- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
да,ама веднага съм влизала в банята и не са ме хващали
da v4era ama vednaga v neknefa i posle v moita staq i ne razbraha
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Za sega nesum se pribirala piqnaAma nikoga ne e kusno...
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
три или четери пъти съм се напивала по сериозно но не съм спала нас а в една приятелка ...веднаж пиинах малко повечко и се прибрах нашия беше буден но се държах на положение
обаче стоях при него много малко в рамките на 1-2 мин.
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Прибирала съм се пияна, но не са ме усещали, щото аз седя и нищо не правя, нито говоря нито нещо... И за сега не съм имала проблеми
Много ми беше интересно да прочета коментарите.Прибирал съ се много път след доста пиене но някак си не ме е хващало толкоз че да повръщам и да не мога да се държа на крака.След пиене винаги се прибирам и нашите ме усещат че съм пил малко ама не ми казват нищо.Също така и си имам мяркаи най-важното знам какво говоря,и знам кога да спра!!!![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
даже са ме прибирали няколко пъти![]()
няколко пъти,но не съм бил толкова пиян,че да не си стоя на краката.. само че на единия път като се прибрах и те бяха на компютъра в моята стая..и ме видяха и им викам някой тапак ми е сипал нещо в капито и затова и толкова рано се прибирам че ми е лоошо
![]()
![]()
7 ГОДИНКИ СЪМ СЕ ПРИБИРАЛА НАДРУСАНА,ДАЖЕ БЕЗ ДА ДРУСАМ НЕ ИЗЛИЗАХ ОТ НАС,ПИЯНА МНООООО ПЪТИ С КОЕТО НЕ СЕ ГОРДЕЯ
Аз пиян съм излизал от нас.
За да се прибирам не помня... сигурно.
Daaaaa i piqna i napu6ena... :]..sqkfa sam se prebirala ama na6te ne sa me razbirali 6ot sa glamavi
първо , да отбележа , че не правя попринцип така , ноооо според ситуацията на едно рд...
макар че , по-точно бих казала , че не съм се прибирала - едни фр ме замъкнаха от купона до нас (някак си)![]()
![]()
![]()
![]()
хах , ужс , после![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ии повече - не. резултата беше , че вече не ме пускат наще толкова често да излизам и тн... абе не е работа алкохола. хДД
хах последната година баща ми рядко ме виждат трезвен![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Me tooПървоначално написано от Зелената фея на отбора
JUST DANCE!!
не и няма да го правя!![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
ОоОоО... Дам, прибирала съм се толкова пияна, че едва осъзнавах нещата около мен... Нашите обаче спяха и нямаше проблеми... По-късно през нощта се събудих и повръщах и си мислех, че нашите нищо не са разбрали... А мама на сутринта ме бъзика: " Пиянка!"![]()
Пиенето е едно от най-гадните неща в живота,дано го забранят скоро или нещо стане,че да изчезне.
Да 2 пъти съм се прибирала пияна, лошото е, че единия път родителите ми бяха будни а аз дори не знаех какво приказвам, даже заспах докато мама ми четеше конско.Беше доста неприятно, защото на другия ден просто ме беше срам да я погледна, за разлика от майка ми, баща ми пък ме скъса от бъзици.Радвам се, че втория път спяха, и нямаше проблеми.![]()
Everything happens for a reason..
Все още не и се надявам да не стане щото майка ми работи в болницата и толко пъти ми е говорила да не пия че направо ше ме разтреля![]()
оо .. последните ми дни като бях прии баща ми с братовчедката взехме вино и водка.. нарочно исках твърд алкохол защото исках да се напия мноооооого якуу като за последно ...*все пак последния ми път при баща ми сиг за близката 1 2 годинии изобщо в българия.. * та спахме с нея у нас и пихме .. аз таи пих не беше мн ама за 20тина мин сиг 2 3 чаши големи с вино и водката.. мн таи ми доиде :Д повръщах чак.. на следващия ден тати разбра
и барабар с него цялата къща .. баба мнооого вика ама много. а тати се хили мн цял ден като го питам "къде е водата(сока)" и тои "е нз ама водката е долу еи там "
спр мн му се извинявах обясних му ситуацията тои нищо не ми каза само че и тои бил така като бил на моите години
но сериозно много се смя човека.. чуха се с маика по тела тои и каза ама тя сиг не го е чула ли нз тя нищо не ми каза ако го беше чула мн щеше да ми вика .. та така това ме навежда на мисълта че не го е чула и не знае нищо.. да вмъкна нещо .. супер много ме е срам от този пък супер много!! (: по принцип пия ама не толкова и не така .. )
сер мн мн мн ме е срам
![]()
Не, не пия.
Аз съм на 13..1 път, когато нашите не бяха в БГ, се напих много яко.Смесвах алкохол.Брат ми ме намери на улицата, бях седнал и чаках 1 приятели да си купят закуски.И ме отведе вкъщи и ми зя много време.Чак до повръщане се стигна.Разбрах грешката..Той не каза на нашите..Сега още се сещам как майками се обади тогава кат бях пиян и ми вика "обичам те" и аз и го казах..Много ми е гадно за това и вече никога нема да пия толкова.Кажете ми как да спра да мисля за това постоянно ме измъчва![]()
е това вече е тема на която не мога да отговоря ЕСТЕСТВЕНО! ако не се прибереш поне 1 път пиян какъв мъж си...Баба ми вече свикна както и майка ми и като ме видят пиян веднага над кенефа щото аз по-малко от 2 двуцевки и шишенце мента не пийвам![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
ОО мдааа на връх на рождения ден на баща ми,миналия петък хахха.. Преебах му празника..А иначе и друг път се е случвало![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.