- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
като се замисля...маи само веднъж и то не че съм била ужасно пияна, просто имах малко забавени реакцииказах на нашите, че ми се спи и си легнах направо, по принцип не пия, пък и точно затова тогава ме хвана
![]()
Когато се върна пияна тати мн ми се кефина другия ден ме бз
а мама ми носи легенчето
.. ама не се гордея с тва и от последния път, който беше брутален не съм се напивала така и не мисля повече да опитвам
![]()
Майкооооо напрао ми се плаче
като чета, че момичета се напиват![]()
Дръжте се на положение бре ... кфо е тва
момиче ще хака то да неви е ХАЛВА ?
Я се стягайте ...![]()
Само веднъж.Прибрах се към 11 и нещо - 12 от купон в приятелка.Мама ме усети,тръгна да ме разпитва,но аз удържах фронта и си заспах спокойно ^.^
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Oнази вечер.
Обаче не се влачех по земята или директно в тоалетната да драйфам , бях си леко пийнала ( за настроение)![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
когато знам че ще се напия много просто казвам да не ме чакат и не се прибирам. иначе на градус се е случвало, но съм била достатъчно читава, за да не привличам внимание![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Мен пък нещо не ме хващаАма една аверка кат са прибрала пияна до козирката и на следващата сутрин с яко главоболие и майка й почнала да блъска с лъжица в един тиган, горката каза че все ено имала камбана в учише
![]()
![]()
ако съм пил много и няма къде да пренощувам, как да не се прибера пиян?![]()
Да веднъж...
...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...
Веднъж... Бях на рожден ден и както почти всички направихме (рожденичката пи за тия, който не посмяха) ударихме няколко бая.. чаши водка (мразя водка и незнам за к'о пих...). Няма да казвам колко съм се лигавила на празненството, ама на връщане като се сетя, че питах приятелката си (прибирах се с нея) как се яде сладолед става ясно... Гледах на пътя да ми мине, ама и като влезох в апартамента все още се усещах да гледам като настъпан скакалец /ха-ха, колко съм забавна, ле-леееее../. Най-лошото беше, че имахме гости и те бяха леля, чичо и бра'чед ми и ако се бях изложила пред леля и чичо нямаше да ми го простят, а аз по принцип не съм няк'ва купонджийка, дето няма мярка. Та влязох, "здравейтИ" и направо в стаята си да се преобличам, после говорих к'вото говорих с тях и НЕ се издадох
![]()
. След т'ва отидох на терасата да пускаме ракетки с брачеда и да се отпусна, че той поне няма да познае дали съм пияна (на 11 е някъде).
Абе много добре мина, обаче ако повръщах като съм пияна незнам к'во щеше да стане... Ама сигурно щях да излъжа, че съм яла нещо съмнително на РД-то.![]()
за мое щастие не съм![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Nai-redovno.
Maika mi samo me pita: kakvo pi ?
Kazvam i kakvo i kolko sam izliokal i si prodaljavam nai-spokoino kam moiata staia
Не,аз внимавам да не се напивам.Но ако това се случи гледам да съм далеч от нас![]()
..this world is watching me..
да,прибирала съм се.На 21 декември бях направо мъртво пияна,просто не знаех на кой свят съм..разказваха ми,че съм карала всеки да ми бие шамари и съм спала в някъв кенеф..нз изобщо какво е станало,имам много бледи спомени.А и тогава не бях свикнала на пиене и ми се отрази зле.А като се прибрах и тати беше само той вкъщи и един негов фр и аз му казах "тати напих се.." и той "С кво?" и аз "с водка" и той "легни малко си почини.." и понеже му мрънках после да ида на диско ме пусна нз как и аз и ми стана мн кеф
ама после с мама беше мн срам..
![]()
![]()
Прибирала съм се но никога не са ме хващали. Все пак почнах да се напивам след като навърших 17 и майка ми не ме чакаше да се прибера така че... Пък и никога не съм била толкова зле че да лазя и да не знам къде съм.. Или ок била съм но тогава не съм се прибирала![]()
Доста пъти ми се е случвало ама наще секи път спът:P
Ами, прибирал съм се доста пъти, но само 2 са ме усещали. Първият мама си изкрейзи яко, втория вече беше свикнала и само мрънка после...![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ако заваря познат сутринта или някои от родителите ми въпроса е На какво си ?![]()
Не умея да губя !
em... az sno6ti se pribrah leko piinala, no ne mnogo. Ina4e ne sym se pribirala mnogo piqna. Nikoga ne sa me hvashtali, no az vky6ti se kontroliram xhaxh.![]()
прибирала съм се само 1 много пияна,просто казах че ми е лошо и си лягам,тате се усети,а мама и брат ми не...тате нищо не ми каза само на другия ден ме пита кво съм пила и колко,че му било интересно![]()
а в други случай или не съм била кой знае колко пияна или съм изтрезнявала докато се прибера...![]()