- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
да обичам ги въпреки че някоий път се поскарваме
Разбира се...Особено двама от всичките ги обичам страшно много - братовчедка ми - тя е на 17, но с нея сме една зодия и страшно се разбираме и винаги се защитаваме една друга и братовчед ми - той се роди преди 2 години и оттогава никой не може да го измести от сърцето ми, невероятно дете и голям сладур. Ще ви го покажа на снимка, за да видите колко е сладък наистина.
http://picbg.net/img.php?file=b3e48c572b08cf39.jpg
Тук е със затворени очета, като ангелче.![]()
![]()
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами братовчетка ми е в Испания...
пък на братовчет ми му се понасъбра доста...и ми е кофти за тях
=> ги обичам
Единсвените деца от семейството,с които се виждам са сина и дъщерята на вуйчо ми,които са 2,момче и момиче... Момченцето е на 2 години,а момиченцето е 3ти клас.Виждам ги,щото често ходя с вуйчото да пием биричка .....Другите дори не знам,дали са живи....![]()
amiii....az se vijdam samo s purvite mi bratov4ed4eta mnogo si gi obi4kam Bobi na 7 godinki(sega 6te stava 1 klas sladura) i Koseto na 6 godinki.Gikenu sa otka4alki teq malkite mogat da te poburkat mnogoo si gi obi4kam
![]()
a drugite mi bratov4edi ne sum gi vijdala ot
baq vreme 2-3 godini...ama i tqh gi obi4am kato malki mnogo si igrahme s tqh
![]()
![]()
![]()
Ми нз дали ги обичам сичките щот не съм имала възможноста да ги опозная чак толкова добре...но разбира се си има изключения - първата ми братовчедка тя е най-добрата ми приятелка, немога да си представя да живея без нея! На една и съща възраст сме, имаме едни и същи интереси, едни и същи приятели, учиме в един клас :P Абе изобщо с нея си споделям всичко![]()
Имам 1 първи братовчед който след месец прави 4 и съм го виждала дестина пъти защото е адски досаден и все ходя при леля ми той като спи(мн съм лоша). Имам и 4 втори братовчеди които за последно ги видях предииии 9-10 години така че не мога да кажа че ги обичам. Може би ако живеех в България щяхме да сме по-близки ма при тея обстоятелства...
![]()
Разбира се ....
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Аз имам ужасно много братовчеди даже някой не ги и познавам![]()
Но да обичам ги
Да,макар че доста от тях не ги познавам.Ние сме голяма рода.
Страхотна тема, с която мога да заявя пред всички
МРАЗЯ БРАТОВЧЕДКА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Хах,не ги обичам. Имах един,с който бяхме като брат и сестра... Но почина в катастрофа...
Обичам само един човек и това съм аз.
Vqrno e 4e sa sme ot edna krav no........ ponqkoga se karame no se i razbirame. s nqkoi ne se karam
p.s. govorq samo za 1vite si bratov4edi
Голям размер на картинката! /machoka/
Ами нямал съм възможност да ги опозная добре ,затова чак нег ги обичам , но ги уважавам!
samo s ediniq mi bratov4ed se razbiram mn dobre.ostanalata 4ast ot rodata e izvan balgariq![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
prez kura mi e za teh![]()
Много близки са ми само моите първи братовчеди /брат и сестра/.Обичам ги толкова много,че за тях мога да убивам хора![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Ole az imam edna malka bratov4edka eiiiiiiii mnogo da ya mrazya ,malkata pikla :# :@ dobre ,4e ne ya vijdam![]()
![]()
![]()
То покрай мене всичко мъжко,всичко голямо и напереноНаскоро се разбра,че в семейството има извънбрачно дете....момиче,че така се оказа че имам и братовчедка,ние сме малко странно семейство,ама всичките ги обичааам многоо!
ами да обичам ги имам 3 първи братовчета (тоесъ вече 4 защото единия се ожени)![]()
за втори и трети просто не ми се брои (баба ми са били 7 деца), а има и такива където не ги познавам
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Имам 6 братовчеди ..
3 семейства са
По линия на майка ми брат й (демек на вуйчо ми децата) са Брат и Сестра , на по 20 и 25 години мисля , тя са много печени , много си го уважавам.
По линия на единия брат на баща ми , които са двама братя - Не .. не се уважаваме много .. напоследък доста кофти неща ми направиха , и за това ми е такова мнението ..
По линия на другия брат на баща ми , който има момче и момиче , по-малки от мен - разбираме се , още са малки , баш малки не де , но за сега няма никакви ядове
И това е от мен.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Не всички де... но някои простоо ги обожавамм !
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Да![]()
Don't worry, be happy!