Цитирай Първоначално написано от Paradise_Lost
Цитирай Първоначално написано от tiodora
Абе чакай малко бе , всеки избира сам за себе си какъв да бъде и какъв не.. аз слушам хаус хода по партита и на дискотеки пуша цигари и пиа най много по един беилис, приателите ми са по големи от мен , а и съм сигурна че при половината тука е така , ама тва не значи че търсим момче с кола и пари и тва не значи че триабва приателиат ни да е с 5 години по голиам от нас.. ни най малко.. напротив .. за това ниама вазрастова граница.. всиако момче избира момичето с което иска да бъде ... ако се харесват аз не мислиа че триабва да има проблем във годините... всеки избира сам за себе си дали да бъде футболист .. дали да има снимка в сайт за запознанства.. дали тиа ще е разголена , пред огледалото , в баниата или до кола всеки решава каква ще е снимката на профила му.. а вече дали иска да е модерен като останалите си е негова работа.. аз мислиа че всеки има право на избор какав да бъде и никой ни най малко ще се води по твоето или на който и дае друг мнение
ти трябва да си много заблудена ако си мислиш, че ако си на 14-15 и ходиш с някъв 10 години по-голям той е с теб, защото те обиЧкаааа тооооолкоооова мнооого, това са различни интереси на мен лично са ми смешни някви 12-13 годишни като ми се барнат с токчетата и цигарите по центъра, като си правят някакви разголени снимки (какво ти разголение то направо голи ) и много ми е интересно ако мама или тате види снимките какво ще каже " браво толкова съм щастлива давай в същия дух за какво са ти дрехи то бизнесът с дрехи не става" и за съжаление е така, защото в нашата преживяла трудни векове държава, сексът продава.. иначе да всеки има право на избор.. обаче винаги има два варианта : грешният и правилният
kazvam samo , che vseki ima pravo da izbira kav da bade i nikoi nqma pravo da mu kazva dali e smeshno ili ne .. a tva za cigarite po centara , tokchetata i snimkite sam saglasna ;]] no az nikoga ne sam varvqla po ulicata sas cigara i tokcheta slagam v kraen sluchei ;]] taiii che mislq che izobshto ne sam zabludena , a naprotiv mnogo dobre znam che vsichko e prosto interesi ;]]]]