- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
ДаНай-много първите,но и другите...
..тези които не ги познавам(имам и такива)май не
![]()
Ами с всички съм в идеални отношения , освен с две (сестри) , падат ми се първи братовчедки , но дори когато се видим по улиците не се поздравяваме![]()
Иначе за най-добър приятел (момче) , е брачеда , много си го уважавам . Другите също са супер хорица ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Обичам ги, че как иначе то такива диваци как да не ги обожаваш![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
И аз така. Даже ги обожавам всичките. Незнам дали познавам и последните, ама пак ги обичам. Нали сме рода..!!Първоначално написано от DJ_Mrav4o
![]()
![]()
Естествено...бахти въпроса![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ааа брачеда си го обичкам и уважавам много.![]()
![]()
Ноо братовчедка ми вече съм без коса от бой.![]()
+1Първоначално написано от NeverTheSame
еми някои от тях ги обичам, например първите ми братовчеди - 3ма са, две момиченца малки сладки, на чичо и стринка са дечица; браточед ми също е мъничък сладурчо - на 4г. много палав, ама много си го обичкам, на вуйчо и вуйна дете е. Иначе имам един втори браточед две години по-малък, който също много обичам, имам една 3та братовчедка, много сме близки като приятелки, тя е три години по-голяма. Но имам и една проклета 3та братовчедка - баси лицемерката, мн ме дразни, една година е по-голяма от мен и се мисли за супер красавица, абе иде ми да и лепна един шамар, ама нали сме роднини.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аа.. първите брат`чеди много ги обичам и уважавам ..
Аа.. вторите ми .. братовчедка, която се мисли за незнам какво на 11 год. и малък братовчед , който е много сладък и палав ...![]()