- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
Аз по принцип не пия - тъпо е.Но преди като порках повече, се е случвало 1-2 пъти да се прибера пияна, ама лекичко - когато вече почва да ме пуска.. и не ме усетиха, аз само си легнах и реанимирах...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
прибирала съм се 2 пъти...........но не сериозно те така и не разбраха![]()
HE !!!![]()
![]()
![]()
ако отговорът ми трябваше да е да...сега най-вероятно нямаше да
пиша![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
дааа един път така се напих че ме държа 5 дена![]()
![]()
на 3 ден като отидох при лекарката в даскало като ме видя каза: махай се нямам отрезвителни
![]()
![]()
![]()
иначе си се прибирам пиян.. но избягвам
![]()
... no comment ...
Напивала съм се един единствен път,това беше тая година на екскурзията и не съм особенно горда с това.Наще нямаше как да ме видят, а и аз после им казах... Нищо не ми казаха.
![]()
Само баба ми ми дудна малко....
Напих се от любопитство, на следващия ден ми беше кофти и честно казано не ми се иска да го правя пак...
Не ми е интересно вече!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не пия алкохол![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ем да ,усещат ме ,но се правят на ударени щот не им е приятно да разговарят,но аз се осъзнах и не сам се напивал от 15 сеп
оо мн често![]()
Напивала съм се, но не е било нищо сериозно. Наще са ме виждали само веднъж пияна - напих се в тяхно присъствие, а в другите случаи когато се прибирам те вече спят![]()
То не беше точно напиване ама, бях замаян и гледах да си легна по - бързо. Щото татко види ли ме ще изтрезнея на бързо.![]()
Не, аз не пия.
Нов ник: Cassidy
дам 1 път но наще не разбраха не бях в много лошо състояние .... друг случай братовчедка ми ми беше на гости и дойде на рожден ден с мене и се напи много яко и с едно момче я влачихме до нас
(тогава не ми беше много смешно) и се чудех как да я скрия от наще но успях малко трудно щото си с 10кг повече от мене
и накрая вместо да ми благодари че см я покрила ми каза "ти ми одари главата от таблата на леглото"
тогава ми идеше да я убия
![]()
![]()
еххх спомени
![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
оная вечер ...
аз: Отиам до кенефа и си лягам.
.. след кенефа ...
майка ми: Ти да не си пил ?!
аз: Еми-и-и ма-алко ...
майка ми: а бе не е малко ама айде ..
аз: добре ...
майка ми: айде лягай ...
аз: да
...![]()
Fuck
The
Universe !!!
С пиенето на тази възраст нещата стоят различно.Това е понеже още човек не знае кога да спре, какво ще стане и какви са последствията.
За целта от 6-годишен ме карат при всеки възможен случай на масата да ударя поне 50 грама ракия. Причините са, че после по-трудно ще те хваща алкохола, след като свикнеш веднъж и няма да се излагаш..(понеже другите ще се напият преди теб, а като няма компания няма и пиенеако има - значи имаш проблем), по принцип има тенденция хората които не пият или не им е давано да пият, след години да наваксват с алкохола в големи дози
.. пък и вкъщи като пиеш има кой да те наглежда..
От там нататък след като вече си самостоятелен човек.. според мен имаш 2-3 пъти право на грешка. За да видиш до къде може да се стигне и да осъзнаеш кога трябва да спреш. Признайте тези който сте драйфали, че като сте пийнали ви е било кеф обаче като сте драйфали ви се е искало да умрете. . така че какво по-хубаво от това да си знаеш мярката и да спреш на 50 грама разстояние от лошите моменти
Инъче евала на автора - добре разсъждаваш.
BeCaUse I CaN!
да, един път бех мотика пиана и мн ме беше страх да се прибера, ама накрая се престраших и като се прибрах наще ги нямаше - оказа се че са отишли на църква![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, прибирала съм се пияна, ама наще така или иначе не разбрахаПък един път бях се напила вкъщи с домашна ракия
Олее, ужс
Майка ми се провика малко, а баща ми се ядоса шот сложих вода в ракията му
![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Аз съм се прибирал вкъщи 2 пъти пиян.Първият път беше на нова година а вторият път на рожденния ми ден.Наште не ми викаха просто бях попийнал така колкото да залитам и това беше.