обичам моя приятел мн и държъ на него но има един фр който си го харесвах преди и и той мен и щяхме да тръгнем но аз тръгнах с моя и си остонахме фртой като ме видя една вечер с моя просто
![]()
![]()
това му беше изражението и азззз
спря да ми пише да ме търси и аз веднага разбрах защо
мина известно време и аз му писах
сега са добре нещата
пак си пишем вс ок НО.....
аз все още го харесвам и сега още повече
той също ме харесва още но аз сам с моя
наистина нз кфо до прая
моя е супер добро момче,прави вс за мен което никое др не е правило
дава вс за мен,,лакал е за мен кфо ли не
хубаво ми е с него но когато си пишо с моя фр забравям напълно за моя
а като го видя
нз кхо да правя
неискам да изгубя моя но искам мн да съм и с моя фр
просто нз
помогнете мииии
![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
моя.....твоя......моя........твоя... .от това, което разбрах си влюбена не в "твоя" а в другия, но същевременно не искаш да нараниш "твоя" ........ щом харесваш другото момче, по-добре тръгни с него, ама нали знаеш....не гони дивото,дръж питомното.........просто прецени какво имаш и какво нямаш във връзката ти и така........успех
Момиче съм
Ходи се гръмни, ма :д
Ти изобщо знаеш ли какво искаш???Искала тоя,ама искала и другия.Ем,миличка не стаа така-или единия,или другия!!!Коментара преди моя е много вере-ходи и се гръмни....Аман от такива като теб,които не знаят кво искат и нараняват-не само единия,не само другия,но накрая и себе си и после-що стана така...Ха познай! ...![]()
Just haters make me famous! εĭз
Всички момичета сте ми ясни..Обичате момче,което прави всичко за вас (което му е по силите) и изведнъж от дън земя се появява някъф приятел,с който много се харесвате и кфо става ? ........ Два пъти ми се е случвало това,така че![]()
![]()
ЕееЕЕеЕ...стига с това определение "всички момичета" .... Фактът,че повечето са такива не означава,че всички са такива!!!![]()
Just haters make me famous! εĭз
Тази ситуация за мен е повече от позната, защото до скоро и аз бях в един такъв "любовен триъгълник", но разбрах, че човек трябва да е с този който го обича, а не с този който ти обичаш!Щом авера ти държи на теб не прави грешка, не го оставяй!От къде си сигурна, че другия ще те обича повече?Остави нещата в течението!Аз си изпатих много лошо и вече ми е обица на ухото и в такива ситуации малко или много знам какво да правя!Бъди реалист, виж нещата от страната на авера си!Той как ще се почуства?Любовта на всичко е способна.Внимавай!![]()
Ама нееее, та тя "много обича" приятеля си, как така ще го зареже... Не че не го забравя напълно, когато си мисли за другото момче, както не би трябвало да е при истински чувства, но как да е...Първоначално написано от trittico
Към авторката: Момиченце, подреди си мислите в главицата, за да не те боли после. Седни си на четирибуквието и реши какво искаш. Не може да разиграваш и двамата - ясно е, че другото момче те харесва много, но го боли, когато ви вижда с приятеля ти. Ти разбираш това и в същото време не можеш да го пуснеш да си спести душевните терзания - въртиш ги и двамата на пръста си. И двамата са готови на много за теб, а като те гледам ти си играеш, особено с "другия". Оставила си да ви види, а после пак да го закачиш на кукичката.
На колко си, че до толкова да не знаеш какво искаш?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Dam to4no takaПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
сейл ъуей уид ми
уот уил би, уил бе
ай уана холд ю нау..нау....наау
Първоначално написано от Say It Right
и аз СКОРо бях изпаднала в подобна ситуациа и накрая избрах гаджето много ясно,защото с него си ходим от много време,прекарваме си добре,,,, повеечето пъти и беше по-разумно с другото момче да сме само приятели.Трудно е да се отдалечиш от някой ,с който е възможно да се сближиш повече,но не невъзможно.Дори малко боли ,но беше правилното и аз го направих... Успех и на теб!![]()
Прецени с кой НАИСТИНА искаш да бъдеш и ''отстрани излишния''-малко силно изказване,ама неможеш да се разделиш на 2 половин,нали?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Зарежи сегашния си приятел нарани го сега , защото после , ще е доста по-трудно.Щом си харесваш "онзи твой приятел" и сърцето ти казва ,че искаш при него...отивай!
В българския език няма дума, която да завършва на "ъ" ...Първоначално написано от sweet4esf
The Spark
с кво да ти помогнеме като незнаеш кво искаш ?
избирай един от двамата и си седи мирна на гъза.
hihi...Abe momcheta ne vsichki momicheta sme takiva da ne znaem kakvo iskame. Ami mislichka i ti ne znaesh kvo iskash.To sega shteshe da e normalno da napisha : Idi se grymni! ama nqma...da ti davam akyli nqma smisyl.Spored men si ostani s tvoq segashen priqtel az taka ti predlagam.Moje posle da syjelqvash ili neshto takova nz sama reshi...Haide uspeh!
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
napravi me4tata na seki troika![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Както разбираш не може да си и с двамата, така че или си с едини, или с другия.Явно е, че имаш по-силни чувства към това момче, с което нищо не е станало, харесва те и той.Най-добре се разделете с приятеля си, а не го лъжи, защото явно много те обича...което е жалко.