Цитирай Първоначално написано от [B
o[N]b[O]n[I]]Витамин А може да подхранва косата , но и ти излизат повече косми по тялото . Затова може да се правят маски за коса в интернет могат да се намерят много рецепти и мисля че са много по-добър вариант ! Защото после след като спреш да пиеш витамина те не се махат .

И аз какво,като пих 3 месеца подред витамина/по лекарско предписание,иначе не е особено полезно да се прекалява с него/ би трябвало вече да съм космата като маймуна,така ли? Айде стига глупости.

Витамин А се пие за един месец и после се прави почивка,всъщност си зависи от организма,примерно ако страдаш от авитаминоза/липса на витамини/ се пият различни видове витамини за по-продължителен период.
Иначе препоръчвам пак витамини А+Е да се пият ежедневно в продължение на един месец.После,след направена почивка,пак месец да речем,ако има нужда се повтаря курса с витамините.
НЕ БИВА да се ПРЕКАЛЯВА с витамин А-кожата придобива оранжавеещ отенък заради кератина/или каротина/ и косата почва да пада-това са ефектите от прекомерното съдържание на витамин А в организма.