- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- neznam zaglavie
http://www.impulse.bg/krasincetoOoo vij te tyka i mi kajete tolko li sam grozna i zatva li sam bes gadje?.In4e naqsno sam 4e temata e tapa......
Дай сега и аз да си качвам снимки и да питам защо си нямам гадже? Няма смисъл, мила... Не всичко опира до външносттаИзчакай, и ще имаш... има време за всичко
![]()
еlsy![]()
emi spokoino ima vreme i da se promenish fizi4eski i psihi4eski na 13 nqq smisal se trevojish ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
emi znam 4e temata e tapa ama.............Ai samo ama da si ostaneПървоначално написано от nicolepcd
Първоначално написано от Ch0c0la73
+1
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Офф, на 13 си се запритеснявала, че си без гадже... Сама си каза, че темата тъи е тъпа. Явно проблемът ти не е толкова във външния вид (който ти оплакваш), а в характера и ниското самочувствие, помисли за това!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1 - Има време спокоПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
съгласна съм+1Първоначално написано от chocolate`kiss
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
айде след 1-2 години пак питай за сия можи да не ти пука за гажета и глупости![]()
![]()
Защо вече парка,площадката е празна ? Защото момиченцата на по 13 години си търсят "гаджета"...Осъзнай се бе...Колко време има до гаджетата и колко , ще ти минат през ръцете!Как да имаш гадже , като на твойта възраст момичета ,се гонят из стаите с момчетата , ходят бият се....![]()
Emi nishto ti nqma ....nosleto ti e stranno ama kvo ti puka.Emi neshtata ne se opirat samo do vynshnosta....Syshto taka i do haraktera
...Spox ne se pritesnqvai za tova
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фани си, като питаш такива въпроси![]()
The Spark
kak?Първоначално написано от 5StaR
И какво искаш ние да направим, да ти кажем, че не си грозна? Или, да кажем, че си, за да можеш да си спокойна?
Абе момиче, въобще с ква цел пускаш тая тема?
Да си рекламираш импусчето, та да ти пишат повече "готиняги?"
Айде си запази комплексите за себе си, стегни се и не се рекламирай.
Пък за гаджетата - има време, не си стара мома... виждам също, че и под снимките ти текста е много мм.. наперен? "сладка съм днес..."
Чалга парти... пфф...
Ам не си грозна.Външният вид не е най-важен,рано или късно ще си намериш гадже.спокси не си мисли че си грозна,защото така никога няма да си хванеш гадже ![/img]
ne se reklamiram beeeeeeee ei!Първоначално написано от Sintya
Епа какво да направя като си горзна, Такъв е живота. хвани си дебелак за гаже.