- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречи ли?
Ми с приятеля ми сме една зодиа стрелец и искам да попитам това пречи ли на взаиотмошенията защото понякога не може да се разбере кои кво иска
Според мен зодиите не са важни. Всичко зависи от вас самите.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
естествено, че не пречи. и ние с мойта приятелка сме една зодия, пък сме си заедно от доста време
Да, пречи! Не трябва да сте заедно. Звездите ви предсказват много лошо бъдеше...
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Несмятам че зодиите са определящи в една връзка.Ако се обичате и ако се опитвате да премахвате различията си, зодиите нямат значение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Какви са тези зодий , кви 5 лева ? Няма нищо общо зодийте и всъщност , щом е твойта задоия би трябвало да имате еднакви интереси и да се разбирате нормално!
Ама и вие се чудите вече какво да измислите?![]()
ОМГ....![]()
![]()
.Ето ти един прост пример-аз и сестра ми сме една зодия,родени сме на една,разликата ни е 8 години,обаче сме коренно различни характери...
Ся по темата:Няма значение ква задия си ти,коя зодия е той.Вие пък вече съвсем полудяхте,само се чудите кво да измислите...Еми като се обичате,земайте се.Кви зодидии,кви 5 лева,за кво изобщо ми говориш,кви са тия простотии?????![]()
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
![]()
The Spark
hihihiKakvo znachenie ima che ste ednakvi zodii??? Golqma rabota
.....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
точно така.късайте веднагаПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Не, не пречи... Изобщо тва със зодиите е пълна простотия... При мен никога не са познавали и дори описанието на моята зодия изобщо не съвпада с мен... Ама направо противоположност... Не се доверявай на такива глупости и спри да правиш от мухата слон... Били една зодия... Е голямата му работа... Моето семейство абселютно всички без изключение сме една зодия... Едно стадо овце сме (овни де) ...И кво ся? Да се самоубием ли? Пф... Тъпотии...
![]()
И ние двамата сме си една зодия и не мисля, че има проблем.Това със зодиите е глупост.Винаги може да си паснете, независимо каква зодия сте.
вообще не пречи всичко си зависи от вас в взаймоотношенията
.....Love You Forever..........
Омг,вие по зодиите ли се избирате?!Естествено,че не пречи.
Аз не вярвам в зодиите,а във възпитанието и разбирането на човека.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Зодиите не са от значение!!!
Зодиите не влияят особено според мен.. може да имат някакво минимално значение... но едва ли от зодиите не се рабзирате, всичко си е от вас и от характерите ви.![]()
Зодиите не винаги имат значение, при положение, че има чувства и разбирателство звездите няма да се намесят![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Zodiite ne sa vajni.Vajno e da si pasvate kato hora i da vi e dobre zaedno.![]()
![]()