Аз съм на 16 години и обичам да играя футбол не за да съм актуален а просто защото от малък обичам тази игра.Имам профил в сайт за запознанства,защото мисля,че там може да станат доста интересни нови запознанства и контакти.Не пуша,за пиенето мога да кажа,че ми се случва да пийна по 1-2 бири с приятели(според мен няма нищо лошо).Слушам музика,която ми харесва без значение дали е рок,рап,хаус или чалга.Не следя модата а и честно казано нямам и възможност да съм "модерен".Гледам просто да се обличам нормално и спретнато.Не съм някакво наперено лайно,което скача на бой на всеки срещнат само защото го гледа лошо.Много добре знам,че нито пушенето( в какъвто и да е било вид),нито пиенете решават проблемите,а напротив задълбочават ги.Ходя и на кафета с приятели от време на време,но препочитам да излезна и да поритам с приятели на теренчето пред блока,но уви вече почти не останаха момчета,които да искат да поспортуват малко.
За момичетата си адски прав.Вече взе да ми писва от "кифлите",които буквално са навсякъде.Вече всяка 12+ годишна пикла има поне една снимка по сутиен и прашки а някои дори и по фрапиращи.Ходят с натковци по 5-6 години от тях и се мислят за "безсмъртни".
И в крайна сметка всеки живее живота си както иска и с тази тема няма да променим нищо.Всеки има мозък в главата си,но не всеки умее да го използва.