Значи откъде да почна ... Никога не съм вярвала,че мога да изпадна в подобна ситуация,но се случи ...С последното ми гадже ходихме към 3 месеца...за първи път се бях влюбила истински..направих неща с него за които искренно съжалявам ,но случилото се случило...в крайна сметка скъсахме..много тежко го приех(той ме заряза де)..за капак без никакъв повод ме блокира навсякъде...добре преживях го,но мойте мъки неспряха дотук...сладура му със сладур почна да говори ужасни неща по мой адрес...мислех че е въпрос не време да ме забрави и да спре да говори,но той продължава мина около месец а нещата стават все по-зле...Та това ми е проблема искам идеи как да го проваля,да види какво ми е на мен,да почувства унижението на което съм подложена,да съжалява че ме е познавал...Споделете вашите начини за отмъщение...и дайте идеи как да го върна на това копеле ..и няма да се откажа защото в моя случай поведението тип не ми пука непомага досега давах с този подход и най-вече ме е страх че следващото момиче с което тръгне ще мине през същото ,а това не го пожелавам на никого,такаче съм решила да го спирам навреме много ще съм ви благодарна за идеите ...