- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се тревожа ли?
съжалявам ако има други такива теми, но нямам време да търся...приятеля ми има най-шибания навик да си го вкарва без презерватив в първите минути на начия акт..питам.. да се тревожа ли?![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ami to si zavisi ot priatelq ti.
Eating isn't cheating - Arnold
bez prezervativ mu e kef na 4uvek![]()
нормално ама последствията после въобще не са веселиПървоначално написано от BoSSMan
![]()
Emi kef mu e na 4oveka,aama ako ima nqkoq bolest i na tebe mn "kef" 6ti staneOtdrupni se ili mu kaji da si go sloji..az taka pravq.... Sled kato ti gleda onaq rabota nai nqma ni6to sramno v tova da mu kaje6 , 4e iska6 s prezervativ da go pravite
Ако няма никакви болести,проблем няма спокойно..Правя секс от 3 години и винаги съм го правила така,също така майка ми е акушер-гинеколог и много добре знае,че го правя така.Спокойно няма проблем.Има една течност,която се отделя през цялото време на акта и съдържа количество сперматозоиди,но не се притеснявай,защото за да стигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да бъдат "изстреляни"Спокойно не се притеснявай
![]()
Ami az li4no ne se pritesnqvam i s moqt prqtel go pravim bez prezervativ :) :)
Полезно!Първоначално написано от SneJna_
Не е зле повече хора да го прочетат това, а не да питат простотии дали като я е пипнал с ръка и е имало преди 10 мин сперма и се е изтрил може да забременее![]()
Пълни простотии
+1
Първоначално написано от amatorium
To4no!!! kaji mu 1 2 pati i 6te se seti...az li4no go pravq bez.....
Go HarD, Or Go HOME ! ! !
+1Първоначално написано от SneJna_
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
-103355465Първоначално написано от PoLiToOo
Това е пълна глупост разбира се. Бременност е напълно възможна при такъв полов акт. Има много за какво да се притесняваш.
Моят съвет е да поговориш с приятелят ти, че това те притеснява. Или просто му кажи, че ако иска да стане тати ще продължите по този начин.
dali da se trevoji6?! mi as bih se za6toto dori malkite 6ansove za gaf su6testvuvat! ili mu napravi zabelejka ili po4ni hap4eta!![]()