- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
НА КЛАДААА!! УБИЙТЕ Я С КАМЪНИ !!Първоначално написано от the sad girl
The Spark
Обаче с каква гордост го казваш само...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
мно ясно всички минаваме по тоя път ..някой по рано други по късно ... сички сме в голямия филм чесно ви каам ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Случвало се е 1път...обикновено след такива случаи оставам да спя където съм и не се прибирам,ако е толкова сериозно положението![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ооооо да.
Ама не много пъти - гледам да изтрезнея докато се довлека до у дома...
Ч и съм си драйфала в стаята.......
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми кво ся- не пия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Edin pyt sled edin kupon se vyrnah piqn!Zvynah na nqkoi i mu kazah da me pribere!Okaza sa 4e 4oveka e ot skype i jivee v drug dale4en grad!Okaza se 4e neznam kyde jiveq!SLed 1 4as stoene na nekvi stylbi se pravih na partizanin no vmesto da otida v nas otidah na tavanskata ni nz kak sym otkliu4il!Spah i posle gsm-a mi kato zvynna se okaza 4e e mama!Gledam 4asa to 23:30.Pribrah se krivo lqvo.I mama me razbra i ne kaza ni6to! Predi tova povyrnah 3 pyti!Kazaha 4e sym hodil bos do mazata za voda! I sa me ritali ,,priqtelite mi'' Ve4e ne se sybiram s tqh! I ne sym se napival ot togava
Първоначално написано от ScionOfStorm
разбира се,ама нищо не ми казаха....
someone else...
Прибирала съм се пияна,на наше тогава спяха и намяше проблем...
Ax posledniq pat kogato se napih mn qko beshe na 25dekemvri... prosto otidoh na gosti vecherta malko da se porazvedrime iii est che imashe alkohol pishme si govorihme si i ko stana qvno sam se napila ddze pribrah se rano kam 21:30 - 22:00h dobre che maika mi q nqmashe samo baba mi i dqdo mi bqha v kashti... ta az naprao0o mn zle se poluchi vsichko beshe vv... blq taa povarnah de ii do den dneshen nikoi ne e spomenaval nishto pred maika mi... ee ma mn qko si beshe
![]()
prekarah si mn dobre
mislite mi ne bqha za momcheto koeto obichkam
![]()
//ВсЕКи миГ е още едИн шаНс да се усМихНеш//
Така ееее !Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
>>> House Music <<<
Срам ме е да се покажа пиян пред нашите![]()
Аз на купони по принцип пийвам в началото и като усетя че се замайвам спирам. После до 2-3 часа ми няма нищо и се прибирам чист като сълза![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
NIKOGA!
pila sum use6tala me e no ni6to ne mi e kazvala...
na nova god mn pih napih e qko s vodka draifah 7 pyti iiii ne razbra![]()
ot togava ne smeq da prepivam samo po partita tuk tame malko alkoholec vrakvam![]()
uspe6ta si me ama se e otkazala ot men daje zaedno si piem.. zemem si po 1 butilka i op na stylbite na kino iztokaide posle 2-ra
pi4 e![]()
Много рядко![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хаха аз като се сетя за първия път като се напих.......леле ужас толкова тъпо не съм се чувстала никога.
Прибирам се аз,ама мн рано кам 8 часа и лягам веднага,но сестра ми беше на компа в мойта стая и аз няма ко да й кажа и й вика''Какоо напих са'' и се хиля като побърканаи тя ''спи спи''.
После малко ми се кара и ми каза повече да не се напивам така.
И не каза на никого де.Пък и да беше казала наще само щяха да се базикат с мене.Те ми дават да пия,но сестра ми не![]()
А вие прибирали ли сте се трезвени?![]()
Мен един път брат ми ме напи в една дискотекаИ после мама на него му зя...Знате ли колко беше забавна гледката.Гадняра се опита мен да ме обвини,че аз съм искала да пия,ама не мина номера..
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Да......единия път бях с дядо ми........![]()
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .