- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- обичате ли братовчедите си ?
Даа много ..![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Разбира се .. големи приятели сме си (с тези от рода на майка ми) .. голеееми лудаци![]()
Аз имам повече братовчеди,ама не ги познавам всички .. Най-близка съм с първите си братовчеди по майчина линия .. Разкошни хора!
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
ooyy daa mnogooobi4am gi stra6nyy mnogyy
![]()
Да 0бичаш, к0гат0 те 0бичат е ч0вешк0! Да мразиш, к0гат0 те обичат е жест0к0! Да 0бичаш, к0гат0 те мразят е Велик0!
да,но най-много един мой първи братовчед. той ми е много повече от брат. него обичам най-много от всичко на света
![]()
![]()
![]()
Определено не ги обичам,защото не сме близки
Твърдо не. -.-
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ами да, по-голямата част от тях.
да![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
1-вия ми братовчед го боготворя, наскоро се запознах с един мой 2-ри и той излезе мн пекан
повече обичам братовчедките сиот братовчедите ми
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
много ги обичам мноо са пекани и луди тa kaто казах луди ми навява спомена за една нова година прекарана с тях![]()
Четиримата ми първи братовчеди са всичко за което някой някога може да си мечтае.
Обичам ги повече и от братя..![]()
И спря да се върти за миг земята..
ахам .. много , те са ми като братя и сестри![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
Мииии не знам , не мога да кажа , че е точно обич
Обичам само първия си братовчедС другите не поддържам връзка
Те са по-големи и двамата, ама си ги уважавам много. Особено с кака много се обичаме.
Аз имам толкова много братовчеди,че по-голямата част не ги познавам даже,но които са ми най-близки си ги обичам
ЪхЪ![]()
"People die but legends live forever"