- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- редно или не, разговор с нея за секс
Imam adskiq problem taka de ne tochno problem no sys sigurnost e neshtu koeto me glavozamaiva...nachi imam si fr ot dosta vreme ispitvam silni chuvstva kym nego i adski me privlicha no oshte ne sme imali intimni vzaimootnosheniq predpolagam che e zaradi men zashtoto ne go dopuskam a prichinata e maika mi :d taka de neinite prikazki adski mn mi vliqqt dvete rqdko govorim za seksa no kogato tq zagovori se mychi da me ubedi che ne e redno za vyzrasta { 16-17} ... az tykmo bqh reshila da govorq s fr mi za sledvashto nivo i bam neinite dumi mi se nacepvat v glavata nz... adski sym obyrkana mama kazva po-dobre ne dei a tqloto mi kazva iskamm .... iii napravo nz molq spodelete neshtu po vyprosa shtoto shte se pobyrkam ...
7 точка от правилата
moderated by Coki
dobre kakvo tolkova ti kazva maika ti?!?!
I sorry no si na 16-17 taka 4e e na palno normalo ve4e pak i shtom go iskash :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Mi ako si sigorna 4e si gotova.....tqloto ti go iska.....ima6 mu doverie..... mi deistvai 16-17 e savsem normalno !!!
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
viz kvo mila, maika ti ve4e trqq razbere 4e ne si malka i da ne ti natqkva nekvi gluposti!!!!!!!!! davai!!! tvoi e zivota ne nein! kato iska6 napravi go! ne se kolebai! ne namesvai maika si vuv va6ta vruzka!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sry ma momi4eta na 13-14 ve4e ne sa devstveni a ti na 16-17!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе какво слушаш майка си ... ти глава нямашли си на раменете ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Imenno. Hubavo e da se slushat roditelite, no ima nqkoi neshta, koito se diktuvat ot surceto i tqh vseki chovek trqbva da gi reshi sam.Първоначално написано от CaSsPeR
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
не е баш така...ако тя има предвид 18 и нататък я послушай ,пък и поговорете по задълбочено...Първоначално написано от CaSsPeR
зависи и от нея а и от твоето мнение
naplyno saglasnaПървоначално написано от _|_LolipOp_|_
ne spomenava6 ot kolko vreme ste zaedno no 6tom mu ima6 doverie i smqta6 4e toi e 4oveka davai smelo...
i moita maika mi govore6e da ne mu puskam a u..ama az ne isdarjah bqh sigurna v 4oveka ,tqloto mi si go prose6e (na 16god i 8-9 meseca bqh, a vrazkata ni be6e v 4-q mesec .. sega o6te sme zaedno ..)i mislq 4e nikoga nqma da sajalqvam 4e e bil toi a i znam 4e sam go iskala!-tva mi stiga, maika i tatko.. nqmat dumata tuka
I ku4etata kato napravqt 1 godina i ne slu6at maika si ami moje i na neq da go na4ukattaka 4e 16 god .... zakasnqla si tvoite vrasni4ki na godina i polovina maksimum ve4e i deca imat
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
ем принципно е добре да се вслушваш в съветите на майка си...ама не и за това...разбирам да беше на 13 години-да!!! ама щом се чувстваш готова и го искаш...сигурна си в човека тогава не виждам проблем...тва че майките са живели в едни времена дето са го направили на по 18 години от там се почва и "Щом аз го направих на толкова и ти трябва да постъпиш така!" не мисля че е правилно...никой не трябва в това отношение да зависи от друг...сега ти е времето на теб и това си е... така че аз мисля че след време ще те разбере действай си смело и умната...Успех!![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ti si na 16-17 tai 4e mislq 4e si dostat14no golqma da moje6 sama da re6i6 kakfo da pravi6 i kakfo ne![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ama ti luda li si???xaaxax i na men maika samo mi opqva6e kolko trqbva da vnimavam,i ko stana nakraq parviq pat troika,i to s nepoznati,taka,4e deistvai,6om ti se ebe kav e problema,kato go napravi6 samo 6te sajelqva6,4e tolkova vreme si otlagala.vrazka bez sex e tapo mnoogo tapo
![]()
ми ти и нА 20 да станеш пак майка ти ще ти го казва,ще бъде притеснена за теб .. незнам,според мен тая възраст е съвсем нормална за такова нещо пък и щом го искаш и се чувстваш сигурна в приятеля си-Давай!
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Дали е правилно, че ти влияе по този начин или не..не знам.Но очевидно това,коети ти е казала ти пречи и дори да го искаш няма да можеш да се отпуснеш. А в секса е нужно да се чувстваш комфортно и да се отпуснеш.
Не знам колко сте близки, но аз на твое място бих си поговорила с нея.Индиректно, но бих си поговорила. Просто да и споделиш отношенията ти с това момче, че държиш на него, че е мил и грижовен. Ако не се познават да ги запознаеш, защото очевидно тя изпитва някакъв страх. Просто по някакъв начин да й покажеш, че може да ти има доверие. Че си отговорна. Одобри ли момчето и запознае ли се с него ще се чувства по-сигурна и ще види, че не си вечецонова малко момиче, за което тя те мисли.
Живеем в 21 век,хубаво е че майка ти си казва мнението,но ти в крайна сметка решаваш какво ще правиш.Щом ти се прави секс-прави го.
За една майка детето и винаги ще бъде малко и ще гледа да го пазисама си прецени в този случай
6tom ti go iska6 napravi go,i moqta maika govori takiva ne6ta no az go napravih bez tq da znae i ne se vliqeh ot neinite prikazki
Направи го! Изобщо не слушай маикати,щом се чувстваш готова даваи!!! :) :) :) И мойта маика ми казваше да не го правя ама кой я слуша :)
Mnogo vi blagodarq che otkliknahte pomognahte mi mnogo se pak ostava malko kolebanie... no e hubavo chovek da chue i drugo mnenie blagodarq![]()
Аз пък съм на мнение, че е необходимо да се изчака.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Мисля че маика ти ти навлиза твърде много в личното пространство и ти се бърка в личния животПълни ти главата с глупости, защото се съмнява да не стане някой каф ако приятеля ти е несериозен
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
аз казвам по добре да отидеш в девически манастир . тка ще е наи сиг и маика ти ще е спокоина..... ако ли пък не ..... еми Еб* му маааата
Не целта е цел, а пътят
Аз пък смятам че когато човек почва да води полов живот преди да навърши 18 трябва да има подкрепата на родители си защото ако нещо се случи(бременност,болест,...) те ще те оправят защото все още ще си тяхна отговорност. Мисля че и сама осъзнваш че не ти е времето още щом не можеш просто така да се оставиш по течението...Защо не се задоволявате само с ръце и уста?
Да дава..ок...а после като се пуснат теми от типа на :"О не бременна съм ! ПОМОЩ" ти ли ще си виновна ?(говоря за малка шматка )Първоначално написано от malkata_shmatka
Съвета на майка ти е напълно нормален ! Все пак тя ти е майка и не ти желае злото !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?