типа "S-class boy", "Heartbreaker" и т.н. В описанието ни са включени задължително снимка с футболен екип, снимка до някоя кола, снимка в тоалетна, снимка пред огледало с някои "фешън" дрешки. Вече носим дрехите на батко си, макар и те да са на 5-10г., но все пак са маркови. Вечер играем билярд, ходим по кафета и барове, пушим по кутия цигари на ден и забиваме по някоя мацка. Разбира се, слушаме хаус музика, ходим по партита и носим очила тип "маски", с цел да не ни виждат лицето много много - все пак трябва да излъчваме самочувствие. Прибираме се вкъщи, пускаме си pc-то и skype, естествено, където си чукваме лафчето с някои от приятелите ни - все пак имаме над 200 абоната, макар и някои даже да не ги познаваме.
    На 19 съм, пия, пуша, ходя по партита, слушам чалга и хаус, имам снимки в кола(моята) и в тоалетната, играя билярд и т.н., може да ми помислите дрехите за "фешънски", но аз бих ги нарекъл модерни. И повечето хора от обкръжението ми са тъй. И никой от тях не е празноглавец, макар че по-малките които си описал са. Няма нищо лошо в такъв стил на живот, нито означава, че си слаб ученик, просто това е начин за забавление, и е най-успешния. Едно общество от широкоскроени, общителни хора, които си прекарват супер. Не знам завиждате ли, комплексирани ли сте кво? И момичетата, които познавам, може да се нарекът "фешънки", но нямат нищо общо с тези 15 годишни глупачета, които описвате. Явно зависи от възрастта, аз от 16-17 почнах активно да "живея на центъра".
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    аз ся се сетих една друга теория която засяга мъжкото общество, така почвам начи момичетата на 13-14 търсят батковци на 16-17-18, момичетата на 15-16 търсят батковци с коли и пари над 18, а кво става с момчетата на 14-15-16 трябва да чакат да станат на възраст за да могат да карат кола?!? ей затва те седят пред пц-тата по 24 часа щот момичетата не им пука за тях... Естествено че има и изключения, но в повечето случаи е така
    ми чи как бе ти не знаеш ли новия лаф-момчетата на 14-15-16 излизат с 11 и 12 годишни пикли...даже ги карат да им духат разгледай темите на тея които са точно на 11 и 12-когато става на въпрос за гаджета "мойту милу е на 15"....

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Вчера ... станах свидетелка на разговор между две наааай - много 15 годишни момиченца, който направо ме хвърли в тъча . Да ги наречем М1 и М2 Съответно с музика, надута от телефона , чалга естествено .
    М1: Оф .. гладна съмм...
    М2: Ти луда ли си ма, няа да ядеш
    М1: Е па гладна съм ма
    М2: Една приятелка при един месец пъъъълно гладуване от 55 килограма стана 45
    При което следват едни възхитени погледи и от двете момичета .
    М1: Яяя .. бахти якото . Права си няма да ям . Ела да си купя цигари тогава.
    направо великолепно...

Аз нямам думи. Писна ми от такива надути момичета и момчета, които не мислят за друго освен алкохол, цигари секс и бой. Вече дори не ми се излиза вечерите за да не се срещна с такива празноглавци. И сега ще започнат да хранят наляво и надясно... ало я се оправете малко и се огледайте, че сте смешни с вашия "VIP начи на живот". Човекът пуснал темата си е много прав. Не се правете на много умни, а се осъзнайте кдъе се намирате. Смешници.

Град
    Da Projects
    И аз съм съгласен с теб.Класа ми са точно такива хора следователно нямам приятели,защото не пуша и не пия.Нямам намерение да се променям заради някви,които в други ден няма да ги виждам.
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Ооо...аз и на по-готини разговори съм ставала свидетел
    По време на час влиза една от съседния клас(кифличка и тя) и носи нещо на г-жата.В момента,в който излезе от стаята кифлите от моя клас(3 на брой) почнаха да си говорят
    -Бе видя ли я тая?!?!?
    -Ква е тая вълна където си я е сложила(имаше изкуствена коса),поне като ще се прави на мацка да си беше платила за истинка (погалва своята)!!(истеричен смях)
    -Брат и има бентли!
    (мълчание за осмисляне на информацията)
    -И кво от тва-погледния я на кво прилича!

bydi siguren 4e ne wsi4ki sa takiwa , no powe4eto..a we i ti si praw..na kade otiwa mladejta...naprawo i u levo

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от sku
    Ооо...аз и на по-готини разговори съм ставала свидетел
    По време на час влиза една от съседния клас(кифличка и тя) и носи нещо на г-жата.В момента,в който излезе от стаята кифлите от моя клас(3 на брой) почнаха да си говорят
    -Бе видя ли я тая?!?!?
    -Ква е тая вълна където си я е сложила(имаше изкуствена коса),поне като ще се прави на мацка да си беше платила за истинка (погалва своята)!!(истеричен смях)
    -Брат и има бентли!
    (мълчание за осмисляне на информацията)
    -И кво от тва-погледния я на кво прилича!

колко е важно кфа кола има брат ти....ебала съм го

Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
    Цитирай Първоначално написано от tiodora
    Абе чакай малко бе , всеки избира сам за себе си какъв да бъде и какъв не.. аз слушам хаус хода по партита и на дискотеки пуша цигари и пиа най много по един беилис, приателите ми са по големи от мен , а и съм сигурна че при половината тука е така , ама тва не значи че търсим момче с кола и пари и тва не значи че триабва приателиат ни да е с 5 години по голиам от нас.. ни най малко.. напротив .. за това ниама вазрастова граница.. всиако момче избира момичето с което иска да бъде ... ако се харесват аз не мислиа че триабва да има проблем във годините... всеки избира сам за себе си дали да бъде футболист .. дали да има снимка в сайт за запознанства.. дали тиа ще е разголена , пред огледалото , в баниата или до кола всеки решава каква ще е снимката на профила му.. а вече дали иска да е модерен като останалите си е негова работа.. аз мислиа че всеки има право на избор какав да бъде и никой ни най малко ще се води по твоето или на който и дае друг мнение
    ти трябва да си много заблудена ако си мислиш, че ако си на 14-15 и ходиш с някъв 10 години по-голям той е с теб, защото те обиЧкаааа тооооолкоооова мнооого, това са различни интереси на мен лично са ми смешни някви 12-13 годишни като ми се барнат с токчетата и цигарите по центъра, като си правят някакви разголени снимки (какво ти разголение то направо голи ) и много ми е интересно ако мама или тате види снимките какво ще каже " браво толкова съм щастлива давай в същия дух за какво са ти дрехи то бизнесът с дрехи не става" и за съжаление е така, защото в нашата преживяла трудни векове държава, сексът продава.. иначе да всеки има право на избор.. обаче винаги има два варианта : грешният и правилният
    kazvam samo , che vseki ima pravo da izbira kav da bade i nikoi nqma pravo da mu kazva dali e smeshno ili ne .. a tva za cigarite po centara , tokchetata i snimkite sam saglasna ;]] no az nikoga ne sam varvqla po ulicata sas cigara i tokcheta slagam v kraen sluchei ;]] taiii che mislq che izobshto ne sam zabludena , a naprotiv mnogo dobre znam che vsichko e prosto interesi ;]]]]
    Flames burning brighter
    Our bodies on fire
    The world disappears
    We go up in flames ..

Абе чакай малко бе , всеки избира сам за себе си какъв да бъде и какъв не.. аз слушам хаус хода по партита и на дискотеки пуша цигари и пиа най много по един беилис, приателите ми са по големи от мен , а и съм сигурна че при половината тука е така , ама тва не значи че търсим момче с кола и пари и тва не значи че триабва приателиат ни да е с 5 години по голиам от нас.. ни най малко.. напротив .. за това ниама вазрастова граница.. всиако момче избира момичето с което иска да бъде ... ако се харесват аз не мислиа че триабва да има проблем във годините... всеки избира сам за себе си дали да бъде футболист .. дали да има снимка в сайт за запознанства.. дали тиа ще е разголена , пред огледалото , в баниата или до кола всеки решава каква ще е снимката на профила му.. а вече дали иска да е модерен като останалите си е негова работа.. аз мислиа че всеки има право на избор какав да бъде и никой ни най малко ще се води по твоето или на който и дае друг мнение
    ти трябва да си много заблудена ако си мислиш, че ако си на 14-15 и ходиш с някъв 10 години по-голям той е с теб, защото те обиЧкаааа тооооолкоооова мнооого, това са различни интереси на мен лично са ми смешни някви 12-13 годишни като ми се барнат с токчетата и цигарите по центъра, като си правят някакви разголени снимки (какво ти разголение то направо голи ) и много ми е интересно ако мама или тате види снимките какво ще каже " браво толкова съм щастлива давай в същия дух за какво са ти дрехи то бизнесът с дрехи не става" и за съжаление е така, защото в нашата преживяла трудни векове държава, сексът продава.. иначе да всеки има право на избор.. обаче винаги има два варианта : грешният и правилният
    kazvam samo , che vseki ima pravo da izbira kav da bade i nikoi nqma pravo da mu kazva dali e smeshno ili ne .. a tva za cigarite po centara , tokchetata i snimkite sam saglasna ;]] no az nikoga ne sam varvqla po ulicata sas cigara i tokcheta slagam v kraen sluchei ;]] taiii che mislq che izobshto ne sam zabludena , a naprotiv mnogo dobre znam che vsichko e prosto interesi ;]]]]
    Flames burning brighter
    Our bodies on fire
    The world disappears
    We go up in flames ..

Flames burning brighter
    Our bodies on fire
    The world disappears
    We go up in flames ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    светът отива надолу... деградираме... романтиката почти изчезна... любовта и тя... това, което крепи света от разпадане, е модата... да - шибаната мода и робите й са завладели света... повече от 80% от човечеството ще следят модата, докато не стане модерно да не се следи... един вид НИКОГА! И всички тия кифли, кроасани и т.н. са роби на модата... роби са на един измислен свят, без любов, само с вричане в любов до гроб... и раздяла след седмица... замислете се, ако имате с какво - свестните хора са останалте по-малко от 20%, които ще си бъдат с различно мислене и ще бъдат приемани като идиоти, олигофрени, задръстеняци и т.н. Но те ще са хората, открили истинския смисъл на живота... деградация, деца, деградация...

Защо слагаш всички в възраста 13-17 години под един знаменател ... аз например не съм от описания вид .Иначе вече голяма част от днешното поколение са такива-за това си много прав.Лошото е ,че не могат да се осъзнаят.Имам само забележка към написаното(това е мое мнение де).Добре- според мен не е задължително като си казал че слушаш хаус ,да не слушаш и чалга.Кво ти пречи да слушаш и двата стила,защото на мен например нищо....Е ,да има някои които за да се изкарат много "фешън" казват че чалгата е ужасна и не я слушат ама я въпреки тва знаят текстовете на сички песни

не мисля че всички момичета са кучки с извинение аз например не съм такава не нося маркови дрехи, обувки, чанти и т.н днескащната мода е . . . просто и аз понякога кат излизам виждам някое момиче отдалече ти прилича на 17 годи6на а се оказва че е близо до 15. . . е кфо да говорим? това което е написано за момчетата е 100% имам фр които са правят на футболисти преждевременно са хаусъри и чалгари !
    иначе евала за темата радва
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Абе тая тема не я ли бяха заключили по едно време ?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Монтана
    Съгласна съм с разсъжденията ти даже ме накараха да се замисля...След няколко месеца излизам от възрастовата граница 13-17г (Ура!) без да съм се превърнала в "кифла" обаче после къде отивам 18-23 годишни зубъри, които са твърде уплашени да навлязат в истинския свят и затова се затварят в някой университет за още 5 години "мама меси, тати носи"? Или пък 18-... годишни, предали се, "обикновени" бълг. граждани, които живеят от заплата до заплата и постоянно се оплакват? или...ясно е, че всичко зависи от мен, а идеята на казаното до тук е, че "младите" не са единствения проблем на тоя свят, а това, което можем да направим ние е да се постараем нашите деца да не бъдат такива и да имаме надежда
    "Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."

Голям фен
    Ок де разбрахме, повечето (почти всички) не сте такива

Повече от фен Аватара на marjesa
    Първо браво за темата ! От много време не сме чели нещо реално.
    Но от друга страна общия знаменател ... И все пак всеки сам избира дали на 13 да е BITCH или на 16 - фешънче , houser4e Какво толкова вървим по модата Не мисля , че трябва да ги съдим. Всеки един от нас съм убедена , ме има яка фешън снимка.... или нещо от сорта. Всеки един се е напивал и е ходил по дискотеки ...
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм на 14..
    И като ги чета тези неща, се радвам, че майка ми е по-строга и не ме оставя до по-късно от 10..Колкото и да й се нервя понякога.
    Признавам си - ако наще ме пускаха до късно, сега сигурно щях да съм едно пропаднало момиче. Много съм наивна..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз не ходя на детски площадки, а на кафета и дискотеки. Т`ва ми е интереса, които се смята за бавноразвиващ се да си играе. На почти 17 съм. Като зарежем т`ва с модите, социалната заблуда е огромна. К`ви вечни любови и вричания на по 16-17 години пфффф злета...живейте си живота както ви се иска, без да е нужно да се оправдавате пред такива като автора на темата колко сте невинни...аз ще си дивея, ти си бъди примерен после аз ще имам спомени, а ти с гордост ще разправяш, че си бил примерен младеж... жалка история.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    < 33
    мм аз съм на почти 15 и да ходя по кафета , отнема ми 1 час пред огледалото , но не пия , не пуша , не се пиша кучка и тем подобни , не съм от тези , които с всяко яке имат обувки , чанта и т.н и в никакъв случай не спадам към курвичките ( повече , от които са ми връстници за съжаление и са толкова наперени , а не могат да си напишат 3те имена без правописна грешка ) .. Но повечето днес са от тези , които ти си посочил за съжаление ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Авторът на темата е безкрайно прав, аз като сравня себе си, когато бях на 13 и сегашните поколения... че да ви кажа честно аз на 13 още си играех с барбетата Разбира се има много изключения, не твърдя че всички са един дол дренки. Но аз се чудя за къде бързат всички деца, че толкова искат да порастнат... Аз не знам колко време има вече за едно дете да е дете, след като от детската градина ходят червисании от втори клас си бръснат краката Лошо стана да знаете и тенденцията за съжаление е да става все по-лошо
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нека позная. В 16 страници всеки казва колко е различен от описаното
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    Извън възрастовата граница съм ,но мога да кажа,че едно 18 нищо не прави.Някои прекрасни индивиди си остават каквито са си дори в университета,при положение,че мама и тате си ги гледат.След като живота ги поотупа осъзнават кое е важно,иначе и до тогава продължават лигавщините.Но това е по-скоро косвено наблюдение.
    Да,всеки ден общувам с момичета,които бих нарекла "кифли",познавам и момчета,с "качества",сходни с тези в първия пост на темата.Въпросът обаче е другаде.Искам да ги защитя.Защото нещата са твърде субективни.С много от тези момичета съм близка до някаква степен - говорим,помагаме си и т.н.,но когато стане дума за излизане,аз не мога да съм с тях.Защото ще идат на дискотека ,където аз ще съм с хора,които няма да познавам.Една друга природа,която не искам да познавам ще се отключи - първична,лигава и отвращаваща.Всичко зависи от социалната ти среда.За това вместо да висите по дискотеките,опитайте се да видите хората на дневна светлина ,когато стадното чувство и първичното не са обзели мозъците им.
    А за момчетата,с които общувам.Хм,понякога си мисля,че съм в първи клас - там същото ти дърпат чантата,когато те харесват и се гонят и бият.Не съм сигурна кое е за предпочитане,обаче,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си