.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 271

Град
    Шумень
    Не и едва ли скоро, не мога обаче да разбера кво ми е якото да пиеш кат каруцар?? Гъзария ли??

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Прибирала съм се приятно почерпена, но не ми е личало или поне наще нищо не са ми казвали
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

kogato sam piqna ne se prebiram, 4ak na sledva6tiq den kam 13:30

Град
    Plovdiv
    хихих да редовно .Сноши пак така се прибрах ама ми е простоне все пак бях на сватба и бях шафер
    Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Пропих алкохол 8 клас ! първото ми напиване беше тогава в нас сам изпих водка и ракия мешено помня мн ми хареса как бях кот космонавт ,но после ми стана лошо лежеше ми се бях сам в нас и наще се прибраха и ме видяха паднал на земят и ми викат кво си правил бе , аз викам а спи ми са малко ,неадекват се държах ,не зн кво става с мене ! после почна мъкта в кенефа и мн ме беше срам,но те не го приеха мн лошо само ми се смяха !

и след тва ощя няколко пъти ме беше срам сега даже се напиваме заедно и аз пак съм под масата ! прибирам съм се целия във вино и собствен сос озеленен и съм сядал на масата с госоте да вечерям на Рд-то ми !!! свикнали са па и те си пийват стабилно дартаците имат алкохола за яко нещо , но зн че не пекалявам не съм пил сериозно то 3 месеца !
    4 и 12т. от правилата

Пила с компанията, но не и натряскала се до козирката.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Ne piq 4esto i kato piivam gledam da nqma selski izpalneniq, obache minalata godina edna studena qnuarska vecher - mnogo salata i mnogo domashna kaisieva. Rezultatat ne beshe osoben, samo 4e v 2 h prez noshta ne mojeh 30 min da nacelq kliu4alkata na vhodnata vrata, parvo zaradi pocherpkata, vtoro, prokletata lampa vav vhoda ne bacashe. Trakam si az v tamnoto i bashtata se sabudil chovekat i stanal da vidi, bre m*ma mu, koi traka po vratata. Otkliu4va i me vijda mene leko priveden sas sasredoto4en piqnski pogled, premqtasht vrazkata s kliu4ovete v racete. Edinstvenite mu dumi bqha - "Marsh v legloto, dokato ne sam se razsanil okon4atelno. Utre shte si pogovorim po-podrobno."
    Τώρα είμαι καλά.

auxyauyxauxyauyxuayxua am az predi pieh powe4ky....sq we4e sprqh da piq mnogo 6toto znam 4e ot malko me hva6ta i sam dyska taaaa 1 pat pih 7 6otove nekfi 2 baccardi-ta iii vikam bate da doe me pribere 6toto az nea6e 6ans i qko se beh razligavila i bate katy me vidq i i vika``ooo taka nea te pribiraam `` i ostavi si kolata na centara na parking i pe6a4kata do nas nekae kam 1 km e ta da istrezneem i pribiram se u nas i vikam na tatee ``eeeee hitlerrrr otvarqi vratata 6iroko i begi da si hvana reisa se pribera`` i na6te qko mi se smeqha ne sa mi sa se karali amaaa na drygiq den qko ebavki i ot na6te i ot fr i ot bate....awe mani
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Да и нашите леко ме бяха заподозрели

много пъти ама добрече вече не пия
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

прибирала съм се няколко пъти ама не много зле . най - якото ми напиване беше миналото лято и наще тогава решиха да ми се обадят и ме хванаха и от тогава наистина много внимавам какво правя защото не си спомням много от онзи следобяд. Малко в умерени количества да стане весело!

не мога да кажа че съм се прибирала пияна много пути , само веднъж пияна, но почти всяка събота се прибирам подпийнала.

Град
    in da middle of nowhere
    да ама няма кой да забележи, майка ми не я бърка а баща ми или го няма или спи защото е изморен

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Град
    Долината На Идиотщината
    на 3-4 пъти

Съвсем пияна не , но полу пияна и леко напушена

Град
    паралелно
    Пияна съм се прибирала много пъти, но нашите не са ме хващали. Е, веднъж се олюлявах доста заплашително, та сигурно майка ми е разбрала, но нищо не ми каза.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

4-5 puti ama ponqkoga spaha i ne razbraha

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    1 щот по принцип докат се прибера и изтрезнявам
    Еми и аз съм така всеки 2ри стълб е мой а първия на никой не го давам! Иначе не ми се е случвало да се прибирам пияна ако мама и тате са си в нас!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Да, но смешното е че мойте не са усещали, или по-вероятното е просто да са си мълчали. След един рожден ден (беше луда вечер) пих водка в големи количества и се прибрах на сутринта, бях им се обадила и пак миришех на алкохол но мама нищо не ми каза.

По принцип акто сме на запой на вънка никога не се приирам веднага след акто съм пила, а се поразхождам малко че поне да мога да ходя в една линия и си купувам дъвки. Правя се на изморена, къпя се и лягам веднага... и не усещаха. Иначе на втория срок последните 2 месеца всеки ден след даскало пихме и пак разходка, автобуса и пак излизам

ПП: Авторе, прави си... много по-добре е да се прибереш дори да си пиян и да отнесеш едно конско от колкото да скиташ по улиците и вашите да се притесняват. Както си и прав, че не бива да се прекалява с пиенето. Аз също като тебси мислих, че е гъзария но след като започнах редовно и аз стигнах до същите заключения.

ми да прибирала сам се,ама само 1пат саме хващали,и то майка ми.набарзо изтреазнях
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Супер фен Аватара на iPurple
    1 път са ме хващали викат че много съм смърдяла на водка хъх аз дори не съм усетила
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Два пъти се прибрах леко пияна и не ме усетиха изобщо, веднъж се прибрах НАТРОВЕНА, бях изпила безумно голямо количество алкохол и есст нямаше как да остана незабелязана, след като се прибрах към 2-3 и паднах веднага щом си вллязох в стаята... не можех да артикулирам, смърдях яко на водка и бях доста неадекватна. На сутринта майка ми ми помагаше да предодвратя махмурлука и усмпяхме
    mindscan

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    NEVER...иначе 150% ще ме усетят
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    ..Охо ... Да ... Наще не ми се радваха първия път и ме се мусеха ,но нищо не ми казват за друг път ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си