.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: АКНЕ

АКНЕ

помощ помогнетеми! на лицето си имам ужасно много пипки и то гнойни. използжалсим най разли4ни лекарства но недейства и на пилинк съм ходил но резултата е 0. някой ако знае нещо за лечение на акне моля да ми пише

чакам

поръчай си лептен колекцията на доктол ливайн

Град
    Русе

Re: АКНЕ

Цитирай Първоначално написано от sex_is_zero
    помощ помогнетеми! на лицето си имам ужасно много пипки и то гнойни. използжалсим най разли4ни лекарства но недейства и на пилинк съм ходил но резултата е 0. някой ако знае нещо за лечение на акне моля да ми пише

чакам
    върви на лекар ако е толкова окаяно състоянието...той сигурно ще ти предпише някакви хурмони...
    ...

Lepten ne e na dr Livain

Re: АКНЕ

чакам[/quote] върви на лекар ако е толкова окаяно състоянието...той сигурно ще ти предпише някакви хурмони...[/quote]

az sega hodq na lekar no i toy nemoje da me opravi. kakto kazah piq nqkakvi hap4eta no pak ne pomagat a hap4etata struvat 16lv. 3 hap4eta.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    of ne gi slushai
    Zna4i parvo ne si pipai liceto s mrasni race vtoto si go mii s voda po 4esto i ima ednoa acne out mnogo pomaga 10 lv az nqmam ama go polzvam za vseki slu4ei taka 4e uspeh
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    of ne gi slushai
    Zna4i parvo ne si pipai liceto s mrasni race vtoto si go mii s voda po 4esto i ima ednoa acne out mnogo pomaga 10 lv az nqmam ama go polzvam za vseki slu4ei taka 4e uspeh
    neiskam da te ot4aq no i acne out sim izpolzval 2 meseca pak nqma nikakiv efekt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си