Прибирали ли сте се пияни ?

Аз лично , не веднъж , 2пъти!Първият път бях много зле , не се прибрах , защото те дойдоха да си ме приберат , тъй като щеше да се стига до алклохолно натравяне!Викаха ми много , защо толкова много съм пил и аз осъзнах грешката си...и от тогава , не съм се напивал серьозно чак до такава степен.. Алкохола не е шега работа от личен опит ви го казвам! Вторият път беше на рождения ми ден...бях пийнал , не много ,но се прибрах с залитане и прибирам се и сядам на тоалентата и нашия влиза да види дали съм аз и по погледа разбра ,че съм вкарал някоя друга чашка и ми каза да си лягам. Според мен е по-добре , ако няма къде да принущуваш да се прибереш пийнал и ваще да те видят от колкото да стойш на вън и обикаляш докато не изтрезнееш и да ти гледат хората сейра! Та това бяха мойте 2 напивания серьозни и стигам да извода , че чак до такава степен , не е хубаво да се напиваш , защото хем се излагаш,хем ти е кофти и по-време на пиянството и след това махморлука...!

И ще кажа на малките деца дето се правят пред момиченцата след 1вата , 2рата бира на пияни и залитат и се правят , ще им кажа ,че са супер смешни.Като бях малък и аз си мислих ,че е гъзария да се правиш на пиян , но НЕ е така напротив супер сменшно е !

ПП:По-добре да пийш много и нищо да ти няма от колкото да пийнеш 1 ,2 водки и да се правиш на пиян! Хайде вие сте !