- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
Ами май само веднъж.. лекичко подпийналаПътят от вратата до леглото ми е кратичък..
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
mi vrushtal sam se ne malko pati podpiilnal ama chak murtvo piqn ne..![]()
maaaalko..![]()
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll
хех само един единствет път и наще не мъ разбраха
аз не пияи ми се струва много грозно да видиш пияно момче а още по грозно е да видиш пояно момиче!
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, доста пъти, даже е имало случаи като се прибера и да не помня на другия ден, че съм разговаряла с наще.![]()
![]()
Ох то да беше само един път!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Преместих се в съседната къща в 8ми клас и кажи речи съм сам , само наще ме проверяват , едит път седмично да ми влязат стаята и тва е ...Така че се прибирам пиян доста често напоследък а пък ако не се прибера и майка ми като ми званне да ме събужда понеже вратата заключена аз казвам "еи ся стаам" и са прибирам през туи времеи още хиляди далавери съм правил и даже наще мислят , че не пуша и пия даже незнаят че излизам хуахуах
![]()
![]()
![]()
редовно, вие какво искате да се напия и да чакам да изтрезние и след това да се прибера в нас ли ?Все едно родителите ми не са се напивали на мойте години, нищо срамно не виждам в това![]()
нямам спомени дали съм се прибирал пиян![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
С точност незнам колко пъти(НЕ СЕ ПРАВЯ НА ПИЯЧ ! ) Иии най-смешното е че майка ми винаги ме е хващалаНо вече ми дойде акъла,алкохол по-малко - любов повечеЕ
![]()
Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!
Пияна- не, леко пийнала (развеселена)- да, обикновено след някой рожден ден или концерт, но не са ми правили проблеми за това.
Мда.. и то много често се е случвало![]()
Е пияна не съм се прибирала, но преди 3 години се събрахме в къщи да празнуваме нова година.. Още в 10часа гушнах бутилката с текила и до 11 и нещо вече доста я бях поопразнила, та бях гушнала след това един леген и бях заспала![]()
Проспах новата година и се сабудих с ужасен махмурлук и толкова повръщах ..![]()
че вече не пия
![]()
![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
на кирка не... =]
4-ri puti... na 4-tia me fanaxa 6toto mn povru6tax iiiiiiii tfa be6e predi 2-ve godini... tragedia xora ot togava ne sum pila. nai-mn ena 4a6a bira kolkoto da ne e bez ni6to. oba4eeeeee tfa nikoga niama da go zabravia kak me gledaxa! absolutno ni6ty ne kazaxa. iiiii taia slu4ka me promeni totalno. se edno porasnax za edin den...dori zex da u4a i da se staraia pove4e, no lo6oto e 4e niakaksi ne mojax da si pojiveia tolkova kolkoto iskax. jal mi e kato vse o6te gledam priatelkite mi da se zalivat i da se praiat na kfoto ne sa xem "uj" sme golemi...I edin suvet za si4ki momi4eta deto 6te go pro4etat - niama ni6to po-lo6o ot piano momi4e nasi4koto otgore mom4etata ne vi misliat zaaa mn gotini a za nekfi dety mogat da iz4ukat taa ve4er ili prosto porednata v spisaka...
Ооо да, беше жестоко...И имаше скандал за 2 неща: че се прберам мн късно и че съм пила... Абе ебе ме, преди тфа беше яку
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
samo edin pat sam se prebirala piqna i maika mi vika ili si napita ili napu6ena az i vikam imam koliki v glavata no be6e samo edin po prostata pri4ina 4e vtoriq pat ne stignah do nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!
Един,два пъти.Майка ми толква странно ме гледаше,не можеше да повярва сиг че това съм аз![]()