- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прибирали ли сте се пияни?
Прибирал съм се пиян много пъти, но винаги се възхищавам как се качвам по витите стълби в вкъщи.
Мн често ми се случва,но само веднъж разбраха че съм пил![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Мне.Прибирала съм се веселка с блеснати очички и розови бузки, но пияна да залитам, да повръщам или нещо такова-не![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ми само два пъти и те не ми обърнаха внимание щото спяха ...пък и на мене страшно много ми се спеше...ама аз по принцип гледам да пия повечко на такива места където примерно има къде да преспя и на другия ден да си ида у нас в добро състояниеиначе се съобразявам по колко да пия...
mnoo qsnu koi ne e...![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
мда даже няколко пъти, ама не ме хващаха, щото веднага се изстрелвах в стаятаи така докато се пооправя малко
![]()
Let's get drunk tonight!
Ами 3-4 пъти,ама само 1 път ме хванаха,но за щастие не направиха голям пробелм.То какво се случи,аз се връщам сутринта и те:Сега сигурно ти се спи,много ли пихте и аз естествено,абе как изобщо не ми се спи,малко пихме.И излязоха някъде и аз заспах и се събудих доста късно.Та прецаках работата,ама не беше кой знае какво,общо взето все минавам между капките.
Долу-горе преди година се прибрах леко подпийнала от един рожден ден.
Наще ги нямаше, само баба беше вкъщи, но спеше за моя радост.
Бая замаяно и отнесено ми беше, но и доста весело.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз не пия толкова често чак до припадък и да не знам къде съм, но съм се връщала пийнала мъничкоВлизам казвам "Аз съм" и понеже стаята ми е близо до вратата, влизам веднага там и са тръшвам на леглото
![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
Да..гадно е(ама понякога успявам да го прикривам)
За щастие се поусъзнах и спрях донякъде..
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
само веднъж...преди почти година,за първи и последен път се наковах така че от тогава нито пия нито пуша![]()
Е аз попринцип не пиех , обаче нещо ми стана ииии почнах добре да си пийвамиии докато един ден наште не ме прибраха от болницата полу жива
![]()
иии като по чудо не ми викахааааа :P
![]()
Прибирала съм се пияна,но дотогава съм изтрезнявала достатъчно,за да не ме усетят.
Прав си,че да се напиеш като прасе не е гъзария,а излагация. Няма нищо лошо в това да се почерпиш стига да не се прекалява с дозата,а за да не стане това,трябва да се пие по малко. По този начин ще усетиш на време кога започваш да се замайваш и че трябва да спреш.
Туко що се прибрах и съм леко подпиинал![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
След последното напиване на РД-то ми
едва ли скоро ще се натряскам като
мотика![]()
Може да ви се стори смешно, но в момента
съм на количка с лед![]()
Просто като се сетя какво беше ...
Пиян и нашмъркан съм се прибирал и хич не ми е !
Не умея да губя !
Да прибирала съм се 1 път... ама наще не разбраха.
I do very bad things and I do them very well....
+1Първоначално написано от s1n4o
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Не съм, не пия.
Jebem te u usta, jebem te u oko
da ama ne sa me use6tali.. maika mi vse o6te mi kazva pedi da otida nqkude na kupon ili disko (na 18 sum) i vse povtarq... "i nikakuv alkohol.. znae6 4e ne si pila i ne moje6 da pie6....." mn me drazni tova ama neka se zablujdava 4e ne moga....![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Леко на градус да.. Но чак пияна не![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
da dobre 4e nashte spqhaaaaaaaa 6tot kato legneh se edno bqh na vartelejkaa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мда дори последния път се прибрах в 4 часа ацки пиян и в 8 баща ми ме събуди да ходим по задачи и трябваше да се снимам за личната си карта и за студентската си книжка ... а на мен ми се въртеше всичко пред очите ... и ацки пиян се снимах за документите си и ся да мн яка снимка имам на личната си карта дет изобщо нз къде съм![]()
![]()
![]()
![]()
..impossible...
...is nothing...
само веднъж ... и мама веднага забеляза ..след като 30 мин се мъчех да си отключа вратата и не можех да улуча ключалката
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
два пъти - първия на 18тия рожден ден на брата ама то си бях в нас , а втория беше на една хижа![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur