.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 271

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Ами май само веднъж.. лекичко подпийнала Пътят от вратата до леглото ми е кратичък..
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

mi vrushtal sam se ne malko pati podpiilnal ama chak murtvo piqn ne..

maaaalko..
    llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll

хех само един единствет път и наще не мъ разбраха

аз не пия и ми се струва много грозно да видиш пияно момче а още по грозно е да видиш пояно момиче!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Не!
    [b][i]Je t'aime au-del

Да, доста пъти, даже е имало случаи като се прибера и да не помня на другия ден, че съм разговаряла с наще.

Супер фен
    Град
    България
    Ох то да беше само един път!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Да,но това не е нещо,с което се гордея!

Преместих се в съседната къща в 8ми клас и кажи речи съм сам , само наще ме проверяват , едит път седмично да ми влязат стаята и тва е ...Така че се прибирам пиян доста често напоследък а пък ако не се прибера и майка ми като ми званне да ме събужда понеже вратата заключена аз казвам "еи ся стаам" и са прибирам през туи време и още хиляди далавери съм правил и даже наще мислят , че не пуша и пия даже незнаят че излизам хуахуах

да е майка вика необичайно щастлива си и много се пулиш

Голям фен Аватара на 24white24
    редовно, вие какво искате да се напия и да чакам да изтрезние и след това да се прибера в нас ли ?Все едно родителите ми не са се напивали на мойте години, нищо срамно не виждам в това

Прибирал съм се доста пиян ама не ме усетиха.

нямам спомени дали съм се прибирал пиян
    Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!

С точност незнам колко пъти(НЕ СЕ ПРАВЯ НА ПИЯЧ ! ) Иии най-смешното е че майка ми винаги ме е хващала Но вече ми дойде акъла,алкохол по-малко - любов повечеЕ
    Пътищата се разделят,но и се пресичат истинските приятели никога не се отричат!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Пияна- не, леко пийнала (развеселена)- да, обикновено след някой рожден ден или концерт, но не са ми правили проблеми за това.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Мда.. и то много често се е случвало

Град
    Банско
    Е пияна не съм се прибирала, но преди 3 години се събрахме в къщи да празнуваме нова година.. Още в 10часа гушнах бутилката с текила и до 11 и нещо вече доста я бях поопразнила, та бях гушнала след това един леген и бях заспала
    Проспах новата година и се сабудих с ужасен махмурлук и толкова повръщах .. че вече не пия
    So that each and every woman could find her perfect guy

Град
    София
    на кирка не... =]

4-ri puti... na 4-tia me fanaxa 6toto mn povru6tax iiiiiiii tfa be6e predi 2-ve godini... tragedia xora ot togava ne sum pila. nai-mn ena 4a6a bira kolkoto da ne e bez ni6to. oba4eeeeee tfa nikoga niama da go zabravia kak me gledaxa! absolutno ni6ty ne kazaxa. iiiii taia slu4ka me promeni totalno. se edno porasnax za edin den...dori zex da u4a i da se staraia pove4e, no lo6oto e 4e niakaksi ne mojax da si pojiveia tolkova kolkoto iskax. jal mi e kato vse o6te gledam priatelkite mi da se zalivat i da se praiat na kfoto ne sa xem "uj" sme golemi...I edin suvet za si4ki momi4eta deto 6te go pro4etat - niama ni6to po-lo6o ot piano momi4e nasi4koto otgore mom4etata ne vi misliat zaaa mn gotini a za nekfi dety mogat da iz4ukat taa ve4er ili prosto porednata v spisaka...

Град
    In Your Dreams...
    Ооо да, беше жестоко...И имаше скандал за 2 неща: че се прберам мн късно и че съм пила... Абе ебе ме, преди тфа беше яку
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    veliko tarnovo
    samo edin pat sam se prebirala piqna i maika mi vika ili si napita ili napu6ena az i vikam imam koliki v glavata no be6e samo edin po prostata pri4ina 4e vtoriq pat ne stignah do nas
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Един,два пъти.Майка ми толква странно ме гледаше,не можеше да повярва сиг че това съм аз

Град
    Sofiя
    Да,прибирала съм се но,като съм пияна веднага се мятам в леглото и баща ми не разбира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си