Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
На бате злобарчетата. ще почна малко по-отдалеко. Мислите ли ,че тва момче говори глупости зад гърба й само,защото така му се иска и няма друга работа? Или според вас прави така с всяка,която е ебал или се натискал 3 месеца по кафетата? Вие бихте ли нареждали някого ,който наистина харесвате и държите на него?!?

Отговор на всички въпроси - НЕ!

Значи маце за да те е зарязал така грубо и за да не спира да те хули,значи си осрала много, ама много работата. Говоря от момчешка гледна точка,тъй като имам един подобен случай с една бивша,която и сега да ме питаш нещо за нея ще я наредя. Сигурно времето ,което сте прекарвали заедно е било чудесно за теб, сигурно те е карал да се чувстваш полетяла в небесата, но той със сигурност не е чувствал същото.

Вместо да продължаваш да се правиш на кучка вземи се замисли малко какво искаш точно от ситуацията. Да ти подскажа - не искаш нищо ,защото случаят е приключен. Изкарай си изводи за него и за себе си, затвори тая страница от многотомната си книга на живота и продължи напред без да го споменаваш. Игнорирай го!
Не съм съгласна с тебе, просто защото съм чувала разни приказки на мой бивш, на когото не бях направила абсолютно нищо! Просто той си е (няма да казвам просто).
Просто според мен се прави на играч.... Тегли му една и подминавай!