.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 271
    Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    като се замисля...маи само веднъж и то не че съм била ужасно пияна, просто имах малко забавени реакции казах на нашите, че ми се спи и си легнах направо, по принцип не пия, пък и точно затова тогава ме хвана

Град
    Stara Zagora
    Когато се върна пияна тати мн ми се кефи на другия ден ме бз а мама ми носи легенчето .. ама не се гордея с тва и от последния път, който беше брутален не съм се напивала така и не мисля повече да опитвам

Супер фен Аватара на zero
    Майкооооо напрао ми се плаче
    като чета, че момичета се напиват
    Дръжте се на положение бре ... кфо е тва
    момиче ще хака то да неви е ХАЛВА ?
    Я се стягайте ...

Само веднъж.Прибрах се към 11 и нещо - 12 от купон в приятелка.Мама ме усети,тръгна да ме разпитва,но аз удържах фронта и си заспах спокойно ^.^
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    Blondeland
    Oнази вечер .
    Обаче не се влачех по земята или директно в тоалетната да драйфам , бях си леко пийнала ( за настроение)
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

когато знам че ще се напия много просто казвам да не ме чакат и не се прибирам. иначе на градус се е случвало, но съм била достатъчно читава, за да не привличам внимание
    ... so much to live for, so much to die for ...

Веднъж ми се случи, на никой не ме видя.

Супер фен Аватара на Amateur
    Не един път!Ама само веднъж са ме виждали

Мен пък нещо не ме хваща Ама една аверка кат са прибрала пияна до козирката и на следващата сутрин с яко главоболие и майка й почнала да блъска с лъжица в един тиган, горката каза че все ено имала камбана в учише

Da mnogo pati!!!!!!!!!! I malko mi se !!!!!!!

Голям фен Аватара на asasfdf
    ако съм пил много и няма къде да пренощувам, как да не се прибера пиян?

Да веднъж...
    ...::LoVe Is The Slowest Form Of Suicide::...

Веднъж... Бях на рожден ден и както почти всички направихме (рожденичката пи за тия, който не посмяха ) ударихме няколко бая.. чаши водка (мразя водка и незнам за к'о пих...). Няма да казвам колко съм се лигавила на празненството, ама на връщане като се сетя, че питах приятелката си (прибирах се с нея) как се яде сладолед става ясно... Гледах на пътя да ми мине, ама и като влезох в апартамента все още се усещах да гледам като настъпан скакалец /ха-ха, колко съм забавна, ле-леееее../. Най-лошото беше, че имахме гости и те бяха леля, чичо и бра'чед ми и ако се бях изложила пред леля и чичо нямаше да ми го простят, а аз по принцип не съм няк'ва купонджийка, дето няма мярка. Та влязох, "здравейтИ" и направо в стаята си да се преобличам, после говорих к'вото говорих с тях и НЕ се издадох . След т'ва отидох на терасата да пускаме ракетки с брачеда и да се отпусна, че той поне няма да познае дали съм пияна (на 11 е някъде).

Абе много добре мина, обаче ако повръщах като съм пияна незнам к'во щеше да стане... Ама сигурно щях да излъжа, че съм яла нещо съмнително на РД-то.

за мое щастие не съм
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

SK0RP10N
    Guest
    Nai-redovno.
    Maika mi samo me pita: kakvo pi ?
    Kazvam i kakvo i kolko sam izliokal i si prodaljavam nai-spokoino kam moiata staia

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Не,аз внимавам да не се напивам.Но ако това се случи гледам да съм далеч от нас

..this world is watching me..

да,прибирала съм се.На 21 декември бях направо мъртво пияна,просто не знаех на кой свят съм.. разказваха ми,че съм карала всеки да ми бие шамари и съм спала в някъв кенеф..нз изобщо какво е станало,имам много бледи спомени.А и тогава не бях свикнала на пиене и ми се отрази зле.А като се прибрах и тати беше само той вкъщи и един негов фр и аз му казах "тати напих се.." и той "С кво?" и аз "с водка" и той "легни малко си почини.." и понеже му мрънках после да ида на диско ме пусна нз как и аз и ми стана мн кеф ама после с мама беше мн срам..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Прибирала съм се но никога не са ме хващали. Все пак почнах да се напивам след като навърших 17 и майка ми не ме чакаше да се прибера така че... Пък и никога не съм била толкова зле че да лазя и да не знам къде съм.. Или ок била съм но тогава не съм се прибирала

Доста пъти ми се е случвало ама наще секи път спът :P

Ами, прибирал съм се доста пъти, но само 2 са ме усещали. Първият мама си изкрейзи яко, втория вече беше свикнала и само мрънка после...
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    anytime, anywhere
    Ако заваря познат сутринта или някои от родителите ми въпроса е На какво си ?
    Не умея да губя !

Повече от фен
    em... az sno6ti se pribrah leko piinala, no ne mnogo. Ina4e ne sym se pribirala mnogo piqna. Nikoga ne sa me hvashtali, no az vky6ti se kontroliram xhaxh.

Голям фен
    прибирала съм се само 1 много пияна,просто казах че ми е лошо и си лягам,тате се усети,а мама и брат ми не...тате нищо не ми каза само на другия ден ме пита кво съм пила и колко,че му било интересно
    а в други случай или не съм била кой знае колко пияна или съм изтрезнявала докато се прибера...

Да,от един рожден ден
    Бъди себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си