Ami kfo da kaja mislq 4e e vqrno, no specialno za men - ne to4no! Xax nikoga ne s1m se pisala bitch ili ne6to takoa mrazq gi teq Брад Пит, Джони Деп, Дейвид Бекъм daje nz koi e sredniq , nqam si gadje , nikoga ne s1m hodila na diskoteka, ne s1m pu6ila, piq samo pred roditelite mi dokolkoto te mi razre6at, da na 13 godini s1m i imam profil v impulse - samo za kef , no nikoga ne s1m ka4vala polu goli snimki ili ne6to ot sorta , nqam mn drehi , o4ila i takiva raboti i 4esno kazano ne me intervat takiva ne6ta za6toto 4ovek jivee ne za v1n6en vid i drehi a za izjivqvaniqta i 6tastlivite momenti! S16to taka - da slu6am house i hip hop ama naistina go slu6am i moga da kaja 4e naistina mi lipsva tova 4e kato izlqza na ulicata nqa s koi da poska4am na lastik 4esno kazano ne znam kak da se 4uvstvam i se pak imam fr i semeistvo za koito jiveq a ne misli "pff koga 6e otida na disko" i takia ot sorta
Nz tfa e za men se pak mislq 4e ne vsi4ki sa taka no kato cqlo vsi4ko napisano za 13-17 godi6nite mom4eta i momi4eta e dosta vqrno