Веднъж... Бях на рожден ден и както почти всички направихме (рожденичката пи за тия, който не посмяха ) ударихме няколко бая.. чаши водка (мразя водка и незнам за к'о пих...). Няма да казвам колко съм се лигавила на празненството, ама на връщане като се сетя, че питах приятелката си (прибирах се с нея) как се яде сладолед става ясно... Гледах на пътя да ми мине, ама и като влезох в апартамента все още се усещах да гледам като настъпан скакалец /ха-ха, колко съм забавна, ле-леееее../. Най-лошото беше, че имахме гости и те бяха леля, чичо и бра'чед ми и ако се бях изложила пред леля и чичо нямаше да ми го простят, а аз по принцип не съм няк'ва купонджийка, дето няма мярка. Та влязох, "здравейтИ" и направо в стаята си да се преобличам, после говорих к'вото говорих с тях и НЕ се издадох . След т'ва отидох на терасата да пускаме ракетки с брачеда и да се отпусна, че той поне няма да познае дали съм пияна (на 11 е някъде).
Абе много добре мина, обаче ако повръщах като съм пияна незнам к'во щеше да стане... Ама сигурно щях да излъжа, че съм яла нещо съмнително на РД-то.