.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Да се тревожа ли?

съжалявам ако има други такива теми, но нямам време да търся...приятеля ми има най-шибания навик да си го вкарва без презерватив в първите минути на начия акт..питам.. да се тревожа ли?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

napravi mu zabelejka ili se otdrapni .. i mo qizqvqva takiva jelanie no kato go pogledan lo6o ili se stegna ili se drapna ,se use6ta i si slaga kondom4e

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami to si zavisi ot priatelq ti.
    Eating isn't cheating - Arnold

bez prezervativ mu e kef na 4uvek

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от BoSSMan
    bez prezervativ mu e kef na 4uvek
    нормално ама последствията после въобще не са весели

Emi kef mu e na 4oveka,aama ako ima nqkoq bolest i na tebe mn "kef" 6ti stane Otdrupni se ili mu kaji da si go sloji..az taka pravq.... Sled kato ti gleda onaq rabota nai nqma ni6to sramno v tova da mu kaje6 , 4e iska6 s prezervativ da go pravite

Ако няма никакви болести,проблем няма спокойно..Правя секс от 3 години и винаги съм го правила така,също така майка ми е акушер-гинеколог и много добре знае,че го правя така.Спокойно няма проблем.Има една течност,която се отделя през цялото време на акта и съдържа количество сперматозоиди,но не се притеснявай,защото за да стигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да бъдат "изстреляни" Спокойно не се притеснявай
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Ami az li4no ne se pritesnqvam i s moqt prqtel go pravim bez prezervativ :) :)

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    Ако няма никакви болести,проблем няма спокойно..Правя секс от 3 години и винаги съм го правила така,също така майка ми е акушер-гинеколог и много добре знае,че го правя така.Спокойно няма проблем.Има една течност,която се отделя през цялото време на акта и съдържа количество сперматозоиди,но не се притеснявай,защото за да стигнат сперматозоидите до яйцеклетката трябва да бъдат "изстреляни" Спокойно не се притеснявай
    Полезно!
    Не е зле повече хора да го прочетат това, а не да питат простотии дали като я е пипнал с ръка и е имало преди 10 мин сперма и се е изтрил може да забременее
    Пълни простотии

+1

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami to si zavisi ot priatelq ti.

To4no!!! kaji mu 1 2 pati i 6te se seti...az li4no go pravq bez.....
    Go HarD, Or Go HOME ! ! !

+1
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    +1
    -103355465

Това е пълна глупост разбира се. Бременност е напълно възможна при такъв полов акт. Има много за какво да се притесняваш.

Моят съвет е да поговориш с приятелят ти, че това те притеснява. Или просто му кажи, че ако иска да стане тати ще продължите по този начин.

Цитирай Първоначално написано от elab
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    +1
    -103355465

Това е пълна глупост разбира се. Бременност е напълно възможна при такъв полов акт. Има много за какво да се притесняваш.

Моят съвет е да поговориш с приятелят ти, че това те притеснява. Или просто му кажи, че ако иска да стане тати ще продължите по този начин.
    напротив не е напълно възможна..хахахахахах
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

dali da se trevoji6?! mi as bih se za6toto dori malkite 6ansove za gaf su6testvuvat! ili mu napravi zabelejka ili po4ni hap4eta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си