- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
САмо тези от страната на мама
Много си ги обичкам!!!![]()
![]()
Ест най-много си обичам първите ми братовчеди, те са 2, а скоро ще станат 3
С другите ми братовчеди не се виждаме много често.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Да
ONCE A RED , ALWAYS A RED !
Да
ONCE A RED , ALWAYS A RED !
Да повечето от тях :P
Суетата.Моят любим грях.
i az takaПървоначално написано от jujulinkaa
![]()
Имам двама братовчеди на които държа адски много..като братя са ми...И на другите държа но.. чак токлова не
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ъъъ .. всичките ми братовчеди и братовчедки с едно изключение са пълни олигофрени.Не преувеличавам.Но пък са си моите олигофрениДа,обичам си ги
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Тези които познавам си ги обичам но има и много които не познавам и като гледам и те нямат много желание да се запознаем, а иначе имам много луди роднини които не ги обичам много
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Роднини какво да се прави налага ти се да ги обечаш![]()
Bratov4edite ot stranata na maika mi sa ko6mar...ne moga da gi traq kato se vidim i po4vame da se dra4im...a ot stranata na tati mn si gi obi4am :P![]()
![]()
Да,много,много,много.Те са по-малки от мене почти всички,обаче много си ги обичкам.Особено най-малката каква е сладурана.![]()
![]()
![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Миии третата ми братовчедка,която е на 15 и брат й ,който е на 12 си ги обичам малко или много ,макар че преди много се биехме![]()
А първата ми братовчедкар,която е на 2години 1месец и 7дена страшно многоооооо си я обичам:P голяма сладуранка е тя
![]()
С едната ми първа братовчедка сме като сестри,имаме една година разлика(тя е по малка) но сме израстнали заедно и просто не мога да си представя живота без неядругите ми братовчеди също си ги обичам нооо нищо специално
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Да адски много. Не за друго ами като се съберем всичките (ние защото сме цяло стадо) и правим какви ли не щуротии
![]()
виждам ги веднъж на 2 години,но да обичам ги нали са си моите братовчеди...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да повече от обич-моята братовчедка ми е като сестра и най-добра приятелкане мога без нея
![]()
![]()
ЛоФ те beautiful_f
![]()
![]()
многоооо!А батетоооо еее и толкова хубав...пф,що ми е братовчед?Намерих некви негови снимки от морето ииииии
![]()
![]()
Мн е хубав!Аааааа всичките многооооо ги обичам!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Да обичам ги всичките![]()
Но имам само един братовчед от моя град, който е на 3 годинки,а другите са големи. Не са от тук и ги виждам рядко.
http://prikachi.com/files/254755P.jpg![]()
Аз имам един първи братовчед, които направо обожавам. Със него си споделяме всичко за което съм му много благодарна
.
То аз съм близка само с първата ми братовчедка. Тя е по-малка от мен с 2 години, но й споделям всичко. Рядко се виждаме, но много я обичам!![]()
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
да
ами да..обичам ги..защото нямам братя и сестри и с тях сме си като братя и сестри всичко си споделяме и така![]()
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.