.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: двама

Град
    там където си излишен!

двама

обичам моя приятел мн и държъ на него но има един фр който си го харесвах преди и и той мен и щяхме да тръгнем но аз тръгнах с моя и си остонахме фр той като ме видя една вечер с моя просто това му беше изражението и азззз спря да ми пише да ме търси и аз веднага разбрах защо мина известно време и аз му писах сега са добре нещата пак си пишем вс ок НО..... аз все още го харесвам и сега още повече той също ме харесва още но аз сам с моя наистина нз кфо до прая моя е супер добро момче,прави вс за мен което никое др не е правило дава вс за мен,,лакал е за мен кфо ли не хубаво ми е с него но когато си пишо с моя фр забравям напълно за моя а като го видя нз кхо да правя неискам да изгубя моя но искам мн да съм и с моя фр просто нз помогнете мииии
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

моя.....твоя......моя........твоя... .от това, което разбрах си влюбена не в "твоя" а в другия, но същевременно не искаш да нараниш "твоя" ........ щом харесваш другото момче, по-добре тръгни с него, ама нали знаеш....не гони дивото,дръж питомното.........просто прецени какво имаш и какво нямаш във връзката ти и така........успех
    Момиче съм

Ходи се гръмни, ма :д

Ти изобщо знаеш ли какво искаш???Искала тоя,ама искала и другия.Ем,миличка не стаа така-или единия,или другия!!!Коментара преди моя е много вере-ходи и се гръмни....Аман от такива като теб,които не знаят кво искат и нараняват-не само единия,не само другия,но накрая и себе си и после-що стана така...Ха познай! ...
    Just haters make me famous! εĭз

Всички момичета сте ми ясни..Обичате момче,което прави всичко за вас (което му е по силите) и изведнъж от дън земя се появява някъф приятел,с който много се харесвате и кфо става ? ........ Два пъти ми се е случвало това,така че

ЕееЕЕеЕ...стига с това определение "всички момичета" .... Фактът,че повечето са такива не означава,че всички са такива!!!
    Just haters make me famous! εĭз

Тази ситуация за мен е повече от позната, защото до скоро и аз бях в един такъв "любовен триъгълник", но разбрах, че човек трябва да е с този който го обича, а не с този който ти обичаш!Щом авера ти държи на теб не прави грешка, не го оставяй!От къде си сигурна, че другия ще те обича повече?Остави нещата в течението!Аз си изпатих много лошо и вече ми е обица на ухото и в такива ситуации малко или много знам какво да правя!Бъди реалист, виж нещата от страната на авера си!Той как ще се почуства?Любовта на всичко е способна.Внимавай!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    моя.....твоя......моя........твоя... .от това, което разбрах си влюбена не в "твоя" а в другия, но същевременно не искаш да нараниш "твоя" ........ щом харесваш другото момче, по-добре тръгни с него, ама нали знаеш....не гони дивото,дръж питомното.........просто прецени какво имаш и какво нямаш във връзката ти и така........успех
    Ама нееее, та тя "много обича" приятеля си, как така ще го зареже... Не че не го забравя напълно, когато си мисли за другото момче, както не би трябвало да е при истински чувства, но как да е...

Към авторката: Момиченце, подреди си мислите в главицата, за да не те боли после. Седни си на четирибуквието и реши какво искаш. Не може да разиграваш и двамата - ясно е, че другото момче те харесва много, но го боли, когато ви вижда с приятеля ти. Ти разбираш това и в същото време не можеш да го пуснеш да си спести душевните терзания - въртиш ги и двамата на пръста си. И двамата са готови на много за теб, а като те гледам ти си играеш, особено с "другия". Оставила си да ви види, а после пак да го закачиш на кукичката.
    На колко си, че до толкова да не знаеш какво искаш?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    ЕееЕЕеЕ...стига с това определение "всички момичета" .... Фактът,че повечето са такива не означава,че всички са такива!!!
    Dam to4no taka
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Супер фен
    Град
    Панацея
    сейл ъуей уид ми
    уот уил би, уил бе
    ай уана холд ю нау..нау....наау
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

и аз СКОРо бях изпаднала в подобна ситуациа и накрая избрах гаджето много ясно,защото с него си ходим от много време,прекарваме си добре,,,, повеечето пъти и беше по-разумно с другото момче да сме само приятели.Трудно е да се отдалечиш от някой ,с който е възможно да се сближиш повече,но не невъзможно.Дори малко боли ,но беше правилното и аз го направих... Успех и на теб!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Прецени с кой НАИСТИНА искаш да бъдеш и ''отстрани излишния''-малко силно изказване,ама неможеш да се разделиш на 2 половин,нали?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Зарежи сегашния си приятел нарани го сега , защото после , ще е доста по-трудно.Щом си харесваш "онзи твой приятел" и сърцето ти казва ,че искаш при него...отивай!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: двама

Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
    обичам моя приятел мн и държъ..
    В българския език няма дума, която да завършва на "ъ" ...
    The Spark

с кво да ти помогнеме като незнаеш кво искаш ?
    избирай един от двамата и си седи мирна на гъза.

Град
    Shumen
    hihi...Abe momcheta ne vsichki momicheta sme takiva da ne znaem kakvo iskame . Ami mislichka i ti ne znaesh kvo iskash.To sega shteshe da e normalno da napisha : Idi se grymni! ama nqma...da ti davam akyli nqma smisyl.Spored men si ostani s tvoq segashen priqtel az taka ti predlagam.Moje posle da syjelqvash ili neshto takova nz sama reshi...Haide uspeh!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Пф... И ай научи се първо да пишеш и после му мисли за гаджелъка... По въпроса : еми щом си харесваш повече приятеля, тръгвай си с него, кво има да му мислиш, не мога да разбера... Пф...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    napravi me4tata na seki troika
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на koalka
    Както разбираш не може да си и с двамата, така че или си с едини, или с другия.Явно е, че имаш по-силни чувства към това момче, с което нищо не е станало, харесва те и той.Най-добре се разделете с приятеля си, а не го лъжи, защото явно много те обича...което е жалко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си