- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
да случвало се е няколко пъти...... обаче за щастие в най-лошия път не стана нищо кой знай кво.. само бутнах един стол и майк се събуди и вика " добре ли си " и аз да да да да добре сам.. и бързо в ляглото и запсах![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Чак мъртво пиян не съм се прибирал, но доста подпийнал се е случвало .
Ми пияна не ама напушена бая пъти.И веднъж ми беше мн веселко и отивам до хладилника за студения чай и по-пътя за мойта стая съм вдигнала бутилката и са наливам и като са забих в рамката на врататааа....направо глътнах бутилката.А ся на 15 една фр. има имен ден и каза,че ще ми вземе ликьор Бейлис-любимия мииии![]()
Та тогава се очаква да се нафиркам.
![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
аз пък баш пияна не, ама веднъж се прибирам от един рожден ден и тъпата влизам директно при наще, залитам и се натресох в касата на вратата :lol После трябваше да доказвам, че съм добре![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
напивала съм се ама само веднаж се прибрах напрао в нас ...тоест ме прибраха и майка ми не разбра ама ме накара да чистя .... ам тогава бях мн зле.... за което съжелявам и ще съжелявам цял живот ...![]()
Ne piqna,piinala .. nai mnogo tri malki vodkiTaka che nqma koi da razbere che sum piqna sled kato ne sum haha
~Remember,remember...25th of November~
бях се натрескала на едно събиране на класа и даскалката званяла на наще да дойдат да си ме СЪБЕРАТ (буквално) ... аз не можех да се задуржа на земята...та да,тогава ТЕ си ме прибраха пяна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Амии даЕдин път бях на РД и бях много пияна иии те ми се обадиха и дойдоха да си ме приберат.Караха ми се малко имах наказания .. да не излизам нз колко месеца,без GSM,без PC,ама на другия ден и на компа сядах и теа ми върнаха.А след още ден излизах.И още веднъж се бях напила ... на тази нова година ...
Да много пъти,ужасно многоооВъпреки,че няма нищо хубаво да незнаеш как си намерил пътя до вас и кво се е случвало.Тук е момента да благодаря на приятелите си
![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
хахаа вече им изгубих бройката на случайте в който съм се прибирал пиян ... много пиян до сега наще не са ми бучали що съм се напил толко и такива глупости повечето пъти ме спукват от бъзици![]()
![]()
не![]()
Не.
Да, преобичам се на 1 крак, защото така демонстрирам стабилност и се губят съмненията.
Ne.
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Не съм се напивала за да се прибирам пияна!Пък и май нямам особенно желание да го правя! Може би от любопитство бих пробвала...!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
abe i az kato avtora imah 2 izcepki :S
purvata sqka6 be6e kat znak za ftorata ama otde da znae 4ovek.. be6e taq prolet edin blizak priqtel ima6e rojden den i se bqhme sabrali u tqh ta piinah malko ... e malko e meko kazano ,udarih 5-6 savoy4eta i me 4ukna ... ta qdoh i boi su6tata ve4er ot 1 piinal priqtel... be6e sramna gledka
ftorata izcepta be6e na moq rojden den zeh da sa nalivam ot 6tastie i da me6a qko vodka s nqkfo doma6arsko whiskey i stana tq 1 ... gostite trqa6e si tragnat o6te 11:30 tai kato bqh bezgravitacionno sastoqnie .. taa sa natrovih de 6tom povra6tah 4-5 puti su6tata ve4er :S abe kofti istorii i da ne staam banalen ama aftora si e prav ... alkohola f premerni koli4estva e priqten ..kolkoto da ti e show ama posle staa kofti ve4erta ne use6ta6 kfo stava ama na sutrinta ti se iska da e bilo samo ujsn sun![]()
pozdravi ot mene i se izvinqvam no nqmam instalirana kirilica na komputara![]()
да , и в момента съм на гъз ама наще ги нема
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Май само 1 път съм се връщала пияна,и то ми беше 1вото напиване,бях в 8ми клас.Ама така или инъче не бях мн пияна,а и само сестра ми разбра,легнах си преди наще да си дойдат от работа.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мисля че беше само един път бяхме излезнали компания и баща ми си беше вкъщи и аз не се съобразих с това и се насисах като говедо едвам се изкачих по стълбите звъня аз на звънеца той отваря и аз никви признаци че съм пиян..само седя и го гледам накрая влизам и стъпвам на единия крак да се събуя и тука ми беше грешката залитнах и се подпрях на шкафа и айдееее усети ме и нямаше кво да губя разкопчах си набързо дънките нафъргах ги из стаята накъде ми видят очите (а как гледах само...) и се плиоснах и заспах на сутринта очите ми беха червени като гъза на маймуна и той нищо не ми каза..само "Как може да се напиеш така бе?!?"... и това е другите пъти е нямало никой вкъщи като съм се прибирал пиян![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
az posledniqt pat be6e na 30 iuni kat zavarshih nakopah se qko i kat se pribrah nqmashe koi znae kav ekshan maika vikashe pak tatko se smeeshe samo tva pomna ima o6te 1-2 sly4ki ama nikoi ne razbra sestrata me prikriva6e![]()