- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като съм почти на 18 на каква вързаст трябва да си търся гад
Егаси въпроса.Момчетата/ Момичетата не се избират само по възрастта.Естествено,че ще гледаш да е около твоята възраст,т.е 18 ..
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Ти па, вече ти е по-лесно да си намериш някоя от набора или по-голяма. Над 18 всички путки са яко ебливи така че даже ще ти е по-комофртно, хем ще ебеш, хем няма да е незаконно.![]()
aham... zatva li kato me pita na kolko sym godini i az ti kazah 14 ti posle zamlykna ?![]()
syvet: ne se ograni4avai - nqma da te smetnat za pedofil ako si hvane6 ne6to mejdu 14-20.![]()
Първоначално написано от Riot
Да, напълно подкрепямПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
17-18-19 там някаде...Тез на по 15-16 не знаят ко искат и най - много да останеш наранен така че давай ти си![]()
Първоначално написано от GLeZoRanA
излагация.. извинявай и защо да е излагация??? по-мин лято бях на 13 и на лагер на морето се запознах с един 18 год. батко и ходихме година и нещо. Горе долу такава трябва да е разликата защот момичетата по-бързо се развиват
Няма определена възраст.На колкото си харесаш момиче.Е, да не е някоя седмокласничка примерно..
Браво! Охрани ни едно хубавоПървоначално написано от BlindedAngel
То има и по-големи, които не знаят какво искат. Невъзможно е на 16 да си неориентиран, а навършиш ли 17 мигновено да влизаш в правия път
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
това е тъп въпрос....на колкото си харесаш![]()
someone else...
излагация.. извинявай и защо да е излагация??? по-мин лято бях на 13 и на лагер на морето се запознах с един 18 год. батко и ходихме година и нещо. Горе долу такава трябва да е разликата защот момичетата по-бързо се развиват[/quote]
Ох, писна ми да слушам подобни глупости. Колкото и бързо да се развиват момичетата надали има чак такава кардинална разлика с връстниците им момчета. А и каквото искаш ми приказвай, но на 13 не си достатъчно развита нито физически, нито сeксуално, емоционално интелектуално, духовно и тн, така че да можеш да се сравняваш с някой 18-годишен.Каква е тая мания все да се изкарвате по-големи от колкото сте?![]()
Don't worry, be happy!
Годините не са най-решаващото в случая...Стига да се харесате с момичето и всичко да е наред помежду ви..няма проблеми..Е,освен ако не е на 12-13 естествено![]()
Абе брато виждаш момиче,което ти харесва и пробваш,кво задаваш въпроси колко годишни да си хванаи 12-13 годишна да си хванеш няма да е проблем,стига да си допадате и нещата между вас да се получават
![]()
ние ще ти кажем на колко години да си харесаш и ти ще почнеш да си избираш само 17годишни например....еми не става така =)
Незнам какво искам но знам как да го постигна
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Кво значение има на колко е![]()
+1Първоначално написано от *Звездичка