- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разбирам това ? :)
Днеска питах момичето което харесвам дали иска да ми бъде дама за абитуриенската...т.е. ето направо разговора ми с нея
(аз)Имаш ли кавалер за бала?
(тя) Мии...нямам.
(аз)Искаш ли да ми бъдеш дама за бала?
(тя)Дам хубу. (каза го като ме погледна и се усмихна)
(аз)Хубаво.
но после каза нещо което нямак си не го разбрах (или не исках)
(тя)Дам ще ти бъда дама на абитуренската, само да не си намеря гадже.(каза го усмихнато)
(аз)Аа...значи ще ме ритнеш като мръсно коте
).
(тя)хаахаха. (смееше се
)
общо взето това беше което си казахме за абитуриенската ...и после сменихме темата.
Сега се чудя как да го разбирам това (шега ли беше)...нз .
По принцип днеска исках да й призная за мойте чувства...но не успях да събера кураж (и самата обстановка не беше хубава )...но както и да е...плс хелп
...какво мисли те ?
![]()
Предложи на мацката да не ти бъде само дама за бала .....
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
spored men trqbva da i kaje6 za 4uvstvata ti
Може и да се е шегувала..ти пък се постарай да й станеш гадже до тогава-както тя самата се изразявасподели й чувствата си,излезте няколко пъти и дано нещата потръгнат
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от DaRk_AnG3L
Не очаквах толкова яки отговори![]()
Както казах...днеска ми беше плана да й кажа(всяка една дума съм подбрал...и мисля че от тази страна няма да има проблеми
)но не успях (мн съм настран ...ама както и да е )...самота обстановка не беше хубава...все пак трябва да седнем в някое заведение ...на спокойствие да и го кажа....Ако има желаещи мога да напиша какво ще и кажа...таман да кажете дали е хубаво и ако има нещо да добавям
![]()
незнам кво толко има за разбиране?
ако я харесваш и предложи да ходите, ако просто искаш да ти е дама, тя си ти е казала, че ако си намери приятел естествено, че кавалер ще бъде гаджето и.
em postarai se malko za da q vpe4etli6, pokani q na kafe, kaji i kakvo 4uvstav6, ne iskai da ti otgovori v sa6tiq den, i v sledva6tite dni q tarsi po telefona govorete si za nqkakvi temi, kani q na kafe ili na razhodki. Sled kato q spe4eli6 togava pak q pokani za bala.
Голям размер на картинката! /machoka/
+1Първоначално написано от DaRk_AnG3L
![]()
emi kaji i go tq naro4no ti e spomenala za gadjeta aide davai da ne ti q gepnat
:P
Дам и аз така го мислих....да не ми отговаря веднага ....когато е готова ще ми кажеПървоначално написано от sweet_baby_cool
Относно другата част....сега ми е мн трудно мога да я изкарам от тях....както знаете изпити и матури ни чакат ...и е наблегнала върху уроците....само й званкам( и си лафим по тела).
Та сега се чудя как да напраря да излезе...ще говоря с нея другата седмица...като сме на даскало ....тогава ще я питам кога е свободна( да се надявам да мине номера).
П.П.В даскало не мога и призная по простата причина,че и за 5 мин. не мога да остана сам с нея...без някой да се натресе при нас ....такаче отпада![]()
Не и признавай.
Ще се стресне и нищо няма да стане.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Мисля,че малко или много е разбрала че имам някакви чувства....все пак не я познавам от вчераПървоначално написано от bungle
.Може да й намеквам под формата на шега
...и когато дойде момента да й призная
![]()
Точно след като един мой съученик ме покани да му бъда дама на бала, разбрах за чувствата му и малко след това вече ходехме. То беше грешка , но както и да е.. тя според мен вече е разбрала за какво става думаУспех
Мисля, че трябва да й кажеш чувствата, след като мине бала.Знаеш ли я как ще реагира, ако разбере, че не ти е безразлична.Пък и имаш по-голям шанс като сте заедно на бала да стане нещо повече.Иначе е разбираемо, ако си намери гадже да е с него.
Дам близко е до логиката.. но 1-во аз няма да мога да издържа до бала ми ....второ аз след три месеца ще заминавам да уча в София...наистина мн ми е объркано ....ако й призная и тя наистина няма никакви чувства към мен ....нз ко ще стане....но поне ще съм пробвал ...пия една голяма студена вода (т.е. водка) и го преглъщам..после продължавам напред(ще ми е трудно )...мисля да рискувамПървоначално написано от koalka
![]()
я разправяй какво стана ,че ми стана интересно.Първоначално написано от BubbleSS
Sry за странния въпрос пич, ама къде учиш?
Значи малко преди бала той започна да идва при мен да си говорим по-честичко, забелязваше се по-различно отношение, заради комплиментите и милите думи. Аз приемах всичко на шега де... Веднъж излизахме заедно целия клас и той пред всички ми предложи да му бъда дама, аз се съгласих пак на шега. Но след това говорихме само двамата и разбрах, че има по-сериозни чувства. До деня на бала ми изпращаше мили смс-и да ме пита как съм и така нататък... И на самия бал ми донесе един голям букет с червени рози, прегърнахме се и така започна краткия романс. Дано при вас продължи дълго. Според мен няма нужда да й казваш за чувствата си, тя вече знае , направо действай[/quote]
+1Първоначално написано от VerryBerry
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Първоначално написано от DaRk_AnG3L
+1
.....Love You Forever..........
[/quote]Първоначално написано от BubbleSS
Само не разбрах какво точно е станало между вас....смисъл къде той е збъркал,за да бъде кратка вашата връзка?
Също така ...какво имаш в предвид "направо действай"![]()