.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Розова вода

как се използва точно?? първо нанасяш а след това измива ли се или не?използвате ли и доволни ли сте

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз използвам за лицето и деколтето. зна4о използваш го като по4истваш тоник или спирт или каквотот там си решиш. след като си измиеш лицето с тампон4е по4истваш и така се 4увстваш адски освежена и свежа,а и аромата е страхотен...можеш да го ползваш и през деня,когато нямаш време за измиване на лицето. 6+ от 6-тобалната система
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    аз използвам за лицето и деколтето. зна4о използваш го като по4истваш тоник или спирт или каквотот там си решиш. след като си измиеш лицето с тампон4е по4истваш и така се 4увстваш адски освежена и свежа,а и аромата е страхотен...можеш да го ползваш и през деня,когато нямаш време за измиване на лицето. 6+ от 6-тобалната система
    +1
    Love Ickooo

Голям фен
    изпозвам я за почистване на лицето понякога

Град
    Smolyan
    Аз съм чувала, че на много модели розовата вода не им излиза от дамските чанти. Аз лично много я харесвам много добре почиства и освежава
    Computers are not intelligent. They only think they are!

аз имах преди и я ползвах за лицето

значи ще си взема 10x на всички

Абе принципно е препоръчително розовата вода да се измива след нанасяне, но вие си знаете.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз я използвам за почистване на лицето,не,не се измива след тфа.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

И аз ползвам розвата вода за почистване на лицето . Но са ми казва ли че изсушавала кожата но мен не ми я .
    СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Аз я използвам за почистване на лицето,не,не се измива след тфа.
    Принципно не е желателно ад не я отмиваш. Пък ти, ако искаш не се мий, ттвоя си работа. И все пак каквото и да пише на опковката съдържа рзни химии и изсушава кожата и не и влияе особено добре, ако не се измива след това.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И защо да не е желателно?Щом е написано че не е нужно да се отмива значи е така!И за какви химии става въпрос не знам..Розовите води в повечето случаи съдържат вода,розово масло и алкохол(разбира се не всички всяка фирма решава какви да са съставките на продуктите им ама те за това са написани,за да се четат).
    Само да знаете-розовата вода на Kasy съдържа 2-bromo-2-Nitropropane.Тази съставка в някои страни е забранена.
    Розовата вода на Икаров съдържа само вода,розово масло и алкохол.Мирише много хубаво обаче от нея получих преди време алергична реакция.Като гледам съставките съм алергична или към розовото масло(явно като е в по-големи количества ми действа зле а иначе така ми харесва...) или към етиленовия алкохол...Някой да има идея как мога да разбера без да се излагам на риск?
    Иначе е добре преди да ползвате нещо да го нанесете на стъгвката на лакътя(предварително почистена със спирт)и да изчакате 2 дни.Ако не се появят нетипични неща като зачервяване сърбеж и тн можете да ползвате продукта.Няма да е зле и аз да почна да правя това

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В Плевен попаднах на фирмен магазин на Българска роза- Карлово, тъкмо се наканих да си взема розова вода и ме разубедихте

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    В Плевен попаднах на фирмен магазин на Българска роза- Карлово, тъкмо се наканих да си взема розова вода и ме разубедихте
    Що?Чух че била хубава...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    На мен не ми харесва аромата й... Не използвам
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си