- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
Не и едва ли скоро, не мога обаче да разбера кво ми е якото да пиеш кат каруцар?? Гъзария ли??
Прибирала съм се приятно почерпена, но не ми е личало или поне наще нищо не са ми казвали![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kogato sam piqna ne se prebiram, 4ak na sledva6tiq den kam 13:30
хихих да редовно.Сноши пак така се прибрах ама ми е простоне все пак бях на сватба и бях шафер
![]()
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Пропих алкохол 8 клас ! първото ми напиване беше тогава в нас сам изпих водка и ракия мешено помня мн ми хареса как бях кот космонавт ,но после ми стана лошо лежеше ми се бях сам в нас и наще се прибраха и ме видяха паднал на земят и ми викат кво си правил бе , аз викам а спи ми са малко ,неадекват се държах ,не зн кво става с мене ! после почна мъкта в кенефа и мн ме беше срам,но те не го приеха мн лошо само ми се смяха !
и след тва ощя няколко пъти ме беше срам сега даже се напиваме заедно и аз пак съм под масата ! прибирам съм се целия във вино и собствен сос озеленен и съм сядал на масата с госоте да вечерям на Рд-то ми !!! свикнали са па и те си пийват стабилно дартаците имат алкохола за яко нещо , но зн че не пекалявам не съм пил сериозно то 3 месеца !
4 и 12т. от правилата
Пила с компанията, но не и натряскала се до козирката.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Ne piq 4esto i kato piivam gledam da nqma selski izpalneniq, obache minalata godina edna studena qnuarska vecher - mnogo salata i mnogo domashna kaisieva. Rezultatat ne beshe osoben, samo 4e v 2 h prez noshta ne mojeh 30 min da nacelq kliu4alkata na vhodnata vrata, parvo zaradi pocherpkata, vtoro, prokletata lampa vav vhoda ne bacashe. Trakam si az v tamnoto i bashtata se sabudil chovekat i stanal da vidi, bre m*ma mu, koi traka po vratata. Otkliu4va i me vijda mene leko priveden sas sasredoto4en piqnski pogled, premqtasht vrazkata s kliu4ovete v racete. Edinstvenite mu dumi bqha - "Marsh v legloto, dokato ne sam se razsanil okon4atelno. Utre shte si pogovorim po-podrobno."
Τώρα είμαι καλά.
auxyauyxauxyauyxuayxua am az predi pieh powe4ky....sq we4e sprqh da piq mnogo 6toto znam 4e ot malko me hva6ta i sam dyska![]()
taaaa 1 pat pih 7 6otove nekfi 2 baccardi-ta iii vikam bate da doe me pribere 6toto az nea6e 6ans i qko se beh razligavila
i bate katy me vidq i
![]()
i vika``ooo taka nea te pribiraam ``
i ostavi si kolata na centara na parking i pe6a4kata do nas nekae kam 1 km e ta da istrezneem
![]()
![]()
i pribiram se u nas i vikam na tatee ``eeeee hitlerrrr otvarqi vratata 6iroko i begi da si hvana reisa se pribera``
![]()
![]()
i na6te qko mi se smeqha ne sa mi sa se karali amaaa na drygiq den qko ebavki i ot na6te i ot fr i ot bate....awe mani
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Да и нашите леко ме бяха заподозрели![]()
много пъти ама добрече вече не пия
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
прибирала съм се няколко пъти ама не много зле . най - якото ми напиване беше миналото лято и наще тогава решиха да ми се обадят и ме хванаха и от тогава наистина много внимавам какво правя защото не си спомням много от онзи следобяд. Малко в умерени количества да стане весело!
да ама няма кой да забележи, майка ми не я бърка а баща ми или го няма или спи защото е изморен![]()
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Съвсем пияна не , но полу пияна и леко напушена
Пияна съм се прибирала много пъти, но нашите не са ме хващали. Е, веднъж се олюлявах доста заплашително, та сигурно майка ми е разбрала, но нищо не ми каза.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми и аз съм така всеки 2ри стълб е мой а първия на никой не го давам!Първоначално написано от ZuCkI
Иначе не ми се е случвало да се прибирам пияна ако мама и тате са си в нас!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Да, но смешното е че мойте не са усещали, или по-вероятното е просто да са си мълчали.След един рожден ден (беше луда вечер) пих водка в големи количества и се прибрах на сутринта, бях им се обадила и пак миришех на алкохол но мама нищо не ми каза.
По принцип акто сме на запой на вънка никога не се приирам веднага след акто съм пила, а се поразхождам малко че поне да мога да ходя в една линия и си купувам дъвки. Правя се на изморена, къпя се и лягам веднага... и не усещаха. Иначе на втория срок последните 2 месеца всеки ден след даскало пихме и пак разходка, автобуса и пак излизам![]()
ПП: Авторе, прави си... много по-добре е да се прибереш дори да си пиян и да отнесеш едно конско от колкото да скиташ по улиците и вашите да се притесняват. Както си и прав, че не бива да се прекалява с пиенето. Аз също като тебси мислих, че е гъзария но след като започнах редовно и аз стигнах до същите заключения.
ми да прибирала сам се,ама само 1пат саме хващали,и то майка ми.набарзо изтреазнях![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
1 път са ме хващали викат че много съм смърдяла на водка хъх аз дори не съм усетила![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Два пъти се прибрах леко пияна и не ме усетиха изобщо, веднъж се прибрах НАТРОВЕНА, бях изпила безумно голямо количество алкохол и есст нямаше как да остана незабелязана, след като се прибрах към 2-3 и паднах веднага щом си вллязох в стаята... не можех да артикулирам, смърдях яко на водка и бях доста неадекватна. На сутринта майка ми ми помагаше да предодвратя махмурлука и усмпяхме![]()
mindscan
NEVER...иначе 150% ще ме усетят
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
..Охо ... Да ... Наще не ми се радваха първия път и ме се мусеха ,но нищо не ми казват за друг път ...![]()